Lej en bil i Juiz de Fora, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Juiz de Fora, Brasilien

Juiz de Fora, MG, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Juiz de Fora, MG, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Juiz de Fora

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Juiz de Fora, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Juiz de Fora, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rio de Janeiro–Galeão Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Juiz de Fora

1.048 brugere har søgt efter billeje i Juiz de Fora med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Juiz de Fora for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Juiz de Fora. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Juiz de Fora, Brasilien?

Juiz de Foras hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Juiz de Fora er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Juiz de Fora?

Når vores brugere lejer bil in Juiz de Fora, vælger de fleste en Hyundai Accent til 151 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Focus til i gennemsnit 158 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Hyundai Accent in Juiz de Fora for helt ned til 70 kr./dag og udlejning af Ford Focus for helt ned til 80 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Juiz de Fora?

I øjeblikket kan du leje en Jeep Renegade hos MOVIDA in Juiz de Fora for 355 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Jeep Renegade-lejebiler in Juiz de Fora hurtigt kan ændre sig.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Juiz de Fora i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Juiz de Fora.

Minder vejret i Juiz de Fora om vejret i resten af Minas Gerais?

Klimaet i Minas Gerais i september er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 40 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Juiz de Fora til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Juiz de Fora