Find billige flybilletter til San Luis Obispo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 7.7
tor. 14.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Luis Obispo

Find de billigste fly til disse San Luis Obispo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Barbara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Luis Obispo

København (CPH) til Santa Barbara (SBA)

Fly til San Luis Obispo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Barbara, hvor den gennemsnitlige pris er 6.465 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Luis Obispo?

Lufthavn: Santa Maria Public, Lufthavn: Santa Barbara eller Lufthavn: Bakersfield Meadows Field kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Luis Obispo.

Lufthavn: San Luis Obispo County har en gennemsnitspris på 3.788 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge San Luis Obispo. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til San Luis Obispo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Luis Obispo fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til San Luis Obispo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Luis Obispo

Hvilke flyselskaber flyver til San Luis Obispo?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til San Luis Obispo fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Lufthansa. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til San Luis Obispo, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Lufthansa-fly til San Luis Obispo

Der er 12 fly med Lufthansa til San Luis Obispo på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er San Francisco Intl, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 5.448 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til San Luis Obispo). Lufthansa har en bedømmelse på 7,3 fra 316 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Luis Obispo


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til San Luis Obispo. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til San Luis Obispo, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til San Luis Obispo vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til San Luis Obispo, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til San Luis Obispo spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.