Find billige flybilletter til Santiago de Chile

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Santiago de Chile

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Santiago de Chile

Bedste pris på enkeltbillet

4.100 kr.

Bedste pris på returbillet

6.235 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 30min.

Betjenes af

11 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Santiago de Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.100 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Den bedste pris på en returbillet til Santiago de Chile fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.235 kr. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Det hurtigste fly til Santiago de Chile fra Danmark tager 17t. 30min. (København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez).
Der er 11 flyselskaber, som flyver til Santiago de Chile, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santiago de Chile

Find de billigste fly til disse Santiago de Chile-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santiago de Chile

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santiago de Chile

København (CPH) til Santiago de Chile (SCL)

Fly til Santiago de Chile ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santiago de Chile A Merino Benitez, hvor den gennemsnitlige pris er 7.599 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE CHILE FRA KØBENHAVNseptember20% billigereAt flyve fra København til Santiago de Chile ​​koster i gennemsnit blot 6.057 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE CHILE FRA KØBENHAVNdecember29% dyrereDet koster cirka 9.815 kr. at flyve til Santiago de Chile ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTIAGO DE CHILE FRA KØBENHAVNdecember571% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santiago de Chile fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santiago de Chile?

Flytilbud og flybilletter til Santiago de Chile fås med forskelligartede ruter. Afhængigt af nødvendigheden for ekstra mellemlandinger og afgangstidspunkterne fra de forskellige lufthavne vil den totale rejsetid variere noget. Du skal regne med, at du skal bruge en god portion af én dag. Du kan starte rejsen fra Aalborg Lufthavn (AAL), Billund Lufthavn (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH), hvorfra den endelige flyvetid langt hen ad vejen vil ligne hinanden for dem alle tre.

Der går beklageligvis ingen fly inden for de danske grænser, som lander direkte i hovedstadens lufthavn Arturo Merino Benítez Internationale Lufthavn (SCL). Rejsen kræver som minimum én mellemlanding. Opholdet her vil typisk finde sted i Holland i Amsterdam Schiphol (AMS), men det påvirkes af, hvor rejsen starter, og hvilke selskab du flyver med. Også Paris Charles De Gaulle (CDG), London Heathrow (LHR) og Madrid-Barajas (MAD) danner ofte rammerne for et midlertidigt stop på flyrejsen.

Den billigste måned at flyve til Santiago de Chile fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.057 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Santiago de Chile i september, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santiago de Chile i august har en gennemsnitlig pris på omkring 6.548 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Santiago de Chile fra Danmark er 46 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.599 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Santiago de Chile fra Danmark helt ned til 6.235 kr. på momondo.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Santiago de Chile er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.705 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.650 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Santiago de Chile.

Når du flyver til Santiago de Chile fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 7.644 kr. for fly med afgang om aftenen. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Santiago de Chile, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.429 kr. pr. billet.Gode tilbud på fly til Santiago de Chile

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santiago de Chile fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
25. nov.
CPH01:40København Kastrup
43t. 15min.
3 stop
SCL20:55Santiago de Chile A Merino Benitez
11. dec.
SCL10:00Santiago de Chile A Merino Benitez
27t. 40min.
3 stop
CPH13:40København Kastrup
6.235 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. nov.
CPH01:00København Kastrup
21t. 41min.
2 stop
SCL22:41Santiago de Chile A Merino Benitez
11. dec.
SCL10:30Santiago de Chile A Merino Benitez
22t. 40min.
2 stop
CPH09:10København Kastrup
7.203 kr.
Find lignende
American Airlines
4. nov.
CPH09:05København Kastrup
47t. 00min.
2 stop
SCL07:05Santiago de Chile A Merino Benitez
17. nov.
SCL17:30Santiago de Chile A Merino Benitez
40t. 30min.
2 stop
CPH10:00København Kastrup
7.245 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. nov.
CPH01:00København Kastrup
21t. 41min.
2 stop
SCL22:41Santiago de Chile A Merino Benitez
11. dec.
SCL10:30Santiago de Chile A Merino Benitez
27t. 55min.
1 stop
CPH14:25København Kastrup
7.267 kr.
Find lignende
American Airlines
13. okt.
CPH04:45København Kastrup
30t. 35min.
2 stop
SCL11:20Santiago de Chile A Merino Benitez
23. okt.
SCL17:15Santiago de Chile A Merino Benitez
34t. 55min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
7.302 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. okt.
CPH02:45København Kastrup
29t. 20min.
2 stop
SCL08:05Santiago de Chile A Merino Benitez
22. okt.
SCL20:00Santiago de Chile A Merino Benitez
42t. 10min.
2 stop
CPH14:10København Kastrup
7.608 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Santiago de Chile

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santiago de Chile, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aeromexico, Air Canada og British Airways
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH11:45København Kastrup
59t. 55min.
3 stop
SCL23:40Santiago de Chile A Merino Benitez
4.100 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. nov.
CPH11:45København Kastrup
31t. 35min.
1 stop
SCL19:20Santiago de Chile A Merino Benitez
4.192 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. nov.
CPH05:00København Kastrup
26t. 50min.
2 stop
SCL07:50Santiago de Chile A Merino Benitez
4.477 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago de Chile?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santiago de Chile

Hvilke flyselskaber flyver til Santiago de Chile?

