Find billige fly til Turku

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Turku

Få indsigter om din flyrejse til Turku, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Turku?

Hvis du ikke kan flyve til Turku i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Turku i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.328 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Turku?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Turku, lå på 50 kr./pr. person fra Kaunas, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Turku. Hvis du vil finde de billigste priser til Turku fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Turku på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Turku fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.553 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.624 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Turku?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Turku på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Turku om formiddagen helt ned til 1.606 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Turku koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.306 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Turku?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Turku afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Helsinki Vantaa (den mest populære lufthavn i Turku), så tager det 1t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Helsinki Vantaa, er den gennemsnitlige rejsetid 5t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Turku?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 37 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Turku. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.697 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Turku

Find de billigste fly til disse Turku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Turku

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Turku

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Turku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNfebruar33% billigereAt flyve fra København til Turku ​​koster i gennemsnit blot 1.144 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNjuli50% dyrereDet koster cirka 2.550 kr. at flyve til Turku ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNjuli396% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Turku fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Turku

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Turku. Hvis du har planer om at flyve til Turku, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Pori (115 km fra Turku centrum), Lufthavn: Tampere Pirkkala (129 km fra Turku centrum), Lufthavn: Mariehamn (136 km fra Turku centrum) eller Lufthavn: Helsinki Vantaa (149 km fra Turku centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Turku for 2.058 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Turku

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Turku

Hvilke flyselskaber flyver til Turku?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Turku

Hvilke flyselskaber flyver til Turku?

Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian og Norwegian Air International er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Turku regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Turku med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Turku

11 Scandinavian Airlines-fly flyver til Turku i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Stockholm Arlanda (ARN) til Turku, der er den mest populære rute, som Scandinavian Airlines har til Turku. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Scandinavian Airlines-fly til Turku, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.442 kr. og afgik fra Billund. Scandinavian Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,2/10 af 334 af vores brugere.

airBaltic-fly til Turku

Et andet populært valg for fly til Turku er airBaltic (7,1/10, 27 anmeldelser). De fleste airBaltic-fly, der lander i Turku, kommer fra Riga Intl, men der er 4 airBaltic-fly til Turku fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med airBaltic, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 733 kr. (København Kastrup til Turku, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Turku


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Turku. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Turku, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Turku vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Turku. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.