Find billige fly til Islamabad

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.9
tir. 4.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Islamabad

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Islamabad

Bedste pris på enkeltbillet

1.719 kr.

Bedste pris på returbillet

4.564 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 55min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Islamabad fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.719 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Islamabad fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.564 kr. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Det hurtigste fly til Islamabad fra Danmark tager 10t. 55min. (København Kastrup til Islamabad Intl).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Islamabad, herunder British Airways, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Islamabad

Få indsigter om din flyrejse til Islamabad, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Islamabad?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Islamabad på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.279 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Islamabad fra Danmark i marts i stedet. Fly til Islamabad i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.459 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Islamabad?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Islamabad for 841 kr./person, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Islamabad. Hvis du vil finde den billigste pris til Islamabad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Islamabad på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Islamabad fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.082 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Islamabad er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.662 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Islamabad?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Islamabad normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Islamabad om formiddagen helt ned til 5.081 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Islamabad på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 5.580 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Islamabad?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Islamabad du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 12t. 20min. at flyve fra København Kastrup til Islamabad Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Islamabad Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Islamabad?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Islamabad på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.244 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Islamabad

Find de billigste fly til disse Islamabad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Islamabad

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Islamabad

København (CPH) til Islamabad (ISB)

Fly til Islamabad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Islamabad Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.244 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Islamabad ​​koster i gennemsnit blot 4.279 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 7.380 kr. at flyve til Islamabad ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ISLAMABAD FRA KØBENHAVNjuni553% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Islamabad fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Islamabad

Hvor lang tid tager det at flyve til Islamabad?

Der er langt til Pakistans hovedstad, Islamabad, og flyvningen fra Danmark til Pakistan varer typisk 13 til 20 timer. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) finder du rejser på knap 13 timer til Islamabad Lufthavn (ISB), mens du fra Billund Lufthavn også kan finde flytilbud, der får dig frem på godt og vel 13 timer. Er Aalborg dit udgangspunkt, kan du finde flybilletter, som tager dig til Islamabad på 15-16 timer. Fra Aarhus Lufthavn (AAR) kan du ved at lægge vejen om Københavns Lufthavn nå frem til Islamabad på lige omkring 15 timer.

Hvorfra flyver man direkte til Islamabad?

Der er ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Islamabad International Airport, men et par mellemlandinger kan hjælpe dig på vej. Begynder du i Københavns Lufthavn, kan du flyve med SAS til London Heathrow, hvor Virgin Atlantic tager over og flyver dig resten af vejen til Islamabad. Fra Billund Lufthavn kan du sætte rejsen sammen hos Turkish Airlines, der begynder med at flyve dig til Istanbul, hvor du efter en mellemlanding fortsætter med Pakistan International Airlines til Islamabad. I Aalborg kan du finde flytilbud med KLM til Amsterdam og videre til Dubai, hvor du så skifter til Pakistan International Airlines, som flyver dig frem til Islamabad. Vil du på vingerne fra Aarhus, kan du flyve med SAS til København, hvor du skifter til Pakistan International Airlines, som med en mellemlanding i Istanbul tager dig hele vejen til Islamabad.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Islamabad. Hvis du har planer om at flyve til Islamabad, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Muzaffarabad (78 km fra Islamabad centrum) eller Lufthavn: Peshawar (148 km fra Islamabad centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Islamabad er normalt Lufthavn: Peshawar med en gennemsnitspris på 5.896 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Islamabad

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Islamabad fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Islamabad

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Islamabad

Hvilke flyselskaber flyver til Islamabad?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Islamabad

Hvilke flyselskaber flyver til Islamabad?

Turkish Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Islamabad. Qatar Airways, Emirates og Pakistan International Airlines er også populære valg på flyrejser til Islamabad fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Islamabad, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Pakistan International Airlines-fly til Islamabad

Pakistan International Airlines flyver til Islamabad ca. 22 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Pakistan International Airlines, men der er fundet priser på helt ned til 4.283 kr. fra København Kastrup til Islamabad. Pakistan International Airlines er blevet bedømt med 10,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Emirates-fly til Islamabad

Et andet populært valg for fly til Islamabad er Emirates (8,4/10, 129 anmeldelser). De fleste Emirates-fly, der lander i Islamabad, kommer fra Dubai Intl, men der er 10 Emirates-fly til Islamabad fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Emirates, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.477 kr. (København Kastrup til Islamabad, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Islamabad

Neden for finder du alle lufthavne i Islamabad samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Islamabad Lufthavn?

Når man er i Islamabad International Lufthavn og skal videre derfra til for eksempel centrum af Islamabad, er en taxi ofte den lettest tilgængelige, hurtigste og mest komfortable løsning. Forskellige selskaber opererer fra lufthavnen, og de klassiske sorte taxaer med gule tag er af tilfredsstillende niveau servicemæssigt og med henblik på køreegenskaber, men de har sjældent aircondition. Flere andre selskaber kører fra lufthavnen og tilbyder ikke blot service og komfort, men også aircondition. Dit valg afhænger af dine præferencer i den sammenhæng. Det er altid en god idé at aftale prisen for turen med chaufføren, før I kører.


Populære fly til Islamabad

Find dine flybilletter til Islamabad blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Islamabad
Hurtigste flyvetid12t. 20min.
Laveste pris4.632 kr.

Visumkrav for Islamabad

Er der krav til pas og visum for at komme til Islamabad?

Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse til Islamabad i Pakistan, skal du som dansk statsborger have et gyldigt visum. Dit pas skal være gyldigt i seks måneder ud over dit visums gyldighedsperiode, og hvis du skal besøge familie eller venner, eller du rejser i forretningsøjemed, skal du også fremvise en skriftlig invitation til at besøge landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Islamabad


De bedste oplevelser og seværdigheder i Islamabad

Hvad kan man se i Islamabad?

Pakistans hovedstad, Islamabad, bliver regnet for en af verdens allersmukkeste hovedstæder, og der er mange ting at opleve, se og beundre i byen. Et godt sted at begynde er på Lok Virsa-museet, hvor du kan lære om Pakistans historie og kulturarv. Når du kender historien lidt bedre, kan du besøge landsbyen Saidpur, som ligger ved Margalla-højderne. Engang var det et stille sted, hvor hinduer mødtes for at bede, men i dag er det et moderniseret område med musik, kunst og god mad. Faisalmoskeen kan rumme næsten 100.000 mennesker og er en af Asiens største moskeer. Den er samtidig et showpiece på smukt design og arkitektur. Islamabad byder desuden på mange muligheder for shopping, og de to enorme centre, Safa Gold og Centaurus, har både internationale mærkebutikker, lokale specialiteter, restauranter, fitnesscentre og biografer. Der er noget for enhver. Pakistan-monumentet er også for alle – og i hvert fald for alle pakistanere. Det er oprindeligt bygget til ære for de borgere, der gav deres liv for Pakistans frihed, og i dag er det et stærkt symbol på Pakistans uafhængighed.


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Islamabad på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Islamabad, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Islamabad på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Islamabad vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Islamabad. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.