Find billige fly til Spokane

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Spokane

Få indsigter om din flyrejse til Spokane, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Spokane på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Spokane på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.701 kr.. Den dyreste dag at flyve til Spokane er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 6.828 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Spokane?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Spokane på er om morgenen. Fly fra Danmark til Spokane på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.472 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 7.192 kr..

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Spokane

Hvor lang tid tager det at flyve til Spokane?

Den amerikanske vestkyst er som bekendt ikke lige rundt om hjørnet, så flyvningen til Spokane, i den amerikanske delstat Washington, fra Danmark er ikke ligefrem hurtigt overstået. Når det er sagt, er der heldigvis et fint udvalg af flytilbud fra danske lufthavne med en relativ kort rejsetid, helt ned til 15 timer. Det lyder selvfølgelig stadig af meget, men på mange andre afgange tager turen i nærheden af et døgn. De hurtige flyrejser findes hovedsageligt i Københavns Lufthavn (CPH), men på en given dato vil du typisk også kunne få fat i attraktive flybilletter til Spokane fra Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL). Det er i mange tilfælde flyselskaber som KLM og Icelandair, der står for disse afgange.

Hvorfra kan du flyve direkte til Spokane?

Der er ingen direkte flyrejser til Spokane fra Danmark, og langt de fleste afgange inkluderer desuden to mellemlandinger. Den første mellemlanding kan være i Amsterdam eller Keflavik, hvorefter du igen skifter fly i USA, for eksempel i Seattle (SEA), Salt Lake City (SLC) eller Los Angeles (LAX). I mindre omfang kan du også finde flytilbud, der kun inkluderer en enkelt mellemlanding. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du er hurtigere fremme, og rent tidsmæssigt kan det i mange tilfælde bedre betale sig at vælge en flyvning med to mellemlandinger. Det kommer dermed helt an på, om du gerne vil have så få flyskift undervejs som muligt.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Spokane?

Den billigste måned at flyve til Spokane fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.365 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Spokane i maj, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Spokane i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 4.412 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Spokane?

Rejsende, som flyver til Spokane, kan måske finde bedre priser til Pullman Moscow Regional Lufthavn (105 km fra Spokane centrum) eller Lewiston Nez Perce Rgnl Lufthavn (146 km fra Spokane centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Spokane Intl Lufthavn?

Priser for fly til Spokane Intl Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Spokane Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Spokane Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Spokane Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Spokane Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Spokane Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Spokane Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Spokane Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Spokane

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Spokane?

Som udgangspunkt skal du ikke bruge visum for at få indrejsetilladelse til USA, hvis dit ophold ikke overstiger 90 dage, og du har dokumentation for, hvornår du rejser hjem igen. Men du skal selvfølgelig huske at medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold. Det er desuden vigtigt, at du senest 72 timer før din afrejse udfylder en ESTA-ansøgning online, som skal godkendes, før du får lov at rejse ind i USA. Når du har fået grønt lys for din ESTA-ansøgning, er det en god idé at medbringe en udskrevet kopi af godkendelsen som dokumentation.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Spokane

Hvad kan du se og lave i Spokane?

Spokane har meget at byde på, uanset om du befinder dig i selve byen eller i det omkringliggende område. Først og fremmest bør Riverfront Park stå højt på din liste. Parken er hjemsted for det største urbane vandfald i USA og byder herudover på mange andre naturskønne oplevelser. En god måde at se det hele på er ved at tage en tur på cykel langs den lange Centennial Trail. Der er også en masse gode vandreture i vente, hvis du lægger vejen forbi Mount Spokane State Park. Mange af disse vandreture er familievenlige, og hvis du rejser med børn, er det desuden oplagt at besøge Spokanes børnemuseum, hvor de små har mulighed for at interagere med en del af de kunstværker, der er på udstilling.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Spokane?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Spokane, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Spokane, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Spokane med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Spokane på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Spokane?

Når du har udført en søgning efter fly til Spokane, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Spokane lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Spokane er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Spokane på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.