Billeje i Honduras

Leder du efter billig biludlejning i Honduras? Så søg her!

San Pedro Sula, Honduras
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
San Pedro Sula, Honduras
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Honduras

Herunder vises de mest populære hoteller i Honduras

Billeje i Honduras

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Honduras, så du er klar til næste rejse.

Med 9 biludlejningssteder i Honduras er Avis det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Avis plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Honduras. I Coxen Hole har Avis for eksempel 3 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Honduras, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Vejnettet i Honduras har fået en bedømmelse på 3,9 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 73 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Grænsen for spirituskørsel i Honduras ligger på 0,07%. Forskellige regioner og byer i Honduras kan have lokal lovgivning på området foruden den landsdækkende lovgivning, så sørg for at tjekke det, inden du lejer bil. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Honduras, er den mest populære type en SUV. Vi anslår, at 50% af vores brugere valgte en SUV i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 471 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 8,74 kr. pr. liter for benzin i Honduras. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du gerne vil leje bil, men dit budget ikke er så stort, så kan du overveje at tage til et land, hvor benzinpriserne ikke er så høje, f.eks. Algeriet, hvor gennemsnitsprisen ligger på 2,35 kr. pr. liter. Hvis du ikke bekymrer dig om benzinpriser, så er Hong Kong et andet fantastisk land at besøge. Her plejer priserne at ligge på omkring 20,96 kr. pr. liter (data fra sidste uge).


Biludlejning i populære byer i Honduras

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Honduras

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Honduras


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Honduras, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Honduras. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Honduras, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Honduras på momondo.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Honduras.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Honduras med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.