Find billige fly til Perugia

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Perugia

Få indsigter om din flyrejse til Perugia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Perugia på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Perugia?

Hvor lang tid tager det at flyve til Perugia?

Rejsetiden fra Danmark til Perugia varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Perugia er at flyve fra Billund til Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino, hvilket tager ca. 2t. 30min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Perugia?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 49 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Perugia. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.100 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Perugia

Find de billigste fly til disse Perugia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Perugia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Perugia

København (CPH) til Rom-Ciampino Lufthavn (CIA)

Fly til Perugia ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 1.453 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNmarts32% billigereAt flyve fra København til Perugia ​​koster i gennemsnit blot 1.309 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 2.750 kr. at flyve til Perugia ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PERUGIA FRA KØBENHAVNjuli679% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Perugia fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Perugia

Hvor lang tid tager det at flyve til Perugia?

Når du skal fra Danmark til Perugia i Umbrien i Italien, varierer turens længde, alt efter hvorfra du tager dit fly, og hvor lange mellemlandinger du har på turen. Hvis du vælger at flyve fra Københavns Luthavn (CPH) til Perugia Sant Egidio (PEG), tager turen i gennemsnit otte timer. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAU) eller Aarhus Lufthavn (AAR), vil turen typisk tage mellem 10 og 13 timer, da turen medfører en ekstra mellemlanding i København. Turens varighed afhænger af længden af flyskift, og du bør være opmærksom op, at når du bestiller en flyrejse til Perugia, så kan du skulle tjekke dig selv og din bagage ind igen. Dette er ikke altid tilfældet, men det er værd at være opmærksom på.

Hvorfra flyver man direkte til Perugia?

Du kan desværre ikke finde nogle direkte flyvninger fra Billund, Aalborg, Aarhus eller Købehavn til Perugia. Turen har typisk mellem en til tre mellemlandinger, afhængigt af hvor du flyver fra. Hvis du booker din flybillet til Perugia fra Aarhus eller Aalborg, har turen en ekstra mellemlanding i Købehavn. Herfra går turen til en europæisk lufthavn som London-Stansted (STN), Frankfurt Intl (FRA), Berlin Brandenburg (BER) eller London Heathrow (LHR). Du kan herfra finde direkte fly til Perugia eller vælge afgange med et ekstra stop i en anden italiensk by som Cagliari Elmas (CAG) eller Roma Leonardo da Vinci-Fiumicino (FCO). Når du har en tur med flere mellemlandinger, bør du være opmærksom på deres varighed. Især, når du skifter mellem internationale og nationale afgange, da dette ofte betyder, at du skal hente din bagage, igennem sikkerhedskontrollen og tjekke din bagage ind igen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Perugia?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Perugia for 249 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Perugia. Hvis du vil finde den billigste pris til Perugia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Perugia?

november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Perugia med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.533 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Perugia?

Ancona Falconara Lufthavn, Rimini Miramare Lufthavn, Firenze Peretola Lufthavn, Rom-Ciampino Lufthavn eller Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Perugia.

Findes der en billigere måde at flyve til Perugia på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Perugia Rom-Ciampino Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.116 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Perugia Sant Egidio Lufthavn?

Priser for fly til Perugia Sant Egidio Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Perugia Sant Egidio Lufthavn?

Fraseptember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Perugia Sant Egidio Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Perugia Sant Egidio Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Perugia Sant Egidio Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Perugia Sant Egidio Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Perugia Sant Egidio Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Perugia Sant Egidio Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Hvilke flyselskaber flyver til Perugia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Perugia

Hvilke flyselskaber flyver til Perugia?


Visumkrav for Perugia

Er der krav til pas og visum for at komme til Perugia?

Når du rejser fra Danmark til Italien, skal du ikke ansøge om visum inden ankomst. Der er ingen krav til visum, heller ikke under længere tids rejse. Du skal dog medbringe et gyldigt pas, der ikke udløber under rejsen. Når du opholder dig i Italien, er du også dækket af det blå sygesikringskort. Ønsker du at leje en bil, bør du medbringe et internationalt kørekort.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Perugia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Perugia

Hvad kan man se i Perugia?

Har du fundet det perfekte flytilbud til Perugia? Så er der masser at se. Byen ligger i en af Italiens smukkeste regioner – Umbrien. Byens centrum er spækket med monumenter, udsigtspunkter og livlige spisesteder. Da Perugia er hjemsted for et af Italiens mest populære universiteter, har byen en ungdommeligt vibe og et rigt natteliv. