Find billige fly til Karachi

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 25.9
man. 2.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Karachi

Få indsigter om din flyrejse til Karachi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Karachi?

Den billigste måned at flyve til Karachi fra Danmark er i april. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.969 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i april, kan du booke flyrejser til Karachi fra Danmark i maj i stedet. Fly til Karachi i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i april, har stadig kun et gennemsnit på omkring 4.115 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Karachi på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Karachi er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.131 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Karachi for omkring 5.989 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Karachi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Karachi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.741 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 5.998 kr. i gennemsnit. Fly til Karachi fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Karachi?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Karachi 40 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Karachi for 4.674 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Karachi

Find de billigste fly til disse Karachi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Karachi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Karachi

København (CPH) til Karachi (KHI)

Fly til Karachi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Karachi Quaid-E-Azam Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.674 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNapril16% billigereAt flyve fra København til Karachi ​​koster i gennemsnit blot 3.969 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNdecember41% dyrereDet koster cirka 6.598 kr. at flyve til Karachi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNjuni809% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Karachi fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Karachi

Hvor lang tid tager det at flyve til Karachi?

Flyvningen til Karachi, Pakistan, tager fra Kastrup Lufthavn (CPH) 11 timer og 15 minutter ud, og retur 12 timer og 15 minutter. Turen er inklusiv en mellemlanding i Doha (DOH). Det er hurtigere at flyve fra Kastrup Lufthavn, København, Danmark frem for en af de nærlæggende lufthavne, som Århus Lufthavn (AAR), hvorfra flyvninger til Karachi tager 15 timer og fem minutter ud, og retur 15 timer og 10 minutter. Der er to mellemlandinger, i Kastrup Lufthavn og Doha. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager turen 15 timer og 55 minutter, med mellemlandinger i Frankfurt (FRA) og Doha. Du kan med fordel booke flyrejser til Karachi, Pakistan online. Flybilletter kan med fordel bookes sammen med hotel og bil. Det vil ofte udløse gode rabatter på dine køb.

Hvorfra kan du flyve direkte til Karachi?

Det er ikke muligt at flyve direkte til Karachi lufthavn fra Danmark, eller en af de andre nærlæggende lufthavne. Du skal forvente at have mindst en mellemlanding, ofte i Doha. En mellemlanding er ikke nødvendigvis en negativ ting. Det giver nogle muligheder for at planlægge en anden form for rejse end ellers, da du kan vælge at tage en afstikker i den by du mellemlander i. Samtidig giver en mellemlanding mulighed for at du kan komme ud og strække benene. Det er især rart på lange ture, hvor det kan være hårdt for kroppen at sidde stille i mange timer. Det betyder også at turen bliver knap så hård, selvom flyvningen tager et par timer længere, end hvis du var fløjet direkte.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn?

Priser for fly til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn er 6 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Karachi Quaid-E-Azam Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Karachi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karachi

Hvilke flyselskaber flyver til Karachi?

Emirates-fly til Karachi

Der er 30 fly med Emirates til Karachi på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Dubai Intl, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 4.620 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Karachi). Emirates har en bedømmelse på 8,0 fra 366 brugeranmeldelser på momondo.

Qatar Airways-fly til Karachi

Qatar Airways flyver normalt til Karachi 11 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Karachi fra Doha Hamad Intl. Qatar Airways (bedømmelse: 7,7, 490 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Karachi, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Qatar Airways-billet, der er fundet på momondo til Karachi, var fra København Kastrup (4.204 kr. retur).


Visumkrav for Karachi

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Karachi?

For at kunne rejse til Karachi, Pakistan, skal du være i besiddelse af et visum. Du kan få et visum der gælder i seks måneder. Dit pas skal være gyldig mindst én måned længere end dit ophold. Et nødpas anderkendes både ved ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Karachi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Karachi

Hvad kan man se og lave i Karachi?

Der er et utal af muligheder i og omkring Karachi. En af de mest populære seværdigheder er Churna Island, der ligger et par timer væk. Her kan du svømme og dykke langs øens rev. Det er muligt at se fisk, havslanger og skildpadder. I byen Karachi er Mohatta Place værd at besøge. Det er et hundrede år gammelt palads bygget af en Hindu prins. Er du til kultur, er Karachi vært for en af UNESCO’s verdensarve, The Chaukhandi Tombs. Har du lyst til at besøge en moske, er Tooba Masjid et godt valg. Moskeen er en Karachi største attraktioner. Moskeen har plads til 5000 mennesker. Er du til shopping lidt ud over det sædvanlige, kan du besøge Empress Markedet. Det er et farverigt marked. Det anbefales at besøge det om morgenen, inden det bliver for hektisk.


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Karachi?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Karachi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Karachi med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Karachi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Karachi?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Karachi.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Karachi lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Karachi. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.