Find billige flybilletter til Spokane

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Spokane

Find de billigste fly til disse Spokane-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Spokane

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Spokane

København (CPH) til Spokane (GEG)

Fly til Spokane ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Spokane Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.401 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SPOKANE FRA KØBENHAVNfebruar9% billigereAt flyve fra København til Spokane ​​koster i gennemsnit blot 6.192 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SPOKANE FRA KØBENHAVNjuni39% dyrereDet koster cirka 9.409 kr. at flyve til Spokane ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SPOKANE FRA KØBENHAVNnovember410% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Spokane fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Spokane?

Den amerikanske vestkyst er som bekendt ikke lige rundt om hjørnet, så flyvningen til Spokane, i den amerikanske delstat Washington, fra Danmark er ikke ligefrem hurtigt overstået. Når det er sagt, er der heldigvis et fint udvalg af flytilbud fra danske lufthavne med en relativ kort rejsetid, helt ned til 15 timer. Det lyder selvfølgelig stadig af meget, men på mange andre afgange tager turen i nærheden af et døgn. De hurtige flyrejser findes hovedsageligt i Københavns Lufthavn (CPH), men på en given dato vil du typisk også kunne få fat i attraktive flybilletter til Spokane fra Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL). Det er i mange tilfælde flyselskaber som KLM og Icelandair, der står for disse afgange.

Der er ingen direkte flyrejser til Spokane fra Danmark, og langt de fleste afgange inkluderer desuden to mellemlandinger. Den første mellemlanding kan være i Amsterdam eller Keflavik, hvorefter du igen skifter fly i USA, for eksempel i Seattle (SEA), Salt Lake City (SLC) eller Los Angeles (LAX). I mindre omfang kan du også finde flytilbud, der kun inkluderer en enkelt mellemlanding. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du er hurtigere fremme, og rent tidsmæssigt kan det i mange tilfælde bedre betale sig at vælge en flyvning med to mellemlandinger. Det kommer dermed helt an på, om du gerne vil have så få flyskift undervejs som muligt.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Spokane for 674 kr./person, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Spokane. Hvis du vil finde den billigste pris til Spokane fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Spokane fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 6.192 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Spokane i februar, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Spokane i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 6.427 kr..

Vores data viser at fredag er den billigste dag at flyve til Spokane på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 5.967 kr.. Den dyreste dag at flyve til Spokane er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.107 kr..

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Spokane i maj, juni og juli, hvor I kan besøge Billy Frank Jr. Nisqually National Wildlife Refuge og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Rejsende, som flyver til Spokane, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Pullman Moscow Regional (105 km fra Spokane centrum) eller Lufthavn: Lewiston Nez Perce Rgnl (146 km fra Spokane centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Lewiston Nez Perce Rgnl for 4.163 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Spokane

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Spokane fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Spokane?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Spokane

Hvilke flyselskaber flyver til Spokane?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Spokane fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Lufthansa, Delta og Air France. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Spokane, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Delta-fly til Spokane

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Spokane på momondo er Delta, som flyver 35 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Seattle Tacoma, hvor det bedste tilbud på Delta-fly til Spokane kostede 6.478 kr. (returrejse fra København Kastrup til Spokane fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 392 anmeldelser af Delta giver momondo-brugere bedømmelsen 7,8.

KLM-fly til Spokane

KLM-fly til Spokane kan fås fra helt ned til 5.935 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som KLM flyver til Spokane på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Spokane er fra Seattle Tacoma. KLM er blevet bedømt med 7,7/10 af momondo-brugere i 133 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Spokane

Neden for finder du alle lufthavne i Spokane samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Spokane Lufthavn?

Det tager lidt under en halv time at køre fra lufthavnen til Spokane i bus. Her skal du med linje 60, der kører mod byen centrum med cirka en halv times mellemrum. Hvis du rammer det rigtige tidspunkt, kan du også tage en bus fra Gold Line, der afgår fra lufthavnen to gange om dagen. Men der er selvfølgelig en grund til, at USA bliver kaldt "bilernes land", og det er naturligvis, at dette er den nemmeste måde at transportere sig rundt på. Hvis du gerne vil langt omkring i området omkring Spokane under dit ophold, er det derfor en overvejelse værd at leje en bil, for eksempel i lufthavnen. Turen ind til centrum tager kun et kvarters tid i bil. Det gælder selvfølgelig også for taxaer.


Visumkrav for Spokane

Som udgangspunkt skal du ikke bruge visum for at få indrejsetilladelse til USA, hvis dit ophold ikke overstiger 90 dage, og du har dokumentation for, hvornår du rejser hjem igen. Men du skal selvfølgelig huske at medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold. Det er desuden vigtigt, at du senest 72 timer før din afrejse udfylder en ESTA-ansøgning online, som skal godkendes, før du får lov at rejse ind i USA. Når du har fået grønt lys for din ESTA-ansøgning, er det en god idé at medbringe en udskrevet kopi af godkendelsen som dokumentation.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Spokane


De bedste oplevelser og seværdigheder i Spokane

Spokane har meget at byde på, uanset om du befinder dig i selve byen eller i det omkringliggende område. Først og fremmest bør Riverfront Park stå højt på din liste. Parken er hjemsted for det største urbane vandfald i USA og byder herudover på mange andre naturskønne oplevelser. En god måde at se det hele på er ved at tage en tur på cykel langs den lange Centennial Trail. Der er også en masse gode vandreture i vente, hvis du lægger vejen forbi Mount Spokane State Park. Mange af disse vandreture er familievenlige, og hvis du rejser med børn, er det desuden oplagt at besøge Spokanes børnemuseum, hvor de små har mulighed for at interagere med en del af de kunstværker, der er på udstilling.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Spokane, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Spokane, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Spokane på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Spokane, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Spokane er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.