Find billige flybilletter til Kirkenes

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kirkenes.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kirkenes

Find de billigste fly til disse Kirkenes-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kirkenes

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kirkenes

København (CPH) til Kirkenes (KKN)

Fly til Kirkenes ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kirkenes Hoeybuktmoen, hvor den gennemsnitlige pris er 2.308 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNnovember21% billigereAt flyve fra København til Kirkenes ​​koster i gennemsnit blot 1.830 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 2.930 kr. at flyve til Kirkenes ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KIRKENES FRA KØBENHAVNjuni500% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kirkenes fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kirkenes?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kirkenes?

  Brugere, der booker rejser til Kirkenes fra Tromsø, har fundet fly, der er 81% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Kirkenes. Hvis du vil finde den billigste pris til Kirkenes fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kirkenes?

  Den billigste måned at flyve til Kirkenes fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.830 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kirkenes med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.996 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kirkenes?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kirkenes på, er omkring 34 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.308 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kirkenes på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Kirkenes er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.950 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Kirkenes er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.116 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kirkenes?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Kirkenes på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Kirkenes om aftenen helt ned til 2.026 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 3.074 kr. i gennemsnit. Fly til Kirkenes fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kirkenes?

  Lufthavn: Vadso, Lufthavn: Vardoe, Lufthavn: Båtsfjord eller Lufthavn: Berlevag kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kirkenes.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kirkenes på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Kirkenes Lufthavn: Vadso, hvor gennemsnitsprisen er 2.580 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Kirkenes Hoeybuktmoen fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kirkenes Hoeybuktmoen

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Kirkenes Hoeybuktmoen.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 24 timer inden afrejse til Kirkenes Hoeybuktmoen.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kirkenes Hoeybuktmoen.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kirkenes Hoeybuktmoen?

Hjemrejse til Danmark fra Kirkenes Hoeybuktmoen

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kirkenes Hoeybuktmoen skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kirkenes Hoeybuktmoen er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kirkenes nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Kirkenes?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kirkenes
 • Hvilke flyselskaber flyver til Kirkenes?

  SAS er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kirkenes. Norwegian er også et populært valg på flyrejser til Kirkenes fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kirkenes, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kirkenes