Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Nicaragua

Hoteller i Nicaragua

Find tilbud på 787 hoteller i Nicaragua

Nicaragua
22. 7月 — 23. 7月2
週一 22.7
週二 23.7
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Nicaragua

Find det perfekte hotel til dit ophold i Nicaragua
Pris
kr.143
kr.1369
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Nicaragua

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Nicaragua og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Nicaragua

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Nicaragua

Nyttig indsigt i hoteller i Nicaragua

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Nicaragua

Laveste hotelpris

55 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Real Intercontinental Managua At Metrocentro Mall, An IHG Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

328

Gennemsnitslængde på ophold

7 dage
Den billigste pris for et værelse i Nicaragua, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 55 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hostal Mochilas, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Real Intercontinental Managua At Metrocentro Mall, An IHG Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Nicaragua(bedømmelse på 8,9/10 ud fra 148 anmeldelser).
Der er 328 hoteller i Nicaragua tæt på Managua Augusto C Sandino. El Hotel de Humberto er det nærmeste og ligger 0,4 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 7 dage, når de overnatter på hoteller i Nicaragua. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 7 dage i Nicaragua lå i sidste uge på 1.353 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Nicaragua?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Nicaragua
LavsæsonaugustDet billigste tidspunkt
Højsæsonmartsdet dyreste tidspunkt
80%forventet prisfald
36%forventet prisstigning

Rejsepriser

129 kr. - 1.007 kr.

Billigeste dag på ugentirsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
623 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
903 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nicaraguas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Nicaragua

Pris

204 kr. – 708 kr.

BILLIGSTE BY I NICARAGUALeón40% billigereHoteller i León er de billigste i Nicaragua med kun 204 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I NICARAGUABig Corn Island52% dyrereBig Corn Island har de højeste hotelpriser i Nicaragua med værelser til 708 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I NICARAGUAManagua73% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Managua end i andre byer i Nicaragua

Information om overnatning i Nicaragua

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Nicaragua

Hvilke byer i Nicaragua er bedst at bo i?

Nicaragua er blevet et populært rejsemål i de seneste år. Folk fra hele verden rejser til Nicaragua på ferie og forretningsrejse. Hvis du planlægger at rejse holde ferie i Nicaragua, er nogle af de byer, du bør bo i, Managua, Leon og Masaya. Billige hoteller i Nicaragua er fordelt over alle byer og sikrer bekvem indkvartering. Det offentlige bustransportsystem i Managua gør det nemt for lokale og besøgende at komme rundt. Derudover er færdselsreglerne udlændingevenlige. Det betyder, at du nemt kan leje en bil og køre selv, når du besøger forskellige seværdigheder i den by, du bor i. Hvis du vil have en tilfredsstillende oplevelse af Nicaragua, skal du bo på bekvemt beliggende hoteller såsom Real Intercontinental i Managua.

Hvad er de bedste ting at gøre i Nicaragua?

Uanset om du er fan af indendørs aktiviteter eller udendørs, er der mange seværdigheder, du kan besøge i Nicaragua, som vil interessere dig. Masaya Volcano er en af de populære attraktioner i Nicaragua. Besøgende får adgang til denne aktive vulkan fra Managua, hvor de fleste ture er planlagt. Du kan vælge at blive fløjet med et lille fly eller køre op til kanten af det rygende krater Santiago, og nyde den eksotiske udsigt over den boblende lava. Prisen for din tur til Masaya-vulkanen afhænger af, hvilken måde du rejser på. Der betales dog ingen gebyrer for at køre op ad bjerget. Masaya vulkanen er populær året rundt undtagen mellem marts og februar, hvor regnen gør vejene usikre. The Pearl Cays er en anden populær attraktion i Nicaragua. Denne samling af 12 små øer er et perfekt sted at slappe af. Pearl Cays er populære hele året, da temperaturen i Nicaragua er gunstig hele året rundt. At være på øerne er gratis, men besøgende skal betale for transport både til og fra øerne. Guidede ture på øerne kan medføre ekstra gebyrer. Flere hoteller i Nicaragua, såsom Sky Granada, tilbyder ture til deres gæster.

