Udlejningsbiler fra Avis i Panama City

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Panama City

Panama City, Panama
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Panama City, Panama
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Panama City Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Panama City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,7

Comfort

4,5

Samlet

3,9

Afhentning/aflevering

3,8

Value

3,9

Information om Avis udlejningsbiler i Panama City

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Avis udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Panama City kunder og personale føler sig sikre, har Avis også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl:
Tocumen Intl Apo.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Panama City. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Panama City her.

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Avis i Panama City i marts måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Avis 132 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 132 kr. per dag i marts.

Avis har 4 biludlejningslokationer i Panama City. Deres Tocumen Intl Apo lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 50% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Avis i Panama City, valgt at leje deres bil fra Avis lokationen på Tocumen Intl Apo.