Find billige flybilletter til Tampere

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 4.12
lør. 11.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Tampere.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tampere

Find de billigste fly til disse Tampere-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tampere

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tampere

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Tampere ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 888 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNjuli11% billigereAt flyve fra København til Tampere ​​koster i gennemsnit blot 1.220 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNfebruar10% dyrereDet koster cirka 1.496 kr. at flyve til Tampere ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNfebruar708% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tampere fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tampere?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Tampere?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tampere for 568 kr./person, hvilket er 67% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tampere. Hvis du vil finde den billigste pris til Tampere fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Tampere?

  Den billigste måned at flyve til Tampere fra Danmark er i juli. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.220 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juli, kan du booke flyrejser til Tampere fra Danmark i april i stedet. Fly til Tampere i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i juli, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.306 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tampere?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Tampere. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.364 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tampere på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tampere er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Tampere på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.206 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.368 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tampere?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Tampere normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Tampere om aftenen helt ned til 1.260 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.589 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tampere?

  Lufthavn: Pori, Lufthavn: Turku, Lufthavn: Jyväskylä eller Lufthavn: Helsinki Helsinki Vantaa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tampere.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Tampere på?

  Lufthavn: Jyväskylä har en gennemsnitspris på 1.369 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tampere. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Tampere Tampere Pirkkala fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Tampere Tampere Pirkkala

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Tampere Tampere Pirkkala.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Tampere Tampere Pirkkala.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Tampere Tampere Pirkkala.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Tampere Tampere Pirkkala?

Hjemrejse til Danmark fra Tampere Tampere Pirkkala

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Tampere Tampere Pirkkala skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Tampere Tampere Pirkkala er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Tampere nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Tampere?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tampere
 • Hvilke flyselskaber flyver til Tampere?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tampere fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Finnair, SAS og airBaltic. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Tampere, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tampere


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?