Søg og find billige fly til Barbados

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.9
tir. 4.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Barbados

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Barbados

Bedste pris på returbillet

4.782 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 40min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Barbados fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.782 kr. (København Kastrup til Bridgetown Grantley Adams Intl).
Det hurtigste fly til Barbados fra Danmark tager 12t. 40min. (København Kastrup til Bridgetown Grantley Adams Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Barbados, herunder British Airways og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Barbados

Få indsigter om din flyrejse til Barbados, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Barbados?

Fly til Barbados kan fås så billigt som 2.821 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Barbados for omkring 13.001 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Barbados, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 12.437 kr. eller mindre.
See prices from:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Barbados?

Det tager i gennemsnit 13t. 20min. at flyve fra Danmark til Barbados, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Bridgetown Grantley Adams Intl (den mest populære lufthavn i Barbados). Hvis du flyver fra Billund til Bridgetown Grantley Adams Intl, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Barbados?

KLM er det mest populære flyselskab, der flyver til Barbados, idet 44% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Barbados. Andre populære valg er British Airways og Lufthansa. Der er i alt 4 forskellige flyselskaber, der flyver til Barbados.

De billigste fly til byer i Barbados

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Barbados fra Danmark
Bridgetown
Bridgetown

Brugbar information om dit fly til Barbados

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Barbados

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Barbados er:
2.650 kr. pr. person med American Airlines
3.148 kr. pr. person med Eurowings
3.365 kr. pr. person med Virgin Atlantic

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Barbados, skal du sørge for at bestille din afrejse på en torsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en torsdag, såvel som en tirsdag. Afrejse på en søndag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Barbados.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Barbados

Find fly til disse populære byer i Barbados fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Barbados

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Barbados

Billige flybilletter til Barbados

Se de billigste flyrejser til Barbados fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnBridgetown13t. 20min.6.126 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Barbados

De Små Antiller ligger som perler på en snor og byder på ægte caribisk stemning og vidunderlig natur. Blandt disse finder du tropeøen Barbados, som er den mest østlige af øerne mellem Atlanterhavet og Det Caribiske Hav. Du skal rejse med fly til Barbados, hvis du vil opleve varme, koralrev, smukke strande samt ren og skær afslapning. På tværs er øen ca. 50 km, så der er god mulighed for at opleve hele øen og få fuldt udbytte af din rejse. Du lander i øens eneste internationale lufthavn i hovedstaden Bridgetown, der med sit britiske navn leder tankerne tilbage på Barbados tid som britisk koloni. Det er oplagt at leje en bil i lufthavnen, så du kan køre rundt og opleve de forskellige kysters særpræg. Sammenlignet med de andre øer i øgruppen De Små Antiller er Barbados ret flad, hvilket især gør det mere overkommeligt at cykle rundt på øen. De fleste turister rejser med fly til Barbados i den tørre periode fra december til maj, der er en ren badeferiesæson. Flyrejser til Barbados betyder ofte ferie på øens sydkyst, hvor der er mest liv i form af indkøbsmuligheder og barer samt lidt vildere strande med plads til vandsport. Vestkysten er også populær, men tiltrækker turister, der ønsker lidt roligere omgivelser i et mere luksuriøst miljø.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Barbados?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Barbados fra Danmark. Du kan dog sagtens komme ud til denne drømme-ø med flyselskaber, som flyver med stop undervejs. Fra eksempelvis Københavns Lufthavn kan du, med mellemlanding undervejs, rejse til Bridgetown med Air Canada, SAS, Norwegian, British Airways, American Airlines og mange andre selskaber. Få et godt overblik ved at sammenligne de billigste dage i priskalenderen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Barbados?

En rejse fra København til Bridgetown med en enkelt mellemlanding tager ca. 14 timer. En lignende rejse fra eksempelvis Billund Lufthavn tager ca. 17 timer. Er du villig til at have flere mellemlandinger på din rejse, så er der ofte penge at spare på dine flybilletter til Barbados.

Hvilken årstid skal man rejse til Barbados?

Barbados oplever høje temperaturer hele året rundt, men luftfugtigheden stiger i takt med, at regnsæsonen sætter ind. Derfor er den tørre sæson fra omkring jul til maj den mest oplagte periode at besøge øen i, selvom priserne på billetter til højsæsonen ofte koster noget mere. Der er dog stadig masser af solskinstimer ind imellem bygerne, hvis du går efter en af de billigere rejser i den våde sæson.

Kan man rejse til Barbados uden pas eller visum?

Danske statsborgere kan inden for en periode på seks måneder opholde sig visumfrit i maksimalt tre måneder på Barbados rejser. Dit pas skal desuden være gyldigt under hele opholdet samtidig med, at du skal forevise returbillet ved ankomst. Derudover skal du forevise opholdsadressen, så myndighederne har styr på, hvor du befinder dig.


Populære ruter til Barbados

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Bridgetown
Hurtigste flyvetid13t. 20min.
Laveste pris6.126 kr.

Find fly til Barbados

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Barbados


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Barbados, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning efter fly til Barbados, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Barbados. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.