Lej en bil i Milas, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milas, Tyrkiet

Milas, Tyrkiet
26. okt. — 2. nov.
Samme aflevering
Milas, Tyrkiet
tir. 26.10
Middag
tir. 2.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Milas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milas, Tyrkiet
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,8

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

8,2
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Milas, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dalamans biludlejningsdisk

Biludlejning i Milas

71 brugere har søgt efter billeje i Milas med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Milas for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Milas. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Milas, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milas har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Milas er billigst gennem GREEN MOTION på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 160 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 178 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Milas, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Milas opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Milas så som Alamo, GREEN MOTION og Rhodium der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Milas i november måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Milas i november måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 155 mm nedbør og temperaturer omkring 10 °C. Leje af en Economy i Milas koster 169 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milas har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Milas, Tyrkiet med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 178 kr./dag, når de lejer en bil fra GREEN MOTION i Milas, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milas, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Milas, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milas er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milas.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Milas?

Leje af Ford Focus og Hyundai Accent in Milas er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Milas kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 173 kr./dag og kan gå helt ned til 44 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 125 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 29 kr./dag.

Hvordan er vejret i Milas, Tyrkiet i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Milas i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 46 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

I betragtning af, at temperaturerne i Milas typisk er høje i løbet af oktober, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Milas om vejret i resten af Mugla-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Milas til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Mugla-provinsen i oktober måned normalt er ca. 19 °C med 64,2 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Milas

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Milas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Milas