Billeje i El Salvador

Leder du efter billig biludlejning i El Salvador? Så søg her!

San Salvador, El Salvador
7. feb. — 14. feb.
Samme aflevering
San Salvador, El Salvador
tir. 7.2
Middag
tir. 14.2
Middag
Chaufførens alder:

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i El Salvador

Herunder vises de mest populære hoteller i El Salvador

Billeje i El Salvador

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i El Salvador, så du er klar til næste rejse.

Det biludlejningsfirma med flest biludlejningssteder i El Salvador er National. De har i øjebillet 7 biludlejningssteder, som ligger i lufthavne og centrum af byerne rundt omkring i hele landet. Overvej et besøg til San Salvador, som er den mest populære by i El Salvador. National har en stor tilstedeværelse her med over 4 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

I El Salvador er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

El Salvador har en score på 4,2 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter El Salvador som nr. 57 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i El Salvador, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Promillegrænsen er 0,05% i El Salvador – det gælder for både besøgende og bosiddende. Promillegrænsen måles ud fra, hvor meget alkohol du har i blodet. Oplysningerne bruges til at fastslå, hvor påvirket en person er. Det er ulovligt at føre motorkøretøj i El Salvador med en promille på over 0,05%, og du vil blive dømt for spirituskørsel. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til El Salvador. Ifølge vores data foretrak 30% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i El Salvador, kan du forvente at skulle betale 331 kr. om dagen i gennemsnit.

Benzin i El Salvador kostede i sidste uge 7,39 kr. pr. liter. Hvis du har planer om at leje bil i El Salvador, kan du med fordel afsætte et beløb til benzin, baseret på hvor meget du regner med at skulle køre. Ifølge vores data har El Salvador hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,33 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 20,19 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære byer i El Salvador

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i El Salvador

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til El Salvador


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i El Salvador. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i El Salvador ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i El Salvador og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i El Salvador.

Ja, der kan søges efter lejebiler i El Salvador med øget rengøring på momondo.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i El Salvador med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.