Find billige fly til Panama City

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Panama City

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Panama City

Bedste pris på enkeltbillet

3.107 kr.

Bedste pris på returbillet

5.734 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 25min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Panama City fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.107 kr. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Panama City fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.734 kr. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Det hurtigste fly til Panama City fra Danmark tager 15t. 25min. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Panama City, herunder American Airlines, United Airlines og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Panama City

Få indsigter om din flyrejse til Panama City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Panama City?

Hvis du ikke kan flyve til Panama City i august, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Panama City i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 6.265 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Panama City?

Brugere, der booker rejser til Panama City fra Atlanta, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Panama City. Hvis du vil finde den billigste pris til Panama City fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Panama City på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Panama City er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.168 kr.. Fly fra Danmark til Panama City på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 7.880 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Panama City?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Panama City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Panama City om aftenen helt ned til 5.940 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.126 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Panama City?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Panama City du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 16t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Panama City Tocumen Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Panama City Tocumen Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Panama City?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Panama City fra Danmark er 51 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.692 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Panama City

Find de billigste fly til disse Panama City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Panama City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Panama City

København (CPH) til Panama City (PTY)

Fly til Panama City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Panama City Tocumen Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.692 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PANAMA CITY FRA KØBENHAVNaugust22% billigereAt flyve fra København til Panama City ​​koster i gennemsnit blot 5.999 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PANAMA CITY FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 9.623 kr. at flyve til Panama City ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PANAMA CITY FRA KØBENHAVNjuli478% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Panama City fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Panama City

Flyrejser til Panama City, Panama City Tocumen Intl (PTY), fra Danmark, er en længere og mere omstænding tur. Den tager i gennemsnittet 25 timer, men det er muligt at finde flybilletter til Panama City på alt fra 21 timer til 32 timer. Dette gør sig kun gældende hvis du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du medregne omkring fire timer oveni rejsetiden, da turen normalvist har en ekstra mellemlanding.

Flyvninger til Panama City har desværre altid en eller flere mellemlandinger. Der er nemlig ingen direkte afgange fra danske lufthavne til Panama City. Turens første, og til tider eneste mellemlanding fra Københavns Lufthavn, er ofte i europæiske lufthavne som Paris Charles De Gaulle (CDG) i Frankrig eller Amsterdam Schiphol (AMS) i Holland. Dette er de tætteste lufthavne der tilbyder direkte afgange til Panama City. Da rejsen er lang, kan det være en fordel at se på muligheder for at forlænge mellemlandingen med en overnatning. Du kan planlægge din rejse med - og uden layover lige her hos momondo.

Rejsende, som flyver til Panama City, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Panama City Panamá Pacifico (11 km fra Panama City centrum), Lufthavn: Panama City Tocumen Intl (18 km fra Panama City centrum), Lufthavn: Contadora (67 km fra Panama City centrum), Lufthavn: Isla San Jose San Jose Island (94 km fra Panama City centrum) eller Lufthavn: Río Hato Scarlett Martinez Intl (95 km fra Panama City centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Panama City Panamá Pacifico har en gennemsnitspris på 3.356 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Panama City. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Gode tilbud på fly til Panama City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Panama City fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Panama City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Panama City

Hvilke flyselskaber flyver til Panama City?

For fly fra Danmark til Panama City, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som KLM, Lufthansa, Air France og United Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Delta-fly til Panama City

Delta flyver til Panama City ca. 5 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 5.595 kr. fra København Kastrup til Panama City. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Air France-fly til Panama City

7.095 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Panama City, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. Air France har 15 fly til Panama City de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 277 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,6/10.


Lufthavne i nærheden af Panama City

Neden for finder du alle lufthavne i Panama City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Panama City fra lufthavnen?

Der er ikke langt fra Panama City Lufthavn til Iglesia del Carmen i Bellavista, byens centrum. Hvis du ønsker at rejse med offentlig transport, kan du foran Terminal 1 tage bus linje E489, der kører dig ind til ZP Metro Pedregal. Denne bus kører hele ugen fra 5:00 om morgenen til midnat. Fra Pedregal kan du tage metroen videre til flere centrale lokationer som San Miguelito og Las Acacias. En kort gåtur fra lufthavnen finder du busstoppet Calle Aeopuerto / Avenida Domingo Diaz, hvor du skal vælge busserne i retning af Panama City. Centrale stop er Cervecería Nacional i El Cangrejo og Concordia Plaza Shopping Center ved Vía España. Hvis du rejser med meget bagage eller med en stor gruppe, kan du altid vælge at benytte nogle af de private hyrevogne der holder foran ankomsthallen i hele åbningstiden. Personalet i lufthavnen kan også hjælpe dig med at få fat i shuttle busser til byen.


Populære fly til Panama City

Find dine flybilletter til Panama City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Panama City
Hurtigste flyvetid16t. 35min.
Laveste pris5.734 kr.

Visumkrav for Panama City

Når du har fået fingrene i et godt flytilbud til Panama City, kan du glæde dig over at din tur kan vare op til 180 dage uden visum. Du skal huske, at dit pas skal være gyldigt mindst tre måneder efter din ankomst til Panama. Hvis du har et forlænget dansk pas anerkendes dette til både ind- og udrejse. Danske nødpas (provisoriske pas) og EU nødpas anerkendes kun til udrejse eller transfer.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Panama City

Panama City ligger midt i et område, der byder på smuk natur, spændende byer, masser af historie og et stor udvalg af ferie-aktiviteter. Langs både kyster, og det bjergrige indland, kan du opleve kaffeplantager, små byer, vandfald, dyreliv og nogle vidunderlige vandrestier der passer til alle niveauer. I Panama City finder du en moderne metropol med shopping, restauranter og et bredt udvalg af attraktioner, herunder landets mest berømte attraktion, Panama kanalen. Den forbinder Atlanter- og Stillehavet, og mange besøgende nyder at se de store skibe stablet højt med farverige containere, glide stille ind af sluserne, da dette for mange er et testamente til sand ingeniørkunst. Det er også muligt at opleve kysten fra kanalen, så du kan rejse hjem med et totalt overblik over Panama City. De fleste førstegangsbesøgende tager til Casco Viejo, den gamle bydel, for at nyde atmosfæren og lære mere om byens historie. Men for de fleste besøgende er Panama City også en oplagt base før de begiver sig ud på eventyr i resten af landet.


Find billige flybilletter til andre byer i Panama

Panama er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Panama City. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Panama City på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Panama City.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Panama City. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.