Find billige flybilletter til Bridgetown

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 29.7
tor 5.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bridgetown. De nuværende restriktioner til Bridgetown er baseret på Barbados rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Barbados

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bridgetown

Find de billigste fly til disse Bridgetown-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bridgetown

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bridgetown

København (CPH) til Bridgetown (BGI)

Fly til Bridgetown ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bridgetown Grantley Adams Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.294 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRIDGETOWN FRA KØBENHAVNmarts42% billigereAt flyve fra København til Bridgetown ​​koster i gennemsnit blot 3.083 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRIDGETOWN FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 7.550 kr. at flyve til Bridgetown ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRIDGETOWN FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bridgetown fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bridgetown?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bridgetown?

  Hvis du ikke kan flyve til Bridgetown i marts, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Bridgetown i november har en gennemsnitlig pris på omkring 4.202 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bridgetown?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Bridgetown fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.294 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Bridgetown helt ned til 4.606 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bridgetown på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bridgetown er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Bridgetown på en onsdag kan finde billetter helt ned til 4.247 kr.. Den dyreste dag at flyve til Bridgetown er torsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.727 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bridgetown?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bridgetown normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Bridgetown om morgenen helt ned til 4.420 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.438 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bridgetown?

På nuværende tidspunkt inkluderer Barbados rejserestriktioner rejser til Bridgetown. Indrejserestriktioner

Barbados har genåbnet sine grænser. Særlige rejsende, der har særlige omstændigheder, som ikke er standardiserede, og som skal behandles, rådes til at kontakte Sundheds- og Wellness-ministeriet via cmo da health.gov.bb mindst 72 timer før rejsen for at få deres anmodninger undersøgt og hjulpet. Disse omfatter: diplomater; personer med en medicinsk tilstand, der berettiger særlig hensyntagen (skal bekræftes af cheflægen (CMO)); eller personer med handicap.

Karantænekrav

Rejsende, der har været i eller har været i transit gennem et højrisikoland, som ikke har fremlagt bevis for en negativ COVID-19-PCR-test, kan nægtes indrejse i landet. Rejsende med et gyldigt negativt COVID-19 PCR-testresultat skal forblive (med begrænset bevægelsesfrihed) på et udpeget hotel eller en godkendt villa for egen regning eller gratis på et offentligt anlæg og overvåges dagligt for symptomernes udbrud. De skal tage endnu en COVID- 19 PCR- test 4- 5 dage efter den sidste test, som sundheds- og wellness- ministeriet har godkendt. De frigives typisk, når testresultatet er negativt. Rejsende fra lande med mellemstor risiko, der ankommer med et gyldigt negativt COVID-19 PCR-testresultat, vil få tilladelse til at forlade lufthavnen efter tilladelse fra embedsmænd fra immigrations-, told- og havnesundhedsmyndighederne. De vil derefter blive overvåget i syv dage og en anden COVID- 19 PCR- test. De skal tage endnu en COVID- 19 PCR- test 4- 5 dage efter den sidste test, som sundheds- og wellness- ministeriet har godkendt. De frigives typisk, når testresultatet er negativt. Rejsende fra lande med lav risiko, som ikke har besøgt lande med mellemstor eller høj risiko inden for 21 dage, vil få lov til at fremlægge resultaterne af de prøver, der er foretaget inden for 5 dage før ankomsten. Rejsende, der ankommer med et gyldigt negativt COVID-19 PCR-testresultat, vil få tilladelse til at forlade lufthavnen efter tilladelse fra immigrations-, told- og havnesundhedsmyndighederne. Rejsende, der ankommer uden en negativ COVID-19 PCR-test, skal tage en ved ankomsten. Rejsende fra lande med meget lav risiko, som ikke har besøgt lande med lav, mellemstor eller høj risiko inden for 21 dage, skal ikke tage en COVID-19-PCR-test før eller ved ankomsten. Disse rejsende vil få lov til at forlade lufthavnen efter indrejsetilladelse fra immigrations-, told- og havnesundhedsmyndighederne. Rejsende der er testet positive for COVID-19, mens de er på Barbados, kan anmode Ministry of Health and Wellness om at isolere sig på deres hotel eller villa for egen regning eller på et offentligt godkendt sted.

Transitregler

Rejsende må kun passere på Barbados, hvis de har en negativ COVID-19-test forud for ankomsten. Masker skal bæres på alle tidspunkter i lufthavnen, og rejsende vil blive underkastet en helbredsundersøgelse og temperaturkontrol.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmasker, når de rejser til og fra Barbados.

Hvis du planlægger rejser til Bridgetown nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bridgetown

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bridgetown fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
9. aug.
CPH03:00København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
BGI17:30Bridgetown Grantley Adams Intl
17. aug.
BGI13:40Bridgetown Grantley Adams Intl
13t. 15min.
1 stop
CPH02:55København Kastrup
8.384 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. dec.
CPH05:00København Kastrup
13t. 25min.
1 stop
BGI18:25Bridgetown Grantley Adams Intl
12. dec.
BGI10:30Bridgetown Grantley Adams Intl
17t. 40min.
2 stop
CPH04:10København Kastrup
5.617 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH18:20København Kastrup
23t. 10min.
2 stop
BGI17:30Bridgetown Grantley Adams Intl
17. aug.
BGI13:40Bridgetown Grantley Adams Intl
13t. 15min.
1 stop
CPH02:55København Kastrup
9.294 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
1. dec.
CPH13:25København Kastrup
26t. 05min.
1 stop
BGI15:30Bridgetown Grantley Adams Intl
12. dec.
BGI14:50Bridgetown Grantley Adams Intl
12t. 15min.
1 stop
CPH03:05København Kastrup
6.956 kr.
Find lignende
American Airlines
1. dec.
CPH08:45København Kastrup
30t. 24min.
3 stop
BGI15:09Bridgetown Grantley Adams Intl
12. dec.
BGI09:43Bridgetown Grantley Adams Intl
40t. 07min.
2 stop
CPH01:50København Kastrup
14.911 kr.
Find lignende
Air Canada
1. dec.
CPH02:45København Kastrup
35t. 30min.
2 stop
BGI14:15Bridgetown Grantley Adams Intl
12. dec.
BGI11:00Bridgetown Grantley Adams Intl
39t. 35min.
2 stop
CPH02:35København Kastrup
4.606 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bridgetown

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bridgetown, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 50min.
BGIBridgetown Grantley Adams Intl

Populære fly til Bridgetown

Find dine flybilletter til Bridgetown blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bridgetown
Hurtigste flyvetid11t. 50min.
Laveste pris4.069 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bridgetown