Find billige fly til Faisalābād

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 5.12
man. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Faisalābād

Få indsigter om din flyrejse til Faisalābād, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Faisalābād?

Brugere, der booker rejser til Faisalābād fra Karachi, har fundet fly, der er 76% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Faisalābād. Hvis du vil finde den billigste pris til Faisalābād fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Faisalābād

Find de billigste fly til disse Faisalābād-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Faisalābād

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faisalābād

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Faisalābād ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 4.875 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL FAISALĀBĀD FRA KØBENHAVNdecember7% billigereAt flyve fra København til Faisalābād ​​koster i gennemsnit blot 6.373 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL FAISALĀBĀD FRA KØBENHAVNjuni38% dyrereDet koster cirka 9.494 kr. at flyve til Faisalābād ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL FAISALĀBĀD FRA KØBENHAVNnovember455% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Faisalābād fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Faisalābād

Generelt er december den billigste måned at flyve fra Danmark til Faisalābād på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.373 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Faisalābād i december, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.509 kr..

Rejsende, som flyver til Faisalābād, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Lahore (126 km fra Faisalābād centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Faisalābād Lufthavn: Faisalabad, hvor gennemsnitsprisen er 3.428 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Faisalābād

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Faisalābād

Hvilke flyselskaber flyver til Faisalābād?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Faisalābād

Hvilke flyselskaber flyver til Faisalābād?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Faisalābād fra Danmark, Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates og Pakistan International Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Emirates-fly til Faisalābād

Der er 10 fly med Emirates til Faisalābād på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Dubai Intl, og den bedste pris på en Emirates-billet, der er set på momondo, er 6.961 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Faisalābād). Emirates har en bedømmelse på 8,4 fra 134 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Faisalābād


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Faisalābād. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Faisalābād med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Faisalābād ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Faisalābād, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Faisalābād spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.