Find billige flybilletter til Mo i Rana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mo i Rana

Find de billigste fly til disse Mo i Rana-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mo i Rana

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mo i Rana

København (CPH) til Bodø (BOO)

Fly til Mo i Rana ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bodo, hvor den gennemsnitlige pris er 1.947 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mo i Rana?

Når du skal til Mo i Rana i Nordnorge, er det hurtigst at flyve fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Der er gode muligheder for at finde flytilbud med to mellemlandinger og en samlet rejsetid på lidt under fem og en halv time. Ellers tager de fleste ture i omegnen af syv til otte timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) bliver rejser med det samme antal stop gerne forlænget af mere ventetid i forbindelse med mellemlandingerne. Du finder dog en del flyrejser med en rejsetid på ned til otte timer. Har du flybilletter fra Aalborg Lufthavn (AAL), kan du i nogle tilfælde være i Mo i Rana på syv til otte timer. I de fleste tilfælde er turen dog oppe på ni til elleve timer.

Der er desværre ingen flyrejser direkte fra Danmark til Mo I Rana Lufthavn (MQN), og turen kræver som regel mindst to mellemlandinger. Fra Københavns Lufthavn vil du typisk skulle mellemlande i enten Oslo, Trondheim eller Bergen og derefter i Bodø, inden du når din destination. Fra Billund Lufthavn har du også gode muligheder for at slippe med to stop, dog med en længere rejsetid. Rejser du fra Aalborg Lufthavn, skal du først forbi København, og her vil turen altså i de fleste tilfælde inkludere tre mellemlandinger.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mo i Rana fra Bergen for 715 kr.. Det er 78% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mo i Rana. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mo i Rana fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mo i Rana fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.850 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Mo i Rana i september, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.196 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Mo i Rana er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.222 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.360 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Mo i Rana.

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Mo i Rana på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Mo i Rana om formiddagen helt ned til 3.084 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 5.116 kr..

Lufthavn: Mosjøen Kjaerstad, Lufthavn: Sandnessjøen Stokka, Lufthavn: Bodo eller Lufthavn: Brønnøysund kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mo i Rana.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Brønnøysund for 2.505 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Mo i Rana?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mo i Rana

Hvilke flyselskaber flyver til Mo i Rana?

For fly fra Danmark til Mo i Rana, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Mo i Rana

Neden for finder du alle lufthavne i Mo i Rana samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Mo i Rana Lufthavn?

Mo I Rana Lufthavn ligger meget tæt på byen, og du skal derfor ikke bekymre dig om lange transporttider til centrum. Der kører ingen offentlige busser mellem lufthavnen og byen, men du kan til gengæld tage Flybussen, der fragter dig ind til Mo i Rana på cirka 20 minutter. Vær opmærksom på, at du kan risikere en del ventetid, inden den næste bus kører. Det er derfor en god idé, at du har styr på køreplanen, inden du ankommer. Hvis du ikke har lyst til at vente længere end højst nødvendigt, kan du tage en taxi i stedet. Her tager turen ind til byen godt et kvarter.


Visumkrav for Mo i Rana

Borgere i Norden kan som udgangspunkt rejse mellem de forskellige lande i Norden uden at skulle vise pas, og det gælder naturligvis også, når rejsen går fra Danmark til Norge. Du får dog med meget stor sandsynlighed brug for billedlegitimation på et eller flere tidspunkter i løbet af din rejse, for eksempel når du tjekker ind på dit hotel. Det er derfor en god idé at have sit pas med, selv om kørekortet også kan bruges.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mo i Rana


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mo i Rana

Området omkring Mo i Rana er hjemsted for en række fantastiske naturattraktioner, der ligger én til to timers kørsel uden for byen. Det såkaldte skulpturlandskab ved navn Marmorslottet trækker mange mennesker til, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Floder og andet natur har over tusindvis af år formet et næsten kunstnerisk landskab, som du ikke finder mange andre steder. Det er værd at give sig god tid for at få det hele med. Naturens kræfter har dog ikke stillet sig tilfreds med Marmorslottet, og derfor har du også mulighed for at besøge grotterne Grønligrotta og Setergrotta, hvor du får to vidt forskellige oplevelser. Hvor Grønligrotta er godt indrettet med trapper, rækværk og lys, er Setergrotta en mere rå oplevelse. I området finder du også Norges næststørste gletsjer, som dækker et areal større end Oslo og Bergen tilsammen. I Mo i Rana er der mange muligheder for at være aktiv i ferien. Hvis hele familien er med, kan det anbefales at besøge klatreparken Høyt & Lavt ved Krokstrand Fjellpark og Vitensenter Nordland, hvor børnene aktivt kan lære om videnskab og naturfænomener.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Mo i Rana, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Mo i Rana, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Mo i Rana, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Mo i Rana.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Mo i Rana og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.