Find billige flybilletter til Karachi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Karachi

Find de billigste fly til disse Karachi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Karachi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Karachi

København (CPH) til Karachi (KHI)

Fly til Karachi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Karachi Quaid-E-Azam Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.097 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Karachi ​​koster i gennemsnit blot 3.432 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNjuli32% dyrereDet koster cirka 5.411 kr. at flyve til Karachi ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KARACHI FRA KØBENHAVNdecember366% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Karachi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Karachi?

Flyvningen til Karachi, Pakistan, tager fra Kastrup Lufthavn (CPH) 11 timer og 15 minutter ud, og retur 12 timer og 15 minutter. Turen er inklusiv en mellemlanding i Doha (DOH). Det er hurtigere at flyve fra Kastrup Lufthavn, København, Danmark frem for en af de nærlæggende lufthavne, som Århus Lufthavn (AAR), hvorfra flyvninger til Karachi tager 15 timer og fem minutter ud, og retur 15 timer og 10 minutter. Der er to mellemlandinger, i Kastrup Lufthavn og Doha. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager turen 15 timer og 55 minutter, med mellemlandinger i Frankfurt (FRA) og Doha. Du kan med fordel booke flyrejser til Karachi, Pakistan online. Flybilletter kan med fordel bookes sammen med hotel og bil. Det vil ofte udløse gode rabatter på dine køb.

Det er ikke muligt at flyve direkte til Karachi lufthavn fra Danmark, eller en af de andre nærlæggende lufthavne. Du skal forvente at have mindst en mellemlanding, ofte i Doha. En mellemlanding er ikke nødvendigvis en negativ ting. Det giver nogle muligheder for at planlægge en anden form for rejse end ellers, da du kan vælge at tage en afstikker i den by du mellemlander i. Samtidig giver en mellemlanding mulighed for at du kan komme ud og strække benene. Det er især rart på lange ture, hvor det kan være hårdt for kroppen at sidde stille i mange timer. Det betyder også at turen bliver knap så hård, selvom flyvningen tager et par timer længere, end hvis du var fløjet direkte.

Den billigste måned at flyve til Karachi fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.432 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Karachi fra Danmark i februar i stedet. Fly til Karachi i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.553 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Karachi 30 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Karachi for 4.097 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Karachi er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.063 kr.. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Karachi for omkring 4.727 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Karachi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.071 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 5.299 kr. i gennemsnit. Fly til Karachi fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Karachi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Karachi fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Karachi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Karachi

Hvilke flyselskaber flyver til Karachi?

Pegasus Airlines er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Karachi. Qatar Airways, Emirates og Turkish Airlines er også populære valg på flyrejser til Karachi fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Karachi, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Pakistan International Airlines-fly til Karachi

Der er 18 fly med Pakistan International Airlines til Karachi på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Islamabad Intl, og den bedste pris på en Pakistan International Airlines-billet, der er set på momondo, er 3.581 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Karachi). Pakistan International Airlines har en bedømmelse på 10,0 fra 1 brugeranmeldelse på momondo.

Emirates-fly til Karachi

Emirates flyver normalt til Karachi 29 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Karachi fra Dubai Intl. Emirates (bedømmelse: 8,6, 122 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Karachi, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Emirates-billet, der er fundet på momondo til Karachi, var fra København Kastrup (3.949 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Karachi

Neden for finder du alle lufthavne i Karachi samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Karachi fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme fra Karachi lufthavn, Pakistan til centrum af byen Karachi. Det er muligt at tage en taxa, og her skal du være opmærksom på at spørge om prisen inden. Har du booket et hotel i Karachi, Pakistan, kan du med fordel spørge dem om prisen, så du ikke ender med at blive snydt. Du kan også vælge at tage bussen, som er langt den billigste løsning. Der er så mange forskellige busser at det er umuligt at nævne dem. Hvor lang tid turen tager, uanset om det er med bussen eller en taxa, kommer helt an på hvad tid på døgnet du rejser på. Du kan med fordel spørge din taxachauffør om alternative ruter. Du kan også vælge at leje en bil og selv køre. Det anbefales at du kun vælger denne løsning, hvis du er en erfaren billist.


Visumkrav for Karachi

For at kunne rejse til Karachi, Pakistan, skal du være i besiddelse af et visum. Du kan få et visum der gælder i seks måneder. Dit pas skal være gyldig mindst én måned længere end dit ophold. Et nødpas anderkendes både ved ind og udrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Karachi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Karachi

Der er et utal af muligheder i og omkring Karachi. En af de mest populære seværdigheder er Churna Island, der ligger et par timer væk. Her kan du svømme og dykke langs øens rev. Det er muligt at se fisk, havslanger og skildpadder. I byen Karachi er Mohatta Place værd at besøge. Det er et hundrede år gammelt palads bygget af en Hindu prins. Er du til kultur, er Karachi vært for en af UNESCO’s verdensarve, The Chaukhandi Tombs. Har du lyst til at besøge en moske, er Tooba Masjid et godt valg. Moskeen er en Karachi største attraktioner. Moskeen har plads til 5000 mennesker. Er du til shopping lidt ud over det sædvanlige, kan du besøge Empress Markedet. Det er et farverigt marked. Det anbefales at besøge det om morgenen, inden det bliver for hektisk.


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Karachi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Karachi med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Karachi.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Karachi. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.