Find billige flybilletter til Palmerston North

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palmerston North

Find de billigste fly til disse Palmerston North-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Wellington

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palmerston North

København (CPH) til Wellington (WLG)

Fly til Palmerston North ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Wellington, hvor den gennemsnitlige pris er 11.072 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palmerston North?

1.619 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Palmerston North. Dette fly er fra Sydney og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Palmerston North. Hvis du vil finde den billigste pris til Palmerston North fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Palmerston North, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Wanganui (66 km fra Palmerston North centrum), Lufthavn: Paraparaumu (80 km fra Palmerston North centrum), Lufthavn: Wellington (127 km fra Palmerston North centrum) eller Lufthavn: Napier Hawkes Bay (146 km fra fra Palmerston North centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Palmerston North er normalt Lufthavn: Palmerston North med en gennemsnitspris på 11.408 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Palmerston North

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palmerston North fundet af momondos brugere for nylig
0

Kom i gang med at planlægge din rejse til Palmerston North


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Palmerston North.

Fly til Palmerston North med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Palmerston North ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Palmerston North er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.