Find billige fly til Perugia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 15.8
man. 22.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perugia

Find de billigste fly til disse Perugia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perugia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perugia

København (CPH) til Lufthavn: Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Perugia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 1.153 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNnovember51% billigereAt flyve fra København til Perugia ​​koster i gennemsnit blot 889 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.724 kr. at flyve til Perugia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNjuli626% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perugia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Perugia?

Når du skal fra Danmark til Perugia i Umbrien i Italien, varierer turens længde, alt efter hvorfra du tager dit fly, og hvor lange mellemlandinger du har på turen. Hvis du vælger at flyve fra Københavns Luthavn (CPH) til Perugia Sant Egidio (PEG), tager turen i gennemsnit otte timer. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAU) eller Aarhus Lufthavn (AAR), vil turen typisk tage mellem 10 og 13 timer, da turen medfører en ekstra mellemlanding i København. Turens varighed afhænger af længden af flyskift, og du bør være opmærksom op, at når du bestiller en flyrejse til Perugia, så kan du skulle tjekke dig selv og din bagage ind igen. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på.

Du kan desværre ikke finde nogle direkte flyvninger fra Billund, Aalborg, Aarhus eller Købehavn til Perugia. Turen har typisk mellem en til tre mellemlandinger, afhængigt af hvor du flyver fra. Hvis du booker din flybillet til Perugia fra Aarhus eller Aalborg, har turen en ekstra mellemlanding i Købehavn. Herfra går turen til en europæisk lufthavn som London-Stansted (STN), Frankfurt Intl (FRA), Berlin Brandenburg (BER) eller London Heathrow (LHR). Du kan herfra finde direkte fly til Perugia eller vælge afgange med et ekstra stop i en anden italiensk by som Cagliari Elmas (CAG) eller Roma Leonardo da Vinci-Fiumicino (FCO). Når du har en tur med flere mellemlandinger, bør du være opmærksom på deres varighed. Især, når du skifter mellem internationale og nationale afgange, da dette ofte betyder, at du skal hente din bagage, igennem sikkerhedskontrollen og tjekke din bagage ind igen.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Perugia for 144 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Perugia. Hvis du vil finde den billigste pris til Perugia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Perugia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.093 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 0 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Perugia. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.803 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Perugia er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Perugia på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.616 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.817 kr..

Når du flyver til Perugia fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.686 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.646 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Ancona Falconara, Lufthavn: Rimini Miramare, Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Rom-Ciampino eller Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Perugia.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Perugia Lufthavn: Rom-Ciampino, hvor gennemsnitsprisen er 1.433 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Perugia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Perugia

Hvilke flyselskaber flyver til Perugia?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Perugia fra Danmark, Ryanair, Lufthansa og British Airways. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Perugia

Neden for finder du alle lufthavne i Perugia samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Perugia Lufthavn?

Når du lander i Perugia Lufthavn, er der flere muligheder for at komme til centrum. Umbria Mobilità driver den offentlige transport i området og tilbyder daglige afgange fra lufthavnen. Buslinje E007 (Perugia – Petrignano – Assisi) og buslinje E422 (Perugia – Santa Maria degli Angeli – Foligno) tager dig smidigt direkte til det centrale Perugia. Hvis du ankommer tidlig morgen eller sen aften, anbefales det at tage en taxa eller leje en bil. Hvis du vælger at leje en bil, skal dette helst gøres inden afrejsen, så du er sikker på, at den står klar, til dig. Du finder både taxa og bus foran ankomsthallen.


Visumkrav for Perugia

Når du rejser fra Danmark til Italien, skal du ikke ansøge om visum inden ankomst. Der er ingen krav til visum, heller ikke under længere tids rejse. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der ikke udløber under rejsen. Når du opholder dig i Italien, er du også dækket af det blå sygesikringskort. Ønsker du at leje en bil, bør du medbringe et internationalt kørekort.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Perugia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Perugia

Har du fundet det perfekte flytilbud til Perugia? Så er der masser at se. Byen ligger i en af Italiens smukkeste regioner – Umbrien. Byens centrum er spækket med monumenter, udsigtspunkter og livlige spisesteder. Da Perugia er hjemsted for et af Italiens mest populære universiteter, har byen en ungdommeligt vibe og et rigt natteliv. Årligt afholdes en af Europas mest populære jazzfestivaller i byen, Umbria Jazz. Nogle af byens mest velbesøgte attraktioner er den nærliggende Assisi, der også er på UNESCOs verdensarvsliste. Er du på et kort visit, og ønsker du ikke at forlade byen, er der masser at se lige rundt om hjørnet. Det historiske centrum (centro storico) føles som at træde hundredevis af år tilbage i tiden. Nyd synet af storslåede gotiske paladser og basilikaer fra middelalderen, og slut dagen af med en autentisk gelatto (is) på et af byens mange udsigtspunkter.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Perugia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Perugia, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Perugia på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Perugia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Perugia. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Perugia

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Perugia

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.