Udlejningsbiler fra Hertz i Panama City

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Panama City

Panama City, Panama
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Panama City, Panama
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Panama City Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Panama City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,0

Samlet

2,3

Afhentning/aflevering

4,0

Value

2,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Panama City

Hertz udlejningslokationer i Panama City er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Panama City:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Apto. Intl De Tocumen.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Panama City (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Panama City i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 67 kr. per dag og helt ned til 67 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 6 lokationer i Panama City. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Panama City er placeret på Apto. Intl De Tocumen.I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Panama City endt med at leje deres bil fra Apto. Intl De Tocumen lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Panama City

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Panama City biludlejningsfirmaer