Udlejningsbiler fra Thrifty i Panama City

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Panama City

Panama City, Panama
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Panama City, Panama
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Panama City Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Panama City, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,2

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,2

Value

4,4

Information om Thrifty udlejningsbiler i Panama City

Thrifty har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Panama Cityfpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Thrifty har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Thrifty i Lufthavn: Panama City Tocumen Intl (Tocumen Intl Apt, Panama).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Thrifty i Panama City. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Thrifty for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Thrifty i Panama City i december måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Thrifty 143 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 143 kr. per dag i december.

Der er 7 biludlejningslokationer i Panama City som Thrifty ejer. Deres Via Espana N0. 100, Panama City lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 40% af de brugere der lejede en bil fraThrifty i Panama City valgt at hente den på Via Espana N0. 100.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Panama City

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Panama City biludlejningsfirmaer