Find billige flybilletter til Fresno

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Fresno?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Fresno fra Billund for 4.519 kr.. Det er 59% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Fresno. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Fresno fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Fresno fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.898 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Fresno i marts, så er januar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Fresno i januar har en gennemsnitlig pris på omkring 4.845 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Fresno. Hvis du har planer om at flyve til Fresno, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Visalia (58 km fra Fresno centrum), Lufthavn: Merced Municipal (89 km fra Fresno centrum), Lufthavn: Mammoth Lakes (130 km fra Fresno centrum), Lufthavn: Bishop (145 km fra Fresno centrum) eller Lufthavn: Bakersfield Meadows Field (158 km fra Fresno centrum).

Lufthavn: Bishop har en gennemsnitspris på 9.595 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Fresno. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Fresno?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Fresno

Hvilke flyselskaber flyver til Fresno?

Lufthansa er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Fresno. United Airlines og British Airways er også populære valg på flyrejser til Fresno fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Fresno, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Lufthansa-fly til Fresno

Lufthansa flyver omkring 2 fly til Fresno om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Denver Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Lufthansa var på 4.111 kr. (Billund til Fresno). Brugerne har bedømt Lufthansa med 7,3/10 i over 309 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Fresno


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Fresno på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Fresno, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Fresno med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Fresno vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Fresno. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.