Find billige fly til Omaha

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Omaha

Få indsigter om din flyrejse til Omaha, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Omaha?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Omaha på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.408 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Omaha i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.555 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Omaha på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Omaha fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 4.150 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.638 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Omaha.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Omaha?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Omaha?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Omaha fra Danmark, når du booker 29 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Omaha for omkring 5.150 kr., når du søger 29 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Omaha

Find de billigste fly til disse Omaha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Omaha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Omaha

København (CPH) til Omaha (OMA)

Fly til Omaha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Omaha Eppley Airfield, hvor den gennemsnitlige pris er 5.150 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNfebruar34% billigereAt flyve fra København til Omaha ​​koster i gennemsnit blot 3.408 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 8.125 kr. at flyve til Omaha ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNjuli588% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Omaha fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Omaha

Hvor lang tid tager det at flyve til Omaha?

Flyvninger til Omaha lufthavn (OMA) fra Kastrup lufthavn (CPH) tager 13 timer og 29 minutter, og du har en mellemlanding i Chicago O'Hare Intl (ORD). Er det nemmere at rejse fra Billund, er flyverejsen på 15 timer og 42 minutter, og der er to mellemlandinger, henholdsvis i Amsterdam lufthavn (AMS) og i lufthavnen Minneapolis Saint Paul Intl (MSP). Rejser du fra Århus, er flyveturen på 15 timer og 39 minutter. Den første mellemlanding er i København, altså i Kastrup lufthavn, og den anden er i Chicago O’Hare Intl lufthavn. Skal du også booke hotel og bil ved siden af at bestille flybilletter, er det en god ide at gøre det hele på en gang. Det er ikke alene nemmere, men også billigere.

Hvorfra kan du flyve direkte til Omaha?

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra en dansk lufthavn til Omaha lufthavn, USA. Du skal som minimum mellemlande en gang i Chicago O’Hare Intl. lufthavn. Du skal fra en jysk lufthavn forvente at mellemlande to gang. Enten i Amsterdam eller i København og så i Chicago O’Hare Intl. lufthavn. Har du mellemlandinger, har du mulighed for at benytte chancen for at lave en mindre tur ud af din mellemlanding og tage et pit-stop på en dag eller to i byen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Omaha?

Lincoln Lufthavn eller Sioux City Sioux Gateway Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Omaha.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Omaha Eppley Airfield Lufthavn?

Priser for fly til Omaha Eppley Airfield Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Omaha Eppley Airfield Lufthavn?

Fra september 2023 er der 6 udbydere at vælge mellem for fly til Omaha Eppley Airfield Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Omaha Eppley Airfield Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Omaha Eppley Airfield Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Omaha Eppley Airfield Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Omaha Eppley Airfield Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Omaha Eppley Airfield Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Omaha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Omaha

Hvilke flyselskaber flyver til Omaha?

Delta-fly til Omaha

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Omaha på momondo er Delta, som flyver 26 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Minneapolis Saint Paul Intl, hvor det bedste tilbud på Delta-fly til Omaha kostede 3.200 kr. (returrejse fra Billund til Omaha fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 1.565 anmeldelser af Delta giver momondo-brugere bedømmelsen 7,8.

KLM-fly til Omaha

3.076 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Omaha, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 25 fly til Omaha de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 354 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,5/10.


Visumkrav for Omaha

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Omaha?

Som udgangspunkt er et besøg i USA visumfrit op til 90 dage. Der skal dog søges ESTA, hvilke kan gøres online. Du skal fremvise en returbillet og et forlænget pas godkendes kun, ved udrejse. Rejser et barn under 18 år uden sine forældre, skal der fremvises tilladelse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Omaha


De bedste oplevelser og seværdigheder i Omaha

Hvad kan man se og lave i Omaha?

Der et godt udvalg af aktiviteter og seværdigheder i Omaha, USA. Blandt andet Henry Doorly ZOO, hvor der er lavet en stor indendørs ørken. Det gamle marked er bestemt også et besøg værd. Special museet The Durham Museum fortæller historien om Omaha by og dens historie. En gåtur over broen Bob Keerey Pedestrian Bridge er noget der anbefales hvis du besøger området. Den går over floden til Nebraska fra Iowa. Tag også en tur i Lauritzen Gardens Omaha’s Botanical Center, haven indeholder også en lejeplads for børn og rejser i med børn, er Omaha Children’s Museum også et sjovt sted at stoppe og se. En hver amerikansk by har et stadion og det har Omaha selvfølgelig også. TD Ameritrade Park., som danner baggrund for NCAA. Har du bare lyst til en hyggelig gåtur, er Heartland of America Park stedet du skal besøge. Det er en park med et smukt og vellykket mix af vild og velordnet natur med mange smukke skulpturer. Du kan også vælge at besøge den storslåede St. Cecilia’s Katedral som det tog 50 år at bygge. En noget anderledes tur er en organiseret skattejagt. Dem er der flere af. Du kan også vælge at tage på en historisk vandretur rundt omkring den gamle bydel.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Omaha?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Omaha med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Omaha, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Omaha?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Omaha.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Omaha lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Omaha er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Omaha på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.