Billeje i Milas, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Milas, Tyrkiet

Milas, Tyrkiet
27. apr — 4. maj
Samme aflevering
Milas, Tyrkiet
tir 27.4
Middag
tir 4.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Milas

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Milas, Tyrkiet
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 3 anmeldelser


Afstanden fra Milas, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Izmir Adnan Menderess biludlejningsdisk

Biludlejning i Milas

4 brugere har søgt efter billeje i Milas med momondo i april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Milas for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis, Budget, og Alamo er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Milas. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Milas, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milas har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Milas er billigst gennem GREEN MOTION på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 155 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 172 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Milas, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Milas opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Milas så som Avis, Budget og keddy by Europcar der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Milas har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Milas, Tyrkiet med 1 udlejningssted. Typisk finder momondo priser på omkring 172 kr./dag, når de lejer en bil fra GREEN MOTION i Milas, Tyrkiet.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Milas, Tyrkiet?

Når du lejer en bil i Milas, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Milas er henholdsvis 90 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Milas.

Hvordan er vejret i Milas, Tyrkiet i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Milas i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 47 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Milas i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Milas. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Milas plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.

Minder vejret i Milas om vejret i resten af Mugla-provinsen?

Dem, der gerne vil leje bil i Milas til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Mugla-provinsen i april måned normalt er ca. 15 °C med 50,8 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Milas

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Milas

Kom i gang med at planlægge din rejse til Milas