Find billige fly til Kirkenes

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kirkenes

Få indsigter om din flyrejse til Kirkenes, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kirkenes?

Den billigste måned at flyve til Kirkenes fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.722 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kirkenes med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.928 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kirkenes?

Brugere, der booker rejser til Kirkenes fra Alta, Finnmark, har fundet fly, der er 66% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kirkenes. Hvis du vil finde den billigste pris til Kirkenes fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kirkenes på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kirkenes er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.876 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Kirkenes er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.874 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kirkenes?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Kirkenes på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kirkenes om aftenen helt ned til 1.769 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 2.794 kr. i gennemsnit. Fly til Kirkenes fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kirkenes?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kirkenes på, er omkring 27 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.697 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kirkenes

Find de billigste fly til disse Kirkenes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kirkenes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kirkenes

København (CPH) til Kirkenes (KKN)

Fly til Kirkenes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kirkenes Hoeybuktmoen, hvor den gennemsnitlige pris er 2.697 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNoktober36% billigereAt flyve fra København til Kirkenes ​​koster i gennemsnit blot 1.722 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNdecember42% dyrereDet koster cirka 3.827 kr. at flyve til Kirkenes ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNfebruar775% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kirkenes fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kirkenes

Hvis du leder efter en flyrejse fra Københavns Lufthavn (CPH) i Danmark til Hoeybuktmoen Lufthavn (KKN) i Kirkenes i Norge, vil din rejse tage dig gennemsnitligt syv timer. Ønsker du at rejse fra Aarhus Lufthavn (AAR), tager turen lidt længere tid, da den har en ekstra mellemlanding. Flyvninger fra både Aarhus og Aalborg Lufthavn (AAL) tager gennemsnitligt 12 timer. Den længere flyvetid skyldes en ekstra mellemlanding i Københavns Lufthavn. Når du er ankommet her, går din tur videre med samme rute, som hvis du fløj direkte fra København.

Hvis du køber en flybillet fra enten Aarhus, Aalborg eller København, giver den dig desværre ikke direkte adgang til Kirkenes. Turen har typisk en til to mellemlandinger – tre, hvis du flyver fra de jyske lufthavne. Når du flyver fra København til Kirkenes, tager turen dig typisk til Oslo Gardermoen (OSL) og herfra videre til Tromsø Langnes (TOS), hvorefter du kan flyve direkte til Kirkenes Lufthavn i Norge. Du kan dog finde kortere flyvninger til Kirkenes, hvis du booker en flyrejse med et af de direkte fly fra Oslo.

Lufthavn: Vadso, Lufthavn: Vardoe, Lufthavn: Batsfjord eller Lufthavn: Berlevag kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kirkenes.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kirkenes Lufthavn: Vardoe, hvor gennemsnitsprisen er 2.690 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kirkenes

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kirkenes

Hvilke flyselskaber flyver til Kirkenes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kirkenes

Hvilke flyselskaber flyver til Kirkenes?

Scandinavian Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kirkenes. Norwegian er også et populært valg på flyrejser til Kirkenes fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kirkenes, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Kirkenes

Der er 7 fly med Scandinavian Airlines til Kirkenes på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Oslo Gardermoen, og den bedste pris på en Scandinavian Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.291 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Kirkenes). Scandinavian Airlines har en bedømmelse på 7,2 fra 334 brugeranmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Kirkenes

Neden for finder du alle lufthavne i Kirkenes samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Kirkenes Lufthavn?

Når du er landet i Kirkenes Lufthavn, har du et stort udvalg af transportmuligheder til centrum. Du kan vælge at praje en taxa ved ankomst eller leje en bil i ankomsthallen. Du behøver ikke have booket en taxa på forhånd, men hvis du ønsker at leje en bil, er det smart at booke den inden afgang, så den står klar til dig, når du ankommer. Det er også muligt at tage offentlig transport. Flybussen holder ved ankomsthallen og tager dig til hele vejen ind til Kirkenes Kai, forbi Scandic Hotel Kirkenes, Kirkenes Sykehus og Spareland. Du kan købe billet til busserne før ankomst eller efter tolden i ankomsthallen.


Visumkrav for Kirkenes

Når du er i besiddelse af et pas fra de nordiske lande, kan du rejse frit over grænserne. Der er altså hverken pas- eller visumpligt. Du kan rejse frit i Norge med et gyldigt billed-ID, såsom et kørekort. Du behøver ikke at have pas med, når du rejser mellem de nordiske lande, men har du en mellemlanding uden for Norden, kan de kræve at se dig pas. Det er derfor værd at pakke passet alligevel, især hvis du har mellemlandinger uden for de nordiske lande.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kirkenes


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kirkenes

Når du ankommer i Kirkenes, er du tæt på polarcirklen og tæt på grænsen til Rusland. Hvis du vælger en flyrejse til Kirkenes om vinteren, kan du både køre med hundeslæde, se nordlys, køre snescooter og meget mere. Om sommeren er der mulighed for ture med færge til den russiske grænse. Du kan også give dig i kast med fiskeri eller tage på en naturskøn vandretur. Kirkenes er altså spækket med naturoplevelser til alle aldre. Et must i Kirkenes er et besøg (eller tre) på deres lokale restauranter. Her får du serveret lokale delikatesser som krabbe, friskfanget fisk og meget mere. Nyd din aftensmad i en autentisk Sámi lavvu (en slags samisk tipi) eller med udsigt til den åbne himmel og mulighed for nordlys til desserten. Hvis du gerne vil på en dagstur, kan du besøge Grense Jakobslev og Pasvikdalen. For familiens mindste kan I få vind i håret med en Riverboat-safaitur. Der er meget at lave i Kirkenes, og selvom byen er lille, så er den proppet til randen med spændende naturoplevelser. Byen er stærkt forbundet med offentligt transport, hvorfor du kan tage Hurtigruten til både Vardø og Steilneset.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kirkenes på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kirkenes, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kirkenes med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kirkenes ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kirkenes. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.