Find billige fly til Luanda

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Luanda

Få indsigter om din flyrejse til Luanda, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Luanda?

Den billigste måned at flyve til Luanda fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.612 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Luanda i november, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.687 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Luanda på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Luanda fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 5.863 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Luanda på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 9.739 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Luanda?

Når du flyver til Luanda fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 7.132 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 10.616 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Luanda?

Det tager i gennemsnit 32t. 55min. at flyve fra Danmark til Luanda, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Luanda 4 De Fevereiro (den mest populære lufthavn i Luanda). Hvis du flyver fra Billund til Luanda 4 De Fevereiro, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Luanda?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 29 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Luanda. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.637 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luanda

Find de billigste fly til disse Luanda-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luanda

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luanda

København (CPH) til Luanda (LAD)

Fly til Luanda ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luanda 4 De Fevereiro, hvor den gennemsnitlige pris er 7.637 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Luanda ​​koster i gennemsnit blot 5.612 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 10.563 kr. at flyve til Luanda ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNdecember459% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luanda fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Luanda

Hvor lang tid tager det at flyve til Luanda?

Den samlede rejsetid til Luanda Lufthavn (LAD) varierer meget af din valgte rute. De hurtigste flyrejser til byen finder du i Københavns Lufthavn (CPH), da alle ruter herfra typisk kun involverer en enkel mellemlanding. Det betyder, at det kan tage så lidt som 14 timer at komme til Angola, men du bør nok forvente en gennemsnitlig rejsetid på omkring 20 timer. Rejser du fra Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), bør du altid forvente minimum to mellemlandinger undervejs på din rute. Med det sagt så kan du fra begge lufthavne finde rejser, som ligeledes kun tager omkring de 20 timer. Den samlede rejsetid afhænger naturligvis af antallet samt varigheden af dine mellemlandinger. Du kan med fordel planlægge din rejse til Luanda i god tid, hvis du vil sikre dig de bedste flybilletter og de korteste stop undervejs.

Hvorfra kan du flyve direkte til Luanda?

Desværre er det ikke muligt at flyve direkte til Luanda i Angola fra nogle af de danske lufthavne. Du kan dog stadig godt finde gode flytilbud til Luanda fra både København, Billund og Aalborg. De fleste ruter involverer en enkel eller to mellemlandinger, som altid vil finde sted i passagervenlige og internationale lufthavne, hvad end du begynder din rejse i Jylland eller i København. Flyver du fra hovedstaden, kan du forvente en enkel mellemlanding, som typisk vil finde sted i enten Lissabon eller Dubai. Rejser du derimod fra Aalborg eller Billund, bør du forberede dig på minimum to mellemlandinger, som meget vel også kunne foregå i Lissabon, Dubai eller endda i København.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn?

Priser for fly til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn?

Fra november 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Luanda 4 De Fevereiro Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Luanda

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Luanda fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 55min.
LADLuanda 4 De Fevereiro

Find de billigste enkeltbilletter til Luanda

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Luanda, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
32t. 55min.
LADLuanda 4 De Fevereiro

Visumkrav for Luanda

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Luanda?

Du skal opfylde en række krav for at kunne rejse til Luanda, hvilket først og fremmest inkluderer et visum. Derudover skal du kunne fremvise en returbillet samt et pas, der som minimum skal være gyldigt i seks måneder efter udrejsen. Passet skal yderligere også have mindst tre blanke sider med plads til dit visum.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luanda

Hvad kan man se og lave i Luanda?

Luanda er en travl og tætbefolket storby, som er i rivende udvikling. Det er i høj grad en by, som bærer præg af, at den i nyere tid har undergået lidt af en transformation. I den livlige hovedstad kan du nyde synet af det sydlige Atlanterhav, hvilket er en udsigt, som står i skarp kontrast til de imponerende skyskrabere i centrum af byen. Det er især ved havet, at du kan finde nogle af de mest populære områder i Luanda, hvilket primært er takket være de lange sandstrande og de festlige klubber, som ligger ved vandet. Det er dog ikke kun moderne arkitektur og afslappende strande, som byen har at byde på. I Luanda kan du se mange spor efter Angolas lange historie, heriblandt ved fortet Sao Miguel, der i dag er en påmindelse om landets fortid som portugisisk koloni.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Luanda?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Luanda, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Luanda, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Luanda med fleksibel booking på momondo?

Fly til Luanda med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Luanda?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Luanda ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Luanda lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Luanda er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Luanda på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.