Find billige fly til Turku

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Turku

Få indsigter om din flyrejse til Turku, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Turku?

Hvis du ikke kan flyve til Turku i august, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Turku i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 1.641 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Turku på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Turku fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 1.644 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.447 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Turku?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Turku på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Turku om eftermiddagen helt ned til 1.796 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Turku koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.985 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Turku?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Turku afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Helsinki Vantaa (den mest populære lufthavn i Turku), så tager det 1t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Helsinki Vantaa, er den gennemsnitlige rejsetid 3t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Turku?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 57 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Turku. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.827 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Turku

Find de billigste fly til disse Turku-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Turku

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Turku

København (CPH) til Tampere (TMP)

Fly til Turku ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tampere Pirkkala, hvor den gennemsnitlige pris er 1.181 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNaugust16% billigereAt flyve fra København til Turku ​​koster i gennemsnit blot 1.546 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNdecember20% dyrereDet koster cirka 2.199 kr. at flyve til Turku ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TURKU FRA KØBENHAVNseptember271% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Turku fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Turku

Hvilket er det absolut billigste fly til Turku?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Turku, lå på 818 kr./pr. person fra København, hvilket er 33% billigere end gennemsnitsflyprisen til Turku. Hvis du vil finde de billigste priser til Turku fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Turku?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Turku. Hvis du har planer om at flyve til Turku, kan du overveje at booke flyrejse til Pori Lufthavn (115 km fra Turku centrum), Tampere Pirkkala Lufthavn (129 km fra Turku centrum), Mariehamn Lufthavn (136 km fra Turku centrum) eller Helsinki Vantaa Lufthavn (149 km fra Turku centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Turku på?

Du kan finde tilbud til Tampere Pirkkala Lufthavn for 1.220 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Turku Lufthavn?

Priser for fly til Turku Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Turku Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Turku Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Turku Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Turku Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Turku Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Turku Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Turku Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Turku?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Turku. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Turku med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Turku, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Turku?

Når alle potentielle fly til Turku vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Turku lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Turku. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Turku på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.