Lej en bil i Panama City, Panama

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Panama City, Panama

Panama City, Panama
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Panama City, Panama
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Panama City, Panama

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

8 kr. - 608 kr.

Alle biltyper

8 kr. - 521 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Panama City, Panama, er 132 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Panama City, Panama, er i marts. Prisen er 94% lavere end resten af året og ligger på kun 8 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 16% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Panama City. I Panama City kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Panama City.


Biludlejningsfirmaer i Panama City

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Panama City, Panama
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

5,2

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,4

Valuta for pengerne

3,9
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

5,4
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,0

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

5,4
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

5,7

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

4,6
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

6,2

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,7

Valuta for pengerne

4,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,3

Comfort

5,5

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

4,4

Afstanden fra Panama City, Panama til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Panama City Tocumen Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Panama City

I september har vi foretaget 2.909 søgninger på biludlejning i Panama City for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Panama City for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Panama City har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Thrifty, National, og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Panama City. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Panama City har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Panama City hos Hertz, som har 5 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 16 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Panama City gennem Hertz er 53 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Panama City, Panama biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Panama City har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Thrifty, National og Budget er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Panama City, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Panama City har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Panama City, Panama med 5 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 53 kr./dag, når de lejer en bil fra Hertz i Panama City, Panama.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Panama City, Panama?

30 km/t. er fartgrænsen i Panama City, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Panama City er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Panama City så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Panama City?

Leje af Hyundai Accent og Hyundai i10 in Panama City er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Panama City kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 65 kr./dag og kan gå helt ned til 1 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 51 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 1 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A4 in Panama City?

Alamo har en Audi A4 (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Panama City. Dukan forvente at kunne leje en Audi A4 in Panama City fra Alamo for 299 kr./dag i gennemsnit.Alamo har også andre lejebiler i kategorien Luksus in Panama City, hvis du skifte mening omkring Audi A4. Du kan f.eks. leje en Volvo XC90 in Panama City fra Alamo.

Hvordan er vejret i Panama City, Panama, Panama i september?

I september er der normalt 240 mm nedbør i Panama City og en gennemsnitstemperatur på 26 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Panama City, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Temperaturerne i Panama City i løbet af september er typisk højere end andre måneder, men der er stadig en betydelig sandsynlighed for regn. Det anbefales at leje en bil med aircondition.

Minder vejret i Panama City om vejret i resten af Panama?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Panama City og rundt i Panama eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 240 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Panama


Biludlejning i lufthavne i Panama City

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Panama City

Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama City