Find billige fly til Wellington fra 12.162 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Wellington

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Wellington

Bedste pris på returbillet

12.162 kr.

Hurtigste flyvetid

35t. 15min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Wellington fra Danmark i de seneste 72 timer er 12.162 kr. (København Kastrup til Wellington).
Det hurtigste fly til Wellington fra Danmark tager 35t. 15min. (København Kastrup til Wellington).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Wellington, herunder Emirates.

Indsigter og trends for flyrejser til Wellington

Få indsigter om din flyrejse til Wellington, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Wellington?

april måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Wellington fra Danmark, med flest priser fundet omkring 10.182 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Wellington i april, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 10.217 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Wellington på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Wellington er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 13.543 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 15.081 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Wellington?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Wellington på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Wellington på dette tidspunkt kan findes helt ned til 15.079 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 15.103 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Wellington?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Wellington afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Wellington (den mest populære lufthavn i Wellington), så tager det 28t. 55min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Wellington, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Wellington?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Wellington er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 12.202 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Wellington

Find de billigste fly til disse Wellington-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wellington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Wellington

København (CPH) til Wellington (WLG)

Fly til Wellington ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wellington, hvor den gennemsnitlige pris er 12.202 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Wellington

Hvor lang tid tager det at flyve til Wellington?

Der er forskel på, hvilken dansk lufthavn du vælger at flyve til Wellington Lufthavn (WLG) fra. Rejsetiden fra Københavns Lufthavn (CPH) er kortere, end hvis du vælger at flyve fra fx Aarhus Lufthavn (AAR). Når man skal rejse til Wellington Lufthavn i New Zeeland fra København, skal man væbne sig med tålmodighed, da den gennemsnitlige rejsetid ligger på omkring 37 timer, og du skal forvente at mellemlande mindst to gange. Dette kan være i Singapore Changi Lufthavn (SIN) og så igen i Auckland Intl. Lufthavn (AKL). På hjemvejen mellemlandes i Sydney Lufthavn (SYD) og igen i Singapore Changi Lufthavn. Hvis du får et flytilbud til Wellington, skal du forvente, at du har mindst to mellemlandinger. Du kan blandt andet finde flybilletter online her på momondo.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Wellington?

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra du kan flyve direkte til Wellington. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst to gange, før du er fremme. Det behøver ikke at være negativt at mellemlande. Det giver en god mulighed for at komme ud af en lille flykabine og strække benene, hvilket især på lange flyrejser kan være rart. Det giver også mulighed for at tage en overnatning eller to i en by, man ellers ikke ville have haft mulighed for at besøge. Mange mellemlandinger er ofte af kort varighed, og du skal tit blot ud af det ene fly og op i det næste.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Wellington?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Wellington. Hvis du har planer om at flyve til Wellington, kan du overveje at booke flyrejse til Paraparaumu Lufthavn (46 km fra Wellington centrum), Picton Koromiko Lufthavn (69 km fra Wellington centrum), Blenheim Lufthavn (80 km fra Wellington centrum), Palmerston North Lufthavn (129 km fra Wellington centrum) eller Nelson Lufthavn (129 km fra Wellington centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Wellington på?

Palmerston North Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.005 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Wellington. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Wellington Lufthavn?

Priser for fly til Wellington Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Wellington Lufthavn?

Der er 5 udbydere for fly til Wellington Lufthavn fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Wellington Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Wellington Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Wellington Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Wellington Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Wellington

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Wellington fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
8. feb.
CPH05:10København Kastrup
37t. 00min.
2 stop
WLG12:10Wellington
22. apr.
WLG08:55Wellington
34t. 00min.
2 stop
CPH18:55København Kastrup
12.162 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. feb.
CPH05:10København Kastrup
40t. 10min.
2 stop
WLG15:20Wellington
22. apr.
WLG11:55Wellington
31t. 00min.
2 stop
CPH18:55København Kastrup
12.169 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. feb.
CPH14:50København Kastrup
40t. 05min.
2 stop
WLG00:55Wellington
16. apr.
WLG02:00Wellington
46t. 45min.
2 stop
CPH00:45København Kastrup
12.596 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. feb.
CPH14:50København Kastrup
40t. 05min.
2 stop
WLG00:55Wellington
16. apr.
WLG02:00Wellington
46t. 45min.
2 stop
CPH00:45København Kastrup
12.652 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jan.
CPH14:50København Kastrup
40t. 05min.
2 stop
WLG00:55Wellington
12. apr.
WLG10:35Wellington
62t. 10min.
2 stop
CPH00:45København Kastrup
13.338 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. feb.
CPH08:50København Kastrup
37t. 05min.
3 stop
WLG15:55Wellington
22. apr.
WLG02:15Wellington
43t. 20min.
3 stop
CPH21:35København Kastrup
13.576 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Wellington

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Wellington, så se nogle af vores tilbud herunder fra British Airways
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 55min.
WLGWellington

Hvilke flyselskaber flyver til Wellington?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Wellington

Hvilke flyselskaber flyver til Wellington?

Emirates-fly til Wellington

28 Emirates-fly flyver til Wellington i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Auckland Intl til Wellington, der er den mest populære rute, som Emirates har til Wellington. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Emirates-fly til Wellington, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 15.047 kr. og afgik fra København Kastrup. Emirates er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 366 af vores brugere.

Singapore Airlines-fly til Wellington

Et andet populært valg for fly til Wellington er Singapore Airlines (7,9/10, 353 anmeldelser). De fleste Singapore Airlines-fly, der lander i Wellington, kommer fra Auckland Intl, men der er 26 Singapore Airlines-fly til Wellington fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Singapore Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 12.276 kr. (Billund til Wellington, returrejse).


Populære fly til Wellington

Find dine flybilletter til Wellington blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Wellington
Hurtigste flyvetid28t. 55min.
Laveste pris12.162 kr.

Visumkrav for Wellington

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Wellington?

De tre første måneder er visumfri, men du skal registreres hos NZeTA. Samtidig skal du have enten en returbillet eller en billet videre. Du skal også kunne dokumenter, at du har penge nok til hele opholdet. Sidst, men ikke mindst skal dit pas være gyldig i mindst tre måneder, efter at du har forladt New Zeeland. Her skal du være opmærksom på, at flere lande, som du evt. er i transit i, kan have krav om, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Wellington


De bedste oplevelser og seværdigheder i Wellington

Hvad kan du se og gøre i Wellington?

Wellington by er et godt udgangspunkt, hvis man gerne vil opleve New Zeelands smukke og vilde natur. Du kan blandt andet tage en dagstur til Kapiti Islands Naturreservat. Er du til vin, har du også mulighed for at besøge en vingård og smage på vine fra de lokale producer. Turen kan kombineres med en tur ned langs kysten. Det kan du blandt andet gøre på Martinborough Winery. Selve byen Wellington har også en meget særlig seværdighed, som både skal ses og prøves. Det er en svævebane, som byder på en god udsigt over byen og området omkring byen. En tur i Zealandia vil give jer muligheden for at se sjældne fugle, planter og treer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Wellington?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Wellington på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Wellington, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Wellington med fleksibel booking på momondo?

Fly til Wellington med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Wellington?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Wellington.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Wellington lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Wellington er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Wellington på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.