Find billige fly til Tampere

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Tampere

Få indsigter om din flyrejse til Tampere, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tampere?

Den billigste måned at flyve til Tampere fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 696 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Tampere fra Danmark i november i stedet. Fly til Tampere i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 973 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Tampere?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Tampere for 50 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tampere. Hvis du vil finde den billigste pris til Tampere fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tampere på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Tampere er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Tampere på en lørdag kan finde billetter helt ned til 829 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.523 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tampere?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Tampere normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Tampere om formiddagen helt ned til 1.085 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 3.878 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Tampere?

Rejsetiden fra Danmark til Tampere varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Helsinki Vantaa (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 35min.. En anden populær rute fra Danmark til Tampere er at flyve fra Billund til Helsinki Vantaa, hvilket tager ca. 5t. 15min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Tampere?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 40 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Tampere. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.346 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tampere

Find de billigste fly til disse Tampere-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tampere

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tampere

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Tampere ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNoktober48% billigereAt flyve fra København til Tampere ​​koster i gennemsnit blot 696 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNdecember80% dyrereDet koster cirka 2.429 kr. at flyve til Tampere ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TAMPERE FRA KØBENHAVNjuni572% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tampere fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tampere

TMP Tampere–Pirkkala Lufthavn i Pirkkala i Finland ligger ikke langt fra byen Tampere. Men selvom det er en af vores nordiske partnere, så er der naturligvis lidt vej op mod Finland. Du behøver dog ikke sætte en hel dag af til rejsen. Flytilbud til Tampere forudsætter typisk, at du skal afsted fra BLL Billund Lufthavn eller CPH Københavns Lufthavn, hvor flyvetiden ofte vil være omkring 12 timer. Du kan dog som nordjyde få et ekstra trin med på rejsedokumenterne, såfremt det passer dig at flyve fra Aalborg (AAL) mod den danske hovedstad først.

Du kan desværre ikke finde flybilletter til Tampere, som lander i Finland uden korte stop på rejsen. Det er for det meste Sverige, der giver plads til denne mellemlanding. Navnlig ARN Stockholm Arlanda Lufthavn i landets hovedstad kan sørge for et gnidningsfrit kort stop på flyrejsen. Din rejses samlede tidsomfang vil derfor typisk afhænge af, hvorfra i Danmark du søger mod den relevante lufthavn. I enkelte tilfælde kan det vise sig naturligt at flyve til HEL Helsinki-Vantaa Lufthavn i den finske hovedstad og tage et tog mod Tampere.

Lufthavn: Pori, Lufthavn: Turku, Lufthavn: Jyvaskyla eller Lufthavn: Helsinki Vantaa kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tampere.

Lufthavn: Turku har en gennemsnitspris på 2.058 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Tampere. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Tampere

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Tampere

Hvilke flyselskaber flyver til Tampere?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tampere

Hvilke flyselskaber flyver til Tampere?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Tampere fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian og Norwegian Air International. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Tampere, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Scandinavian Airlines-fly til Tampere

Scandinavian Airlines flyver omkring 3 fly til Tampere om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra København Kastrup, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Scandinavian Airlines var på 1.203 kr. (Aarhus til Tampere). Brugerne har bedømt Scandinavian Airlines med 7,2/10 i over 334 anmeldelser på momondo.

airBaltic-fly til Tampere

airBaltic flyver normalt til Tampere 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Tampere fra Amsterdam Schiphol. airBaltic (bedømmelse: 7,1, 27 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Tampere, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en airBaltic-billet, der er fundet på momondo til Tampere, var fra Billund (288 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Tampere

Neden for finder du alle lufthavne i Tampere samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod bymidten fra Tampere–Pirkkala Lufthavn?

Hvis du skal direkte mod centrum, efter du er landet i lufthavnen lidt uden for Tampere, så skal der en lille køretur til. Den kan du klare i både bus og bil. Når du kommer ud fra lufthavnen, så skal du søge mod busstationen og buslinje 1A, som kører mellem lufthavnen og Tampereen Rautatieasema, der er byens centrale station og knudepunkt. Det vil også være muligt at bestille en taxa fra professionelle og store selskaber direkte i lufthavnen. Busbilletten er typisk en billigere løsning. Du skal dog være opmærksom på, at den har færre daglige afgang hen over weekenden, men det er muligt at tjekke op på tiderne, inden du rejser.


Visumkrav for Tampere

Når du drager på flyrejser til Tampere i Finland, så opholder du dig hos en af vores kollegaer i det store samarbejde mellem de nordiske lande. Her kan du som dansk statsborger opholde dig visumfrit i Finland. Du skal dog være i stand til at identificere dig med et gyldigt ID-kort. Det skal være billedlegitimation, og selvom et kørekort vil blive godkendt ved indrejse, så bør du medbringe dit pas i tilfælde af, at udvalgte fly-, biludlejnings- og rejseselskaber har krav om dette. Så er du sikret en problemfri flyrejse mod skønne, rolige Tampere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tampere


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tampere

Flybilletter til Tampere i Finland starter en rejse mod en afslappede by med skønne og rolige omgivelser. Byen, hvis fortid inkluderer en prominent status som en af landets største industrielle områder, er ganske særlig, og i dag er byen mere kendt for den omkringliggende natur, den nye appel fra større IT-firmaer og deres mange saunaer. Som du måske kan fornemme, så er Tampere en alsidig by med altomspændende muligheder for gode oplevelser. Byen er stadig et centrum for mange erhvervsbrancher, men danner også rammer om en eksplosiv udvikling inden for videnskab, uddannelse og internationale samarbejder. Særligt nær centrum er det noget, der er let at mærke, men du kan forstærke indtrykket ved at mærke kontrasten til kulturhistorien og byens fortid. Ved flere specialmuseer kan du udforske og opleve industrien, som den har udviklet sig gennem den lokale historie. Du skal bare søge mod Vapriikki Museum Centre. Men uanset hvor mange oplevelser, du tilegner dig i byen, så bør du også drage mod naturområderne. Hatanpää Park Arboretum er et alle tiders sted, ligesom Pyynikki og Näsinneula og deres observationstårne, med udsigt til land og by, der gør dem begge til eftertragtede seværdigheder.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Tampere på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Tampere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Tampere. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.