Find billige flybilletter til Peshawar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Peshawar. De nuværende restriktioner til Peshawar er baseret på Pakistan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Pakistan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Peshawar

Find de billigste fly til disse Peshawar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Peshawar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Peshawar

København (CPH) til Islamabad (ISB)

Fly til Peshawar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Islamabad Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.979 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PESHAWAR FRA KØBENHAVNaugust28% billigereAt flyve fra København til Peshawar ​​koster i gennemsnit blot 4.147 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PESHAWAR FRA KØBENHAVNjuli95% dyrereDet koster cirka 11.295 kr. at flyve til Peshawar ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PESHAWAR FRA KØBENHAVNdecember477% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Peshawar fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Peshawar?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Peshawar?

  Brugere, der bestiller rejser til Peshawar fra Lahore, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Peshawar. Hvis du vil finde den billigste pris til Peshawar fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Peshawar?

  Den billigste måned at flyve til Peshawar fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.147 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Peshawar i august, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.197 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Peshawar?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Peshawar fra Danmark, når du bestiller 46 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Peshawar for omkring 5.787 kr., når du søger 46 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Peshawar på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Peshawar fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.194 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Peshawar på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.431 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Peshawar?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Peshawar normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Peshawar om formiddagen helt ned til 5.654 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 6.217 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Peshawar?

  Lufthavn: Islamabad Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Peshawar.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Peshawar på?

  Lufthavn: Peshawar har en gennemsnitspris på 4.707 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Peshawar. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Peshawar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Pakistan rejserestriktioner rejser til Peshawar. Indrejserestriktioner

Pakistan har åbnet sine lufthavne for internationale flyvninger med undtagelse af Gwadar (GWD) og Turbat (TUK). Fra den 9. januar har alle dem, der har et pakistansk pas, et nationalt identitetskort til oversøiske pakistanere (NICOP) eller et pakistansk oprindelseskort (POC) adgang til Pakistan. Der er nogle yderligere ordninger ved ankomsten, se Pakistans regerings råd for at bekræfte berettigelse. Rejsende, der har tilladelse til at rejse ind i Pakistan fra Storbritannien og Sydafrika, skal fremlægge bevis for en negativ COVID-19-test taget op til 72 timer før rejsens start. For information om denne og mulige karantæneperioder ved ankomst, se Pakistans regeringsrådgivning.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Pakistan, skal oplyse kontaktoplysninger via PassTrack mobile app eller en tilgængelig webbaseret formular, gennemgå screening af en sundhedsmedarbejder, fremlægge et certifikat for negativ COVID-19 RT-PCR-test, udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten og vil blive underkastet termisk screening ved ankomsten. Fra den 5. oktober skal alle internationale rejsende fremvise bevis for en negativ COVID-19 RT-PCR-test, som er foretaget inden for 96 timer efter rejsedatoen. Der er dog en liste over lande, der er fritaget for de obligatoriske testkrav. Børn under 12 år og handicappede rejsende er undtaget fra kravet om Covid-19-test, og sporapp-kravet, men skal udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten.

Karantænekrav

Rejsende, der har symptomer på COVID-19 (herunder feber, hoste og vejrtrækningsbesvær), vil få lov til at fortsætte til deres bestemmelsessted, men vil blive bedt om at få en COVID-19-test inden for 48 timer efter ankomsten og indsende resultaterne af testen til myndighederne. Hvis testen er positiv, skal de selvisolere sig i overensstemmelse med Pakistans retningslinjer. Internationale rejsende bør selvisolere sig i 10 dage efter ankomst (også hvis de er asymptomatiske ved ankomst).

Hvis du planlægger rejser til Peshawar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Peshawar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Peshawar fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
14. nov.
CPH10:35København Kastrup
29t. 55min.
1 stop
PEW16:30Peshawar
17. nov.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
6.425 kr.
Find lignende
Qatar Airways
14. nov.
CPH10:35København Kastrup
29t. 55min.
1 stop
PEW16:30Peshawar
17. nov.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
6.431 kr.
Find lignende
Qatar Airways
14. nov.
CPH03:40København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
PEW16:30Peshawar
17. nov.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
6.859 kr.
Find lignende
Qatar Airways
14. nov.
CPH03:40København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
PEW16:30Peshawar
17. nov.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
6.865 kr.
Find lignende
Qatar Airways
14. nov.
CPH03:40København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
PEW16:30Peshawar
17. nov.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
6.871 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH01:40København Kastrup
14t. 50min.
2 stop
PEW16:30Peshawar
24. dec.
PEW22:15Peshawar
13t. 20min.
1 stop
CPH11:35København Kastrup
25.377 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Peshawar

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Peshawar, så se nogle af vores tilbud herunder fra Emirates
Emirates
CPHKøbenhavn Kastrup
35t. 05min.
PEWPeshawar

Populære fly til Peshawar

Find dine flybilletter til Peshawar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Peshawar
Hurtigste flyvetid35t. 05min.
Laveste pris13.000 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Peshawar


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?