Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Belize

Hoteller i Belize

Find tilbud på 403 hoteller i Belize

Belize
1. May — 2. May2
Fri 26.4
Tue 30.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Belize

Find det perfekte hotel til dit ophold i Belize
Pris
kr.264
kr.5605
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Belize

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Belize og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Belize

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Belize

Nyttig indsigt i hoteller i Belize

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Belize

Laveste hotelpris

98 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Costa Nube

Hoteller i nærheden af lufthavnen

135

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Belize, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 98 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Bella's Backpackers Hostel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Costa Nube, det mest populære 5-stjernede hotel i Belize.
Der er 135 hoteller i Belize tæt på Belize City P.S.W. Goldson Intl. Rusty Blue Cottage | Near Airport: A/C, Kitchen, Wifi, Netflix & Gated Parking er det nærmeste og ligger 1,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Belize. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Belize lå i sidste uge på 2.461 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Belize?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Belize
LavsæsonaprilDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
67%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

480 kr. - 2.331 kr.

Billigeste dag på ugenonsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenmandager den dyreste ugedag at booke på
239 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.908 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Belizes bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Belize

Pris

357 kr. – 831 kr.

BILLIGSTE BY I BELIZECorozal42% billigereHoteller i Corozal er de billigste i Belize med kun 357 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I BELIZESan Pedro Town25% dyrereSan Pedro Town har de højeste hotelpriser i Belize med værelser til 831 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I BELIZECaye Caulker44% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Caye Caulker end i andre byer i Belize

Information om overnatning i Belize

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Belize

Hvilke byer i Belize er bedst at bo i?

Belize på Centralamerikas østkyst er et af de bedste steder at besøge på ferie. Strandene og de fredfyldte hoteller i Belize gør det ideelt til afslapning. Der er flere byer i Belize, som du kan bo i under dit besøg, afhængigt af hvad du søger. Disse byer omfatter Belize, som er hovedstaden, San Ignacio og Orange Walk. Offentlige busser er den mest almindelige transportform i Belize. Den lave befolkning gør det nemt at cykle eller gå til forskellige destinationer under dit besøg. For nemmere bevægelse kan du leje en bil og køre dig selv rundt. Når du bor på hoteller som Cocoa Beach Resort får du mulighed for at nyde en oplevelse ved kysten.

Hvad er de bedste ting at gøre i Belize?

Der er en række seværdigheder at besøge for både indendørs og udendørs entusiaster. Et af de steder, man skal se i Belize, er Ambergris Caye & Hol Chan Marine Reserve. Reservatet, der ligger i San Pedro, har en bred samling af sjældne marine arter. Mens du er på reservatet, kan du nyde andre aktiviteter såsom snorkling og dykning. Der opkræves et mindre gebyr for besøgende, der kommer ind på reservatet, og der kan opkræves ekstra gebyrer for specifikke aktiviteter. En anden seværdighed er Lighthouse Reef Atoll og Blue Hole. Dette anerkendte historiske sted og naturmonument er blandt de få vidundere i verden. Det turkisblå jordfaldshul er omgivet af sandstrande og kokospalmer og giver et spektakulært syn. Belize City har en samling teatre og kunstgallerier, som gæsterne kan nyde. Gæster, der elsker udendørs aktiviteter, kan besøge vandparkerne langs strandene. Flere Belize hoteller er bekvemt placeret i nærheden af seværdigheder, så de besøgende bliver komfortable. Hoteller såsom Sandbar Beachfront Hotel og Restaurant, er godt placeret for at give mulighed for nemme ture til seværdigheder langs kysten.

Hvilke byer i Belize har det bedste natteliv?

Et besøg i Belize ville være ufuldstændigt uden at opleve landets natteliv. Der foregår en lang række aktiviteter om aftenen i Belize, som kan interessere dig, afhængigt af hvilken by du besøger. I Belize er der flere restauranter og underholdningscentre, der er aktive hele natten. Dette betyder, at du enten kan spise eller feste med venner og familie som en del af dine natplaner. Caye Caulker Island er et af de bedste rejsemål for dem, der elsker natteliv. Denne ø kan prale af forskellige restauranter og underholdningssteder for lokale og besøgende. Mens du er på øen, kan du opleve et udvalg af lokalt tilberedte måltider og drikkevarer. Der arrangeres også levende musik og teaterforestillinger på denne ø om aftenen. Du kan få en smagsprøve på strandfesterne i Placencia Village. Denne fiskerlandsby byder på nogle af de bedste fiske- og skaldyrsretter i Belize. Nogle af de billige hoteller i Belize, som ligger tæt på nattelivscentre, omfatter Caye Caulker Guest House.

Hvilke byer i Belize har mest historie og kunst?

Hvis du nyder historie eller kunst, er der flere steder, du bør tjekke ud, mens du er i Belize. En af disse omfatter det arkæologiske område Altun Ha. Ruinerne blev tilgængelige fra Belize City og fungerede som et vigtigt handels- og kulturcenter. Et besøg på stedet giver dig mulighed for at lære om historien og kulturen i befolkningen i Belize. Et andet vigtigt sted at besøge er Caracol Natural Monument reservation. Denne monumentale reservation strækker sig dybt ind i Chiquibul Nationalpark ved Guatemalas grænse og ligger i Vaca Plateau. I øjeblikket fungerer monumentet som et hjem for dyreliv med forskellige fuglearter og brøleaber, der lever i det. Hoteller som Mystic River Resort har en bekvem beliggenhed, så der er nem adgang til de historiske seværdigheder. Mens det er gratis at besøge de historiske steder, kan besøgende blive pålagt udgifter til turistguider. Priserne stiger i løbet af sommeren, da stederne er populære i denne periode.

Hvornår er det billigst at overnatte i Belize?

Overnatning på et hotel i Belize er billigst i november måned. I november koster det nemlig kun omkring 239 kr. pr. nat. Omvendt er august måned den dyreste måned at besøge Belize i.

Hvor i Belize vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Belize viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Caye Caulker oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Belize har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Belize, er det ikke overraskende at San Pedro Town har de dyreste hotelværelser, men en pris på 1.098 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 31% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Belize har de billigste hotelværelser?

Placencia er den billigste by at overnatte i, i Belize. Med en gennemsnitspris på 105 kr. pr. nat, er Placencia ca. 58% billigere end andre byer i Belize.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Belize?

Fra april 2024 er der 2.296 udbydere at vælge mellem for hoteller i Belize.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Belize?

Priser for hoteller i Belize opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Belize gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Belize, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Belize?

momondo finder et godt sted at overnatte i Belize for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Belize på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 26.4
Tue 30.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Belize