Billeje i Nicaragua

Leder du efter billig biludlejning i Nicaragua? Så søg her!

Managua, Nicaragua
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Managua, Nicaragua
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Nicaragua

Find den lejebil i Nicaragua, der passer til dine behov

Biler i SUV

313 kr. - 881 kr.

Alle biltyper

304 kr. - 881 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Nicaragua er 237 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Nicaragua er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 313 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Nicaragua. I Nicaragua kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Nicaragua

Herunder vises de mest populære hoteller i Nicaragua

Billeje i Nicaragua

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Nicaragua, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er Alamo det billigste biludlejningsfirma i Nicaragua. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 311 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Alamo, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 311 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Det mest populære biludlejningsfirma i Nicaragua er Alamo. Dette udlejningsfirma har lige nu 32 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 6,7 ud af 10. 100% af momondos brugere har fornyligt valgt Alamo som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Nicaragua.

Avis har flest biludlejningssteder i Nicaragua. Firmaet har 13 biludlejningssteder, hvoraf mange ligger i lufthavne eller centrum af byerne. Hvis du ikke har valgt, hvilken by du vil besøge, kan vi fortælle, at Managua er den mest populære destination i øjeblikket. I Managua har Avis også 7 biludlejningssteder.

I Nicaragua er det lovpligtigt at køre i højre side hele tiden. I modsat fald kan det medføre færdselsbøder.

Nicaragua har en score på 3,6 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Nicaragua som nr. 87 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Nicaragua, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

0,05% er den maksimale koncentration af alkohol, du må have i blodet, for at køre bil i Nicaragua. Både bosiddende og besøgende i Nicaragua kan blive straffet for at have en promille, der er højere. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Nicaragua, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

En SUV er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Nicaragua. Ifølge vores data foretrak 37% af vores brugere en SUV frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en SUV i Nicaragua, kan du forvente at skulle betale 301 kr. om dagen i gennemsnit.

Gennemsnitsprisen på benzin i Nicaragua var 9,67 kr. pr. liter i sidste uge. Hvis du skifter mening i forhold til at leje bil i Nicaragua, har Algeriet nogle af de laveste benzinpriser i verden, som lå på kun 2,35 kr. pr. liter i sidste uge. Til sammenligning har Hong Kong i gennemsnit de dyreste priser på 20,96 kr. pr. liter, men er dog stadig et godt valg for dem, der gerne vil leje bil.


Biludlejning i populære byer i Nicaragua

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Nicaragua

Se flere lejebiler i Mellemamerika

Find billige udlejningsbiler i Mellemamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nicaragua


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Nicaragua via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Nicaragua. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Nicaragua med gratis afbestillig.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Nicaragua på momondo.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Nicaragua.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Nicaragua på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.