Find billige flybilletter til Wellington

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Wellington

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Wellington

Bedste pris på returbillet

14.164 kr.

Hurtigste flyvetid

25t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Wellington fra Danmark i de seneste 72 timer er 14.164 kr. (København Kastrup til Wellington).
Det hurtigste fly til Wellington fra Danmark tager 25t. 35min. (København Kastrup til Wellington).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Wellington, herunder Qantas Airways, Singapore Airlines og Emirates.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wellington

Find de billigste fly til disse Wellington-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wellington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wellington

København (CPH) til Wellington (WLG)

Fly til Wellington ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wellington, hvor den gennemsnitlige pris er 11.072 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL WELLINGTON FRA KØBENHAVNseptember10% billigereAt flyve fra København til Wellington ​​koster i gennemsnit blot 9.964 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL WELLINGTON FRA KØBENHAVNjuni23% dyrereDet koster cirka 13.594 kr. at flyve til Wellington ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL WELLINGTON FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Wellington fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Wellington?

Der er forskel på, hvilken dansk lufthavn du vælger at flyve til Wellington Lufthavn (WLG) fra. Rejsetiden fra Københavns Lufthavn (CPH) er kortere, end hvis du vælger at flyve fra fx Aarhus Lufthavn (AAR). Når man skal rejse til Wellington Lufthavn i New Zeeland fra København, skal man væbne sig med tålmodighed, da den gennemsnitlige rejsetid ligger på omkring 37 timer, og du skal forvente at mellemlande mindst to gange. Dette kan være i Singapore Changi Lufthavn (SIN) og så igen i Auckland Intl. Lufthavn (AKL). På hjemvejen mellemlandes i Sydney Lufthavn (SYD) og igen i Singapore Changi Lufthavn. Hvis du får et flytilbud til Wellington, skal du forvente, at du har mindst to mellemlandinger. Du kan blandt andet finde flybilletter online her på momondo.

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra du kan flyve direkte til Wellington. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange, før du er fremme. Det behøver ikke at være negativt at mellemlande. Det giver en god mulighed for at komme ud af en lille flykabine og strække benene, hvilket især på lange flyrejser kan være rart. Det giver også mulighed for at tage en overnatning eller to i en by, man ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Mange mellemlandinger er ofte af kort varighed, og du skal tit blot ud af det ene fly og op i det næste.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Wellington fra Sydney for 1.619 kr.. Det er 84% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Wellington. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Wellington fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Wellington fra Danmark, med flest priser fundet omkring 9.964 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Wellington i september, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 10.356 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Wellington er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 10.392 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 12.010 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Wellington på er om morgenen. Fly fra Danmark til Wellington på dette tidspunkt kan findes helt ned til 10.392 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 11.638 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wellington. Hvis du har planer om at flyve til Wellington, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Paraparaumu (46 km fra Wellington centrum), Lufthavn: Picton Koromiko (69 km fra Wellington centrum), Lufthavn: Blenheim (80 km fra Wellington centrum), Lufthavn: Palmerston North (129 km fra Wellington centrum) eller Lufthavn: Nelson (129 km fra Wellington centrum).

Lufthavn: Blenheim har en gennemsnitspris på 8.634 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Wellington. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Wellington

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wellington fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Wellington?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wellington

Hvilke flyselskaber flyver til Wellington?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Wellington fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Singapore Airlines, Emirates, Etihad Airways og Qantas Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Wellington, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Air New Zealand-fly til Wellington

79 Air New Zealand-fly flyver til Wellington i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Christchurch til Wellington, der er den mest populære rute, som Air New Zealand har til Wellington. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air New Zealand-fly til Wellington, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 7.429 kr. og afgik fra København Kastrup. Air New Zealand er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,7/10 af 20 af vores brugere.

Emirates-fly til Wellington

Et andet populært valg for fly til Wellington er Emirates (8,6/10, 122 anmeldelser). De fleste Emirates-fly, der lander i Wellington, kommer fra Auckland Intl, men der er 31 Emirates-fly til Wellington fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Emirates, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 9.696 kr. (København Kastrup til Wellington, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Wellington

Neden for finder du alle lufthavne i Wellington samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Der er gode muligheder at komme frem og tilbage mellem lufthavnen og centrum. Busrute nr. 2 køre tit fra lufthavnen, man skal bare ud på en kort gåtur. Alternativt kan man vælge at tage en taxa. De er at finde lige uden for terminalerne på niveau 0. Det er også muligt at vælge at dele en bil med andre, der skal ned til centrum. Du kan da også vælge at leje en bil. Det kan du gøre i lufthavnen, når du ankommer, eller også kan du vælge at gøre det, samtidig med at du køber dine flybilletter. Ofte vil det sidste udløse en rabat. Du slipper også for at vente på, at bilen bliver gjort klar, da den vil stå og vente på dig, når du ankommer. Der vil også være flere biler at vælge imellem.


Populære fly til Wellington

Find dine flybilletter til Wellington blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Wellington
Hurtigste flyvetid42t. 30min.
Laveste pris14.164 kr.

Visumkrav for Wellington

De tre første måneder er visumfri, men du skal registreres hos NZeTA. Samtidig skal du have enten en returbillet eller en billet videre. Du skal også kunne dokumenter, at du har penge nok til hele opholdet. Sidst, men ikke mindst skal dit pas være gyldig i mindst tre måneder, efter at du har forladt New Zeeland. Her skal du være opmærksom på, at flere lande, som du evt. er i transit i, kan have krav om, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wellington


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wellington

Wellington by er et godt udgangspunkt, hvis man gerne vil opleve New Zeelands smukke og vilde natur. Du kan blandt andet tage en dagstur til Kapiti Islands Naturreservat. Er du til vin, har du også mulighed for at besøge en vingård og smage på vine fra de lokale producer. Turen kan kombineres med en tur ned langs kysten. Det kan du blandt andet gøre på Martinborough Winery. Selve byen Wellington har også en meget særlig seværdighed, som både skal ses og prøves. Det er en svævebane, som byder på en god udsigt over byen og området omkring byen. En tur i Zealandia vil give jer muligheden for at se sjældne fugle, planter og treer.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Wellington på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Wellington, der passer dig bedst.

Fly til Wellington med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Wellington.

Prisagenter på fly til Wellington er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.