Billeje i Panama

Leder du efter billig biludlejning i Panama? Så søg her!

Panama City, Panama
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Panama City, Panama
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Panama

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Panama

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Panama?

I øjeblikket er Sixt det billigste biludlejningsfirma i Panama. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 152 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Sixt, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 319 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Panama?

Det mest populære biludlejningsfirma i Panama er Avis. Dette udlejningsfirma har lige nu 28 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 4,9 ud af 10. 50% af momondos brugere har fornyligt valgt Avis som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Panama.

Hvilket udlejningsbureau i Panama har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest biludlejningssteder i Panama. Firmaet har 15 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Panama City er en af de mest populære byer at besøge i Panama, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 6 biludlejningssteder, som Hertz har i byen.

Find billig billeje i Panama

Find den lejebil i Panama, der passer til dine behov

Biler i Lille

9 kr. - 393 kr.

Alle biltyper

86 kr. - 445 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Panama er 160 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Panama er i januar. Prisen er 95% lavere end resten af året og ligger på kun 9 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Panama er 195 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Panama er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Panama er 207 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Panama er i juni. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 172 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Panama er 260 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Panama er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Panama

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Panama

Hertz

15 kontorer

Dollar

14 kontorer

Thrifty

13 kontorer

Budget

12 kontorer

Alamo

10 kontorer

Firefly

10 kontorer

National

10 kontorer

Avis

8 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Panama

Herunder vises de mest populære hoteller i Panama

Billeje i Panama

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Panama, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Panama?

I Panama er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Hvor gode er vejene i Panama?

Panama har en score på 4,6 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Panama som nr. 45 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Panama, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Panama?

Promillegrænsen er 0,00% i Panama – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Panama med en promille på over 0,00%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Panama, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Panama?

Benzin i Panama kostede i sidste uge 8,18 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Panama, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Kuwait, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,40 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,78 kr. pr. liter (data fra sidste uge).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Panama?

Priser for biler i Panama opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Panama?

Fra september 2023 er der 147 udbydere at vælge mellem for biler i Panama.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Panama?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Panama. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Panama?

Alle førere, der lejer en bil i Panama, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Panama

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Panama

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Panama?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Panama, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Panama?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Panama ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Panama med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Panama og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Panama på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Panama på momondo.

Kan jeg finde billeje i Panama, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Panama på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Panama med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Panama på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Panama på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.