Find billige flybilletter til Omaha

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Omaha

Find de billigste fly til disse Omaha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Omaha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Omaha

København (CPH) til Omaha (OMA)

Fly til Omaha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Omaha Eppley Airfield, hvor den gennemsnitlige pris er 7.473 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNoktober25% billigereAt flyve fra København til Omaha ​​koster i gennemsnit blot 5.148 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNseptember85% dyrereDet koster cirka 12.705 kr. at flyve til Omaha ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OMAHA FRA KØBENHAVNapril744% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Omaha fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Omaha?

Flyvninger til Omaha lufthavn (OMA) fra Kastrup lufthavn (CPH) tager 13 timer og 29 minutter, og du har en mellemlanding i Chicago O'Hare Intl (ORD). Er det nemmere at rejse fra Billund, er flyverejsen på 15 timer og 42 minutter, og der er to mellemlandinger, henholdsvis i Amsterdam lufthavn (AMS) og i lufthavnen Minneapolis Saint Paul Intl (MSP). Rejser du fra Århus, er flyveturen på 15 timer og 39 minutter. Den første mellemlanding er i København, altså i Kastrup lufthavn, og den anden er i Chicago O’Hare Intl lufthavn. Skal du også booke hotel og bil ved siden af at bestille flybilletter, er det en god ide at gøre det hele på en gang. Det er ikke alene nemmere, men også billigere.

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra en dansk lufthavn til Omaha lufthavn, USA. Du skal som minimum mellemlande en gang i Chicago O’Hare Intl. lufthavn. Du skal fra en jysk lufthavn forvente at mellemlande to gang. Enten i Amsterdam eller i København og så i Chicago O’Hare Intl. lufthavn. Har du mellemlandinger, har du mulighed for at benytte chancen for at lave en mindre tur ud af din mellemlanding og tage et pit-stop på en dag eller to i byen.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Omaha fra Seattle for 1.555 kr.. Det er 88% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Omaha. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Omaha fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Omaha på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.148 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Omaha i oktober, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.671 kr..

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Omaha fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 5.570 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.212 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Omaha.

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Omaha på er om aftenen. Fly fra Danmark til Omaha på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.053 kr.. Fly til Omaha koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 11.163 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Lincoln eller Lufthavn: Sioux City Sioux Gateway kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Omaha.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Lincoln for 12.908 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Omaha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Omaha

Hvilke flyselskaber flyver til Omaha?

På rejser til Omaha fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, Scandinavian Airlines, Lufthansa eller Delta. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Delta-fly til Omaha

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Omaha på momondo er Delta, som flyver 29 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på Delta-fly til Omaha kostede 4.647 kr. (returrejse fra Billund til Omaha fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 392 anmeldelser af Delta giver momondo-brugere bedømmelsen 7,8.

Air France-fly til Omaha

5.009 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Omaha, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air France har 18 fly til Omaha de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 154 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,8/10.


Lufthavne i nærheden af Omaha

Neden for finder du alle lufthavne i Omaha samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Omaha fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme til centrum af Omaha fra lufthavnen. Du kan vælge at tage en taxa. En taxa i USA skal forstås en hel del bredere end i Danmark. En taxa kan være alt fra en regulær taxa til en limousine. Mange af hotellerne har den service at de har en shuttlebus, som kan hente dig i lufthavnen. Du kar også mulighed for at leje en bil. Ved at have lejet den hjemmefra, og gerne samtidig med at du booker flybilletter, kan din billeje være billigere og din bil står klar i lufthavnen, når du ankommer.


Visumkrav for Omaha

Som udgangspunkt er et besøg i USA visumfrit op til 90 dage. Der skal dog søges ESTA, hvilke kan gøres online. Du skal fremvise en returbillet og et forlænget pas godkendes kun, ved udrejse. Rejser et barn under 18 år uden sine forældre, skal der fremvises tilladelse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Omaha


De bedste oplevelser og seværdigheder i Omaha

Der et godt udvalg af aktiviteter og seværdigheder i Omaha, USA. Blandt andet Henry Doorly ZOO, hvor der er lavet en stor indendørs ørken. Det gamle marked er bestemt også et besøg værd. Special museet The Durham Museum fortæller historien om Omaha by og dens historie. En gåtur over broen Bob Keerey Pedestrian Bridge er noget der anbefales hvis du besøger området. Den går over floden til Nebraska fra Iowa. Tag også en tur i Lauritzen Gardens Omaha’s Botanical Center, haven indeholder også en lejeplads for børn og rejser i med børn, er Omaha Children’s Museum også et sjovt sted at stoppe og se. En hver amerikansk by har et stadion og det har Omaha selvfølgelig også. TD Ameritrade Park., som danner baggrund for NCAA. Har du bare lyst til en hyggelig gåtur, er Heartland of America Park stedet du skal besøge. Det er en park med et smukt og vellykket mix af vild og velordnet natur med mange smukke skulpturer. Du kan også vælge at besøge den storslåede St. Cecilia’s Katedral som det tog 50 år at bygge. En noget anderledes tur er en organiseret skattejagt. Dem er der flere af. Du kan også vælge at tage på en historisk vandretur rundt omkring den gamle bydel.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Omaha, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Omaha.

Prisagenter på fly til Omaha er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.