Hoteller i Costa Rica

Find tilbud på 3.187 hoteller i Costa Rica

Costa Rica
4. dec. — 5. dec.2
tir. 5.12
lør. 9.12

Populære hoteller til en overnatning i Costa Rica

Find det perfekte hotel til dit ophold i Costa Rica
Pris
kr.780
kr.10892
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Costa Ricas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Costa Rica

Pris

165 kr. – 1.190 kr.

BILLIGSTE BY I COSTA RICASan José70% billigereHoteller i San José er de billigste i Costa Rica med kun 165 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I COSTA RICANosara54% dyrereNosara har de højeste hotelpriser i Costa Rica med værelser til 1.190 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I COSTA RICAMonteverde86% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Monteverde end i andre byer i Costa Rica

Oplevelser i Costa Rica


Hoteller i populære byer i Costa Rica

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Costa Rica og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Costa Rica?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Costa Rica
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsonaprildet dyreste tidspunkt
67%forventet prisfald
45%forventet prisstigning

Rejsepriser

305 kr. - 1.691 kr.

Billigeste dag på ugenlørdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenonsdager den dyreste ugedag at booke på
489 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.169 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Costa Rica

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Costa Rica

Laveste hotelpris

82 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Barceló Tambor

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1961
Den billigste pris for et værelse i Costa Rica, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 82 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Costa Rica Guesthouse, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Barceló Tambor, det mest populære 5-stjernede hotel i Costa Rica(bedømmelse på 7,8/10 ud fra 1.273 anmeldelser).
Der er 1.961 hoteller i Costa Rica tæt på San José Juan Santamaria. Around Juan Santa María er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.

Information om overnatning i Costa Rica

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Costa Rica

Hvilke byer bør du besøge i Costa Rica?

Costa Rica er et overset land, som ligger i Mellemamerika og er et af de smukkeste i området. La fortuna med sin vulkan, Arenal, der sidst var sidst var aktiv i 2010, er et absolut must. Den lille badeby Montezuma i den sydøstlige del af landet er med sine smukke strande, afslappet levestil og hyggelige barer og caféer et dejligt sted at tilbringe et par dage. Hovedstaden San José, hvor de fleste starter deres rejse, er også en hyggelig storby. Har du lyst til at se nyfødte skildpadder løbe ud i vandet, er byen Tortuguero stedet at besøge. Er du til adventure-sport, er det den lille by Turialba i Central Valley målet. Her kan du blandt andet river rafte. Du kan booke hoteller i Costa Rica hurtigt og nemt online, fx det hyggelige Costa Rica Guesthouse.

Hvilke seværdigheder er populære i Costa Rica?

Landet har et utal af smukke naturoplevelser, som er helt specielle. Nationalparken, der huser vulkanen Arenal, en lang række vandrestier og naturlige varmekilder, er en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. En anden nationalpark, man også bør besøge, er Parque Nacional Manuel Antonio. Det er den charmerende kombination af regnskov, smukke strande og koralrev, der gør stedet helt unikt. Strandende regnes for at være nogle af verdens smukkeste. Monteverde og Santa Elena Monteverne betyder det grønne bjerg og er hjemsted for den mest eventyrlige tågeskov, som har et rigt naturliv. At se nyfødte skildpadder er en oplevelse for livet. Når de klækker, skal de løbe ud i vandet, og her er de føde for fugle og fisk. Kun ganske få overlever og vender tilbage for selv at lægge æg. Det er nemt at finde billige hoteller i Costa Rica. Det kunne fx være Sleeping Mountain Arenal.

Hvilke byer har det bedste natteliv i Costa Rica?

Ud fra, hvad der indtil nu er blevet skrevet, lyder det ikke som et land med et vildt natteliv, men intet kunne være mere forkert. Costa Rica er mindst lige så kendt for sit natteliv, som landet er kendt for sin smukke og unikke natur. San José er et oplagt sted at starte, da man som regel starter og slutter ens ferie her. Det bedste og vildeste sted at feste er i midlertidig i den lille kystby Jaco, nærmere bestemt direkte på stranden. Du kan finde billige hoteller i Costa Rica online. Blandt andet Hotel y Villas Tangerí, som ligger i Jaco.

Hvilke byer i Costa Rica har mest historie og kunst?

Costa Ricas hovedstad San Josè er en oplagt by at besøge, hvis man er interesseret i kunst og historie. Det kunne fx være museet med det lokkende navn Guldmuseet. Det er bestemt også værd at gå en tur rundt i San Josè og se på byens rige historiske og kulturelle liv, gerne kombineret med at opleve byens fantastiske med. Det anbefales at tage en tur med en guide. Det er nemt at booke hoteller i Costa Rica online. Her kunne hotellet Barceló San José være et bud.

Hvornår er det billigst at overnatte i Costa Rica?

Overnatning på et hotel i Costa Rica er billigst i december måned. I december koster det nemlig kun omkring 206 kr. pr. nat. Omvendt er juni måned den dyreste måned at besøge Costa Rica i.

Hvor i Costa Rica vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Costa Rica viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge San José oftere end alle andre byer.

Hvor meget koster det at overnatte på et luksushotel i Costa Rica?

Du kan forvente en gennemsnitspris på 327 kr. pr. nat for et luksushotelværelse i Costa Rica. Dette er ca. 7% mere end landets gennemsnitspris på 354 kr. pr. nat for et hotel.

Hvilken by i Costa Rica har de dyreste hotelværelser?

Tamarindo er den dyreste by i Costa Rica at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 771 kr., hvilket er 32% højere end en gennemsnitsby i Costa Rica.

Hvilken by i Costa Rica har de billigste hotelværelser?

Til kun 83 kr. pr. nat i gennemsnit, kan man i La Fortuna finde hotelpriser, der koster 76% mindre end i andre byer i Costa Rica.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Costa Rica?

Antallet af udbydere for hoteller i Costa Rica er 17.365 fra december 2023.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Costa Rica?

Priser for hoteller i Costa Rica opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Costa Rica

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Costa Rica

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Costa Rica gennem momondo?

momondo er gratis at bruge, og der er ingen skjulte gebyrer eller omkostninger. momondo søger på adskillige rejsesites for at vise dig hoteller og give dig overnatningsmuligheder i Costa Rica, som du derefter nemt og hurtigt kan filtrere.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Costa Rica?

Når alle dine muligheder for overnatning i Costa Rica er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Costa Rica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.