Find billige flybilletter til Islamabad

Returrejse
Economy
Zürich (ZRH)
Islamabad (ISB)
fre.. 23.7.
fre.. 30.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Islamabad. De nuværende restriktioner til Islamabad er baseret på Pakistan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Pakistan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Islamabad

Find de billigste fly til disse Islamabad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Islamabad

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Islamabad

København (CPH) til Islamabad (ISB)

Fly til Islamabad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Islamabad Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.992 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNnovember10% billigereAt flyve fra København til Islamabad ​​koster i gennemsnit blot 3.605 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 4.874 kr. at flyve til Islamabad ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNdecember433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Islamabad fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Islamabad?

Hvilket er det absolut billigste fly til Islamabad?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Islamabad for 465 kr./person, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Islamabad. Hvis du vil finde den billigste pris til Islamabad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Islamabad?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Islamabad på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.605 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Islamabad fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Islamabad i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.668 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Islamabad?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Islamabad på, er omkring 53 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.992 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 3.182 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Islamabad på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Islamabad fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 4.070 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Islamabad er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.438 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Islamabad?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Islamabad normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Islamabad om formiddagen helt ned til 3.712 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Islamabad på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 4.521 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Islamabad?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Islamabad. Hvis du har planer om at flyve til Islamabad, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Muzaffarabad (78 km fra Islamabad centrum) eller Lufthavn: Peshawar (148 km fra Islamabad centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Islamabad på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Islamabad er normalt Lufthavn: Peshawar med en gennemsnitspris på 4.722 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Islamabad?

På nuværende tidspunkt inkluderer Pakistan rejserestriktioner rejser til Islamabad. Indrejserestriktioner

Pakistan har åbnet sine lufthavne for internationale flyvninger med undtagelse af Gwadar (GWD) og Turbat (TUK). Fra den 9. januar har alle dem, der har et pakistansk pas, et nationalt identitetskort til oversøiske pakistanere (NICOP) eller et pakistansk oprindelseskort (POC) adgang til Pakistan. Der er nogle yderligere ordninger ved ankomsten, se Pakistans regerings råd for at bekræfte berettigelse. Rejsende, der har tilladelse til at rejse ind i Pakistan fra Storbritannien og Sydafrika, skal fremlægge bevis for en negativ COVID-19-test taget op til 72 timer før rejsens start. For information om denne og mulige karantæneperioder ved ankomst, se Pakistans regeringsrådgivning.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Pakistan, skal oplyse kontaktoplysninger via PassTrack mobile app eller en tilgængelig webbaseret formular, gennemgå screening af en sundhedsmedarbejder, fremlægge et certifikat for negativ COVID-19 RT-PCR-test, udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten og vil blive underkastet termisk screening ved ankomsten. Fra den 5. oktober skal alle internationale rejsende fremvise bevis for en negativ COVID-19 RT-PCR-test, som er foretaget inden for 96 timer efter rejsedatoen. Der er dog en liste over lande, der er fritaget for de obligatoriske testkrav. Børn under 12 år og handicappede rejsende er undtaget fra kravet om Covid-19-test, og sporapp-kravet, men skal udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten.

Karantænekrav

Rejsende, der har symptomer på COVID-19 (herunder feber, hoste og vejrtrækningsbesvær), vil få lov til at fortsætte til deres bestemmelsessted, men vil blive bedt om at få en COVID-19-test inden for 48 timer efter ankomsten og indsende resultaterne af testen til myndighederne. Hvis testen er positiv, skal de selvisolere sig i overensstemmelse med Pakistans retningslinjer. Internationale rejsende bør selvisolere sig i 10 dage efter ankomst (også hvis de er asymptomatiske ved ankomst).

Hvis du planlægger rejser til Islamabad nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Islamabad Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Islamabad Intl fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
4. nov.
CPH07:45København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
ISB21:05Islamabad Intl
11. nov.
ISB01:35Islamabad Intl
14t. 30min.
1 stop
CPH16:05København Kastrup
3.264 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
8. aug.
CPH07:45København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
ISB21:35Islamabad Intl
3. sep.
ISB02:15Islamabad Intl
14t. 10min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
3.901 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
8. aug.
CPH07:45København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
ISB21:35Islamabad Intl
3. sep.
ISB02:15Islamabad Intl
14t. 10min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
3.914 kr.
Find lignende
Pakistan International Airlines
8. aug.
CPH07:45København Kastrup
13t. 50min.
1 stop
ISB21:35Islamabad Intl
3. sep.
ISB02:15Islamabad Intl
14t. 10min.
1 stop
CPH16:25København Kastrup
3.939 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. nov.
CPH02:10København Kastrup
15t. 30min.
2 stop
ISB17:40Islamabad Intl
10. nov.
ISB21:55Islamabad Intl
13t. 40min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
3.655 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jan.
CPH01:00København Kastrup
18t. 30min.
3 stop
ISB19:30Islamabad Intl
16. jan.
ISB15:35Islamabad Intl
16t. 35min.
2 stop
CPH08:10København Kastrup
3.933 kr.
Find lignende

Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class