Find billige flybilletter til Luanda

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Luanda

Find de billigste fly til disse Luanda-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Luanda

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Luanda

København (CPH) til Luanda (LAD)

Fly til Luanda ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Luanda 4 De Fevereiro, hvor den gennemsnitlige pris er 8.926 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNapril26% billigereAt flyve fra København til Luanda ​​koster i gennemsnit blot 6.591 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNoktober75% dyrereDet koster cirka 15.587 kr. at flyve til Luanda ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LUANDA FRA KØBENHAVNapril808% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Luanda fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Luanda?

Den samlede rejsetid til Luanda Lufthavn (LAD) varierer meget af din valgte rute. De hurtigste flyrejser til byen finder du i Københavns Lufthavn (CPH), da alle ruter herfra typisk kun involverer en enkel mellemlanding. Det betyder, at det kan tage så lidt som 14 timer at komme til Angola, men du bør nok forvente en gennemsnitlig rejsetid på omkring 20 timer. Rejser du fra Billund (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL), bør du altid forvente minimum to mellemlandinger undervejs på din rute. Med det sagt så kan du fra begge lufthavne finde rejser, som ligeledes kun tager omkring de 20 timer. Den samlede rejsetid afhænger naturligvis af antallet samt varigheden af dine mellemlandinger. Du kan med fordel planlægge din rejse til Luanda i god tid, hvis du vil sikre dig de bedste flybilletter og de korteste stop undervejs.

Desværre er det ikke muligt at flyve direkte til Luanda i Angola fra nogle af de danske lufthavne. Du kan dog stadig godt finde gode flytilbud til Luanda fra både København, Billund og Aalborg. De fleste ruter involverer en enkel eller to mellemlandinger, som altid vil finde sted i passagervenlige og internationale lufthavne, hvad end du begynder din rejse i Jylland eller i København. Flyver du fra hovedstaden, kan du forvente en enkel mellemlanding, som typisk vil finde sted i enten Lissabon eller Dubai. Rejser du derimod fra Aalborg eller Billund, bør du forberede dig på minimum to mellemlandinger, som meget vel også kunne foregå i Lissabon, Dubai eller endda i København.

Den billigste måned at flyve til Luanda fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.591 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Luanda i april, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.868 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Luanda fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 6.588 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Luanda på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 13.153 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Når du flyver til Luanda fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 7.216 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 8.712 kr..Gode tilbud på fly til Luanda

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Luanda fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 55min.
LADLuanda 4 De Fevereiro

Find de billigste enkeltbilletter til Luanda

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Luanda, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 55min.
LADLuanda 4 De Fevereiro

Hvilke flyselskaber flyver til Luanda?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Luanda

Hvilke flyselskaber flyver til Luanda?

På rejser til Luanda fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: TAP AIR PORTUGAL, Lufthansa, Air France eller Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Air France-fly til Luanda

Air France er et populært valg for brugere, der rejser til Luanda. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Luanda, og de flyver oftest fra Paris Charles De Gaulle. Billetpriserne hos Air France afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 6.347 kr. (fra København Kastrup). I 168 anmeldelser har momondo-brugere givet Air France en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.

TAP AIR PORTUGAL-fly til Luanda

TAP AIR PORTUGAL (7,5/10, 154 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Luanda med tilbud fra helt ned til 6.410 kr. retur fra København Kastrup. Med 7 TAP AIR PORTUGAL-fly til Luanda om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Luanda

Neden for finder du alle lufthavne i Luanda samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Luanda fra lufthavnen?

Du kan vælge imellem forskellige transportmidler i Luanda Lufthavn, men de vil dog typisk involvere en bil. Det er også en hurtig og nem måde at komme fra lufthavnen til centrum af byen på, da køreturen i bil ikke vil tage meget mere end godt ti minutter på en god dag, men afhængig af trafikken kan det naturligvis godt tage væsentligt længere tid. I lufthavnen har du adgang til en lang række internationale biludlejningsfirmaer, hvis lejebiler for det meste er belejligt parkeret i gåafstand fra ankomstterminalen. Igennem lufthavnen kan du også finde et godt udvalg af anerkendte taxaselskaber og lifttjenester, som du kan bestille allerede hjemmefra. Det kan under alle omstændigheder godt anbefales at arrangere din rejse fra lufthavnen til dit hotel, før du tager afsted, da det vil give dig de bedste muligheder for at booke den bedste og mest sikre transport.


Populære fly til Luanda

Find dine flybilletter til Luanda blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Luanda
Hurtigste flyvetid25t. 55min.
Laveste pris9.011 kr.

Visumkrav for Luanda

Du skal opfylde en række krav for at kunne rejse til Luanda, hvilket først og fremmest inkluderer et visum. Derudover skal du kunne fremvise en returbillet samt et pas, der som minimum skal være gyldigt i seks måneder efter udrejsen. Passet skal yderligere også have mindst tre blanke sider med plads til dit visum.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Luanda


De bedste oplevelser og seværdigheder i Luanda

Luanda er en travl og tætbefolket storby, som er i rivende udvikling. Det er i høj grad en by, som bærer præg af, at den i nyere tid har undergået lidt af en transformation. I den livlige hovedstad kan du nyde synet af det sydlige Atlanterhav, hvilket er en udsigt, som står i skarp kontrast til de imponerende skyskrabere i centrum af byen. Det er især ved havet, at du kan finde nogle af de mest populære områder i Luanda, hvilket primært er takket være de lange sandstrande og de festlige klubber, som ligger ved vandet. Det er dog ikke kun moderne arkitektur og afslappende strande, som byen har at byde på. I Luanda kan du se mange spor efter Angolas lange historie, heriblandt ved fortet Sao Miguel, der i dag er en påmindelse om landets fortid som portugisisk koloni.


Find billige flybilletter til andre byer i Angola

Angola er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Luanda, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Luanda, så du sparer tid og penge.

Fly til Luanda med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Luanda ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Luanda er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.