Find billige flybilletter til Faisalābād

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Faisalābād. De nuværende restriktioner til Faisalābād er baseret på Pakistan rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Pakistan

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Faisalābād

Find de billigste fly til disse Faisalābād-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lahore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Faisalābād

København (CPH) til Lahore (LHE)

Fly til Faisalābād ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Lahore, hvor den gennemsnitlige pris er 3.943 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Faisalābād?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Faisalābād?

  Brugere, der bestiller rejser til Faisalābād fra Madrid, har fundet fly, der er 75% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Faisalābād. Hvis du vil finde den billigste pris til Faisalābād fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Faisalābād på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Faisalābād fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 4.787 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Faisalābād på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 5.875 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Faisalābād?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Faisalābād normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Faisalābād om aftenen helt ned til 4.950 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.601 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Faisalābād?

  Rejsende, som flyver til Faisalābād, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Lahore (126 km fra Faisalābād centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Faisalābād på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Faisalābād Lufthavn: Faisalābād, hvor gennemsnitsprisen er 8.306 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Faisalābād?

På nuværende tidspunkt inkluderer Pakistan rejserestriktioner rejser til Faisalābād. Indrejserestriktioner

Pakistan har åbnet sine lufthavne for internationale flyvninger med undtagelse af Gwadar (GWD) og Turbat (TUK). Fra den 9. januar har alle dem, der har et pakistansk pas, et nationalt identitetskort til oversøiske pakistanere (NICOP) eller et pakistansk oprindelseskort (POC) adgang til Pakistan. Der er nogle yderligere ordninger ved ankomsten, se Pakistans regerings råd for at bekræfte berettigelse. Rejsende, der har tilladelse til at rejse ind i Pakistan fra Storbritannien og Sydafrika, skal fremlægge bevis for en negativ COVID-19-test taget op til 72 timer før rejsens start. For information om denne og mulige karantæneperioder ved ankomst, se Pakistans regeringsrådgivning.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i Pakistan, skal oplyse kontaktoplysninger via PassTrack mobile app eller en tilgængelig webbaseret formular, gennemgå screening af en sundhedsmedarbejder, fremlægge et certifikat for negativ COVID-19 RT-PCR-test, udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten og vil blive underkastet termisk screening ved ankomsten. Fra den 5. oktober skal alle internationale rejsende fremvise bevis for en negativ COVID-19 RT-PCR-test, som er foretaget inden for 96 timer efter rejsedatoen. Der er dog en liste over lande, der er fritaget for de obligatoriske testkrav. Børn under 12 år og handicappede rejsende er undtaget fra kravet om Covid-19-test, og sporapp-kravet, men skal udfylde en sundhedserklæring ved ankomsten.

Karantænekrav

Rejsende, der har symptomer på COVID-19 (herunder feber, hoste og vejrtrækningsbesvær), vil få lov til at fortsætte til deres bestemmelsessted, men vil blive bedt om at få en COVID-19-test inden for 48 timer efter ankomsten og indsende resultaterne af testen til myndighederne. Hvis testen er positiv, skal de selvisolere sig i overensstemmelse med Pakistans retningslinjer. Internationale rejsende bør selvisolere sig i 10 dage efter ankomst (også hvis de er asymptomatiske ved ankomst).

Hvis du planlægger rejser til Faisalābād nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Faisalābād


Find billige flybilletter til andre byer i Pakistan

Pakistan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?