Lej en bil i Agadir, Marokko

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Agadir, Marokko

Agadir, Marokko
1. aug — 8. aug
Samme aflevering
Agadir, Marokko
søn 1.8
Middag
søn 8.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Agadir, Marokko

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

86 kr. - 357 kr.

Alle biltyper

131 kr. - 589 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Agadir, Marokko, er 107 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Agadir, Marokko, er i november. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 86 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Agadir. I Agadir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Agadir.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Agadir, Marokko, er 160 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Agadir, Marokko, er i december. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Agadir. I Agadir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Agadir.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Agadir, Marokko, er 152 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Agadir, Marokko, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Agadir. I Agadir kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Agadir.


Biludlejningsfirmaer i Agadir

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Agadir, Marokko
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Agadir Beach20,5 km

Nærliggende attraktioner:

Agadir Beach110,3 km

Nærliggende attraktioner:

Agadir Beach1,2 km

Afstanden fra Agadir, Marokko til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Agadir Almassiras biludlejningsdisk

Biludlejning i Agadir

I juli har vi foretaget 37 søgninger på biludlejning i Agadir for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Agadir for at reducere spredningen af COVID-19?

Avis er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Agadir som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Agadir. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Agadir har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Agadir er billigst gennem Locationauto på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 61 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 72 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Agadir, Marokko biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Agadir har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. diRENT, Locationauto og AIRCAR er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Agadir, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Agadir har flest biludlejningssteder?

diRENT er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Agadir, Marokko. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 276 kr. i Agadir, Marokko.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Agadir, Marokko?

60 km/t. er fartgrænsen i Agadir, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Agadir er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Agadir så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Agadir, Marokko i juli?

I juli er der normalt 0 mm nedbør i Agadir og en gennemsnitstemperatur på 22 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Agadir, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Agadir er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Agadir om vejret i resten af Souss-Massa?

Dem, der gerne vil leje bil i Agadir til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Souss-Massa i juli måned normalt er ca. 22 °C med 0 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Marokko

Se vores biludlejningstilbud i byer som Marrakech, Tanger og Casablanca i Marokko

Biludlejning i lufthavne i Agadir

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Agadir

Kom i gang med at planlægge din rejse til Agadir