Find billige flybilletter til Turku

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 24.10
søn. 31.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Turku.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Turku

Find de billigste fly til disse Turku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Turku

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Turku

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Turku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 868 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNapril15% billigereAt flyve fra København til Turku ​​koster i gennemsnit blot 1.283 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNjuni89% dyrereDet koster cirka 2.848 kr. at flyve til Turku ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNseptember355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Turku fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Turku?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Turku?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Turku, lå på 290 kr./pr. person fra Ivalo, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Turku. Hvis du vil finde de billigste priser til Turku fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Turku?

  Hvis du ikke kan flyve til Turku i april, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Turku i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 1.289 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Turku?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 47 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Turku. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.507 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Turku på?

  Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Turku fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 1.293 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.486 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Turku?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Turku på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Turku om aftenen helt ned til 1.277 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Turku koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.447 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Turku?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Turku. Hvis du har planer om at flyve til Turku, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Pori (115 km fra Turku centrum), Lufthavn: Tampere Tampere Pirkkala (129 km fra Turku centrum), Lufthavn: Mariehamn (136 km fra Turku centrum) eller Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa (149 km fra Turku centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Turku på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Mariehamn for 1.843 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Turku fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Turku

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Turku.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Turku.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Turku.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Turku?

Hjemrejse til Danmark fra Turku

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Turku skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Turku er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Turku nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Turku?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Turku
 • Hvilke flyselskaber flyver til Turku?

  Finnair, SAS og airBaltic er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Turku regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Turku med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Turku


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?