Udlejningsbiler fra Dollar i Panama City

Find og sammenlign gode tilbud på Dollar udlejningsbiler i Panama City

Panama City, Panama
13. feb. — 20. feb.
Samme aflevering
Panama City, Panama
man. 13.2
Middag
man. 20.2
Middag
Chaufførens alder:

Panama City Dollar lokationer

Herunder kan du finde information om alle Dollar biludlejningssteder i Panama City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Dollar

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,7

Value

6,8

Information om Dollar udlejningsbiler i Panama City

Hver Dollar udlejningslokation i Panama City er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Dollar har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Dollar har 1 lokation i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl. Du vil finde Dollar beliggende på Panama City Intl Ap.

Dollar tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Panama City. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Dollar for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Dollar i Panama City her.

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Dollar i Panama City, SUV udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres SUV udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 238 kr./dag i gennemsnit og 194 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Dollar har 8 biludlejningslokationer i Panama City. Deres Panama City Intl Ap lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 80% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Dollar i Panama City, valgt at leje deres bil fra Dollar lokationen på Panama City Intl Ap.