Find billige fly til Louisville

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Louisville

Få indsigter om din flyrejse til Louisville, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Louisville?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Louisville i februar, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.952 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Louisville på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Louisville fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 3.150 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Louisville på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.587 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Louisville?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Louisville på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Louisville om formiddagen helt ned til 4.228 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.700 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Louisville?

Rejsetiden fra Danmark til Louisville varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 11t. 50min.. En anden populær rute fra Danmark til Louisville er at flyve fra Billund til Cincinnati Cinci./N. Kentucky, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Louisville?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Louisville 40 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Louisville for 5.334 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Louisville

Find de billigste fly til disse Louisville-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Louisville

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Louisville

København (CPH) til Lexington (LEX)

Fly til Louisville ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lexington Blue Grass, hvor den gennemsnitlige pris er 5.198 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LOUISVILLE FRA KØBENHAVNfebruar47% billigereAt flyve fra København til Louisville ​​koster i gennemsnit blot 2.860 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LOUISVILLE FRA KØBENHAVNjuli64% dyrereDet koster cirka 8.779 kr. at flyve til Louisville ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LOUISVILLE FRA KØBENHAVNdecember190% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Louisville fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Louisville

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Louisville?

Rejsende, som flyver til Louisville, kan måske finde bedre priser til Lexington Blue Grass Lufthavn (103 km fra Louisville centrum), Cincinnati Cinci./N. Kentucky Lufthavn (130 km fra Louisville centrum), Owensboro Daviess County Lufthavn (136 km fra Louisville centrum), Cincinnati Lufthavn (150 km fra Louisville centrum) eller Evansville Dress Regional Lufthavn (158 km fra Louisville centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Louisville internationale lufthavn?

Priser for fly til Louisville internationale lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Louisville internationale lufthavn?

Fra september 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Louisville internationale lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Louisville internationale lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Louisville internationale lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Louisville internationale lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Louisville internationale lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Louisville internationale lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Louisville?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Louisville

Hvilke flyselskaber flyver til Louisville?

Delta-fly til Louisville

Delta flyver til Louisville ca. 35 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 3.229 kr. fra København Kastrup til Louisville. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Louisville

KLM flyver normalt til Louisville 21 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Louisville fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM (bedømmelse: 7,5, 355 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Louisville, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en KLM-billet, der er fundet på momondo til Louisville, var fra Billund (2.919 kr. retur).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Louisville


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Louisville?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Louisville, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Louisville, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Louisville med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Louisville, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Louisville?

Når du har udført en søgning efter fly til Louisville, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Louisville lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Louisville lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Louisville og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Louisville på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.