Billeje i Panama

Leder du efter billig biludlejning i Panama? Så søg her!

Panama City, Panama
1. dec. — 8. dec.
Samme aflevering
Panama City, Panama
tor. 1.12
Middag
tor. 8.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Panama

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Panama
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Fiat Panda
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

47 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Ford Fiesta
Toyota RAV4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

19 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Toyota RAV4
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Renault Kadjar
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
BMW X1
Ford Galaxy
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

366 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Ford Galaxy

Find billig billeje i Panama

Find den lejebil i Panama, der passer til dine behov

Biler i Lille

45 kr. - 371 kr.

Alle biltyper

45 kr. - 501 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Panama er 148 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Panama er i august. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 45 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 7% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Panama.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Panama er 142 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Panama er i juli. Prisen er 68% lavere end resten af året og ligger på kun 47 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Panama. I Panama kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Panama.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Fiat Panda
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

27 kr./dag

21 dec. - 14 jan.
Volkswagen Polo

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Panama

Herunder vises de mest populære hoteller i Panama

Billeje i Panama

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Panama, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Avis det billigste biludlejningsfirma i Panama. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 139 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Avis, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 139 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Det mest populære biludlejningsfirma i Panama er Avis. Dette udlejningsfirma har lige nu 23 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 4,9 ud af 10. 100% af momondos brugere har fornyligt valgt Avis som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Panama.

Hertz har flest biludlejningssteder i Panama. Firmaet har 13 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Panama City er en af de mest populære byer at besøge i Panama, og du bør ikke få nogen problemer med at leje bil på et af de 6 biludlejningssteder, som Hertz har i byen.

I Panama er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Panama har en score på 4,6 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Panama som nr. 45 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Panama, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Promillegrænsen er 0,00% i Panama – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i Panama med en promille på over 0,00%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Panama, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

En Compact er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Panama. Ifølge vores data foretrak 38% af vores brugere en Compact frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Compact i Panama, kan du forvente at skulle betale 97 kr. om dagen i gennemsnit.

Benzin i Panama kostede i sidste uge 8,20 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i Panama, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,38 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 21,21 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Panama

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Panama

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Panama, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Panama ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Panama og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Panama på momondo.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Panama på momondo.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Panama på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.