Udlejningsbiler fra Hertz i Panama City

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Panama City

Panama City, Panama
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Panama City, Panama
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Panama City Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Panama City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

4,0

Samlet

2,3

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

2,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Panama City

 • Er det sikkert at leje en bil fra Hertz i Panama City under COVID-19?

  Hertz udlejningslokationer i Panama City er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Hertz er engageret i at bremse smitten i Panama City:
  • Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Hertz i Panama City koste i januar?

  Ifølge sidste års data kan du forvente Hertz biludlejningspriser i Panama City at være 55 kr. per dag i gennemsnit i januar.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 17 kr. per dag fra Hertz på denne tid af året i Panama City. Gennemsnitsprisen er typisk 385 kr. for en uges billeje fra Hertz i januar når man er i Panama City.

 • Har Hertz en lokation i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er Apto. Intl De Tocumen.

 • Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Panama City?

  Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Panama City (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Panama City i januar?

  Overvej Luksus udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Panama City i januar. Når du lejer Luksus biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 75 kr. per dag og helt ned til 75 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Luksus bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Panama City?

  Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Panama City. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Panama City er placeret på Apto. Intl De Tocumen.I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Panama City endt med at leje deres bil fra Apto. Intl De Tocumen lokationen.