Find billige flybilletter til Perugia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Perugia. De nuværende restriktioner til Perugia er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perugia

Find de billigste fly til disse Perugia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perugia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perugia

København (CPH) til Lufthavn: Rom Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Perugia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 774 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNfebruar62% billigereAt flyve fra København til Perugia ​​koster i gennemsnit blot 745 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNdecember69% dyrereDet koster cirka 3.340 kr. at flyve til Perugia ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNjuli600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perugia fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Perugia?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Perugia?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Perugia for 161 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Perugia. Hvis du vil finde den billigste pris til Perugia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Perugia på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Perugia er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Perugia på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.105 kr.. På den anden side er onsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.991 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Perugia?

  Lufthavn: Ancona Falconara, Lufthavn: Rimini Miramare, Lufthavn: Firenze Peretola, Lufthavn: Rom Rom-Ciampino eller Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Perugia.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Perugia på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Perugia Lufthavn: Rom Rom-Ciampino, hvor gennemsnitsprisen er 1.029 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Perugia?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Perugia. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Perugia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Perugia