Hvilke byer i Nicaragua har det bedste natteliv?

For at få et komplet billede af, hvad Nicaragua kan tilbyde, mens du er på ferie, bør du opleve byens natteliv. Denne kulturelt forskelligartede by har et varieret natteliv, som turister kan deltage i. Mens du er i Managua, er der mange restauranter og andre underholdningscentre, som folk kan besøge. Restaurant Don Candido er en populær restaurant i Managua, som du kan besøge for lokalt tilberedte måltider såsom nabatamales. Ruben Dario Nationalteatret er et af de populære udflugtsmål for besøgende. Fra tid til anden bliver der vist skuespil og live shows i dette teater. Praktisk beliggende Nicaragua-hoteller som Hotel Roca del Cumbre giver dig en behagelig oplevelse af byer om aftenen. En aftentur i landsbyerne langs søen giver turister en unik oplevelse af nicaraguansk kultur. Der afholdes ofte traditionelle festligheder for udlændinge i disse landsbyer.

Hvilke byer i Nicaragua har mest historie og kunst?

Nicaragua er et land med en interessant historie. En del af historien udstilles i form af kunstværker på museer. Et af stederne at lære landets historie ligger ved det nationale kulturpalads i Managua. Denne ikoniske bygning huser det nationale museum og det nationale bibliotek med en bred vifte af historisk læsestof. Ruinerne af Leon Viejo, der ligger i Puerto Momotombo, er et vigtigt historisk sted i Nicaragua. Ruinerne viser livsstilen for de oprindelige spanske kolonister i Nicaragua. Disse historiske og kunsthistoriske seværdigheder er normalt åbne hele året. De fungerer dog kun i løbet af dagen. Besøgende betaler et lille adgangsgebyr til de lokale myndigheder, når de besøger webstederne. Hoteller som Pandora Hostel har en god beliggenhed for nem bevægelse, hvis du ønsker at besøge historiske centre og kunstcentre.

Hvornår er det billigst at overnatte i Nicaragua?

Hvis du ønsker at spare penge på dine hotelovernatninger i Nicaragua, kan du overveje at besøge landet i december måned, da hotelovernatninger i denne måned kun koster i gennemsnit 257 kr. pr. nat. Og hvis du leder efter et godt tilbud, så undgå at bestille dit hotelværelse i april måned, da dette i gennemsnit er den dyreste måned at bo på hotel.

Hvor i Nicaragua vælger de fleste at overnatte?

Selvom landet tilbyder mange attraktive steder, man som rejsende kan besøge, er Managua den mest populære by at rejse til i Nicaragua.

Hvilken by i Nicaragua har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Nicaragua, er det ikke overraskende at Big Corn Island har de dyreste hotelværelser, men en pris på 751 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 120% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Nicaragua har de billigste hotelværelser?

Hvis du gerne vil have noget for pengene, mens du bor i Nicaragua, kan du overveje at overnatte i Granada. Ifølge vores data er Granada den billigste by at overnatte i, når man besøger Nicaragua, med en gennemsnitspris på kun 75 kr. kr. pr. nat, hvilket er 64% under landets gennemsnit.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Nicaragua?

Fra juli 2024 er der 2.293 udbydere at vælge mellem for hoteller i Nicaragua.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Nicaragua?

Priser for hoteller i Nicaragua opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Nicaragua gennem momondo?

Det er nemt at booke overnatning eller hoteller i Nicaragua med momondo. Vi er gratis at bruge, og der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. momondo sammenligner hundredvis af websites og giver dig alle mulighederne for hoteller og overnatning i Nicaragua på ét samlet sted.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Nicaragua?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Nicaragua. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nicaragua på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
週一 22.7
週二 23.7
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Nicaragua