Iberia, Air France, KLM og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Santiago de Chile regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Santiago de Chile med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Delta-fly til Santiago de Chile

7 Delta-fly flyver til Santiago de Chile i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Miami til Santiago de Chile, der er den mest populære rute, som Delta har til Santiago de Chile. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Delta-fly til Santiago de Chile, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.034 kr. og afgik fra Billund. Delta er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,8/10 af 392 af vores brugere.

Air France-fly til Santiago de Chile

5.350 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Santiago de Chile, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air France har 5 fly til Santiago de Chile de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 168 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,7/10.


Lufthavne i nærheden af Santiago de Chile

Neden for finder du alle lufthavne i Santiago de Chile samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til bymidten fra Arturo Merino Benítez Lufthavn i Chile?

Du har to muligheder for at sætte kurs mod centrum, når du skal mod Santiago de Chiles centrum og bymidten. Den ene løsning er bus. Her har selskaberne TurBus og Centropuerto begge buslinjer, hvor man kan ende op i centrum. Trafikken i landets større byer kan have drastisk indflydelse på køretiden, men det bør uanset hvad være muligt at nå til bymidten på en lille time. TurBus finder du ved gate 3, mens Centropuerto opererer fra gate 6. Begge selskaber har faste, fornuftige priser på billetterne, men ønsker du ikke denne løsning, så er mulighed nummer to en taxa. Priserne herpå vil variere fra selskab til selskab. Nogle har faste priser til centrum, mens andre udelukkende opererer med taxametre. Du gør klogt i at forventningsafstemme med chaufføren ved turens start. Under normale omstændigheder tillader trafikken, at kørslen til centrum tager en lille halv time med en professionel taxa.


Populære fly til Santiago de Chile

Find dine flybilletter til Santiago de Chile blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santiago de Chile
Hurtigste flyvetid26t. 00min.
Laveste pris6.235 kr.
Fly fra Billund til Santiago de Chile
Hurtigste flyvetid23t. 08min.
Laveste pris9.082 kr.

Visumkrav for Santiago de Chile

Et ophold i Santiago de Chile kræver, at du har kendskab til Chiles visum- og pasregler. Her gælder det, at du kan opholde dig visumfrit i landet op til 90 dage. Nødpas bliver ikke godkendt ved ind- og udrejse. Du skal derfor sørge for, at der er styr på passet i god tid, så du ikke kommer ud i en situation, hvor det ikke længere er gyldigt.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santiago de Chile


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santiago de Chile

Flyrejser til Santiago de Chile indleder en rejse til en metropol og hovedstad af enorm størrelse. Her bor mange millioner mennesker, og afhængigt af hvor grænsen tegnes, så er der omtrent lige så mange beboere, som vi er indbyggere i Danmark. Det bringer liv med sig. Så byen er oplagt til dig, der ønsker en fremragende oplevelse i livlige, urbane omgivelser. Hovedstaden har mange caféer, klubber og barer med karakter, som du med sikkerhed ikke har oplevet i vores hjemlige rammer. Byen har et stort udvalg af muligheder til den shoppeglade rejsende. Kulturhistorien kommer til livs i arkitektur og monumenter, som kan nydes på gåture gennem byen. Chiles landskab åbner også for udflugter til de ydre dele af Santiago de Chile, hvor vandreture og hikes i bjerge sørger for skønne udsigter. Du finder desuden bakker midt i byen. Cerro San Cristobal fører dig langt op over byens højdeniveau, hvorfra udsigten kan nydes blandt historiske monumenter. Der er flere museer, såsom Museo Chileno de Arte Precolombino, der er nødvendige besøg, hvor man lære om landets fortid. Ved det populære museum Museo Interactivo Mirador finder du interaktive udstillinger, hvis museumsoplevelsen også skal tjene de yngste.


Find billige flybilletter til andre byer i Chile

Chile er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santiago de Chile. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Alle flysøgninger til Santiago de Chile på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Santiago de Chile vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Santiago de Chile. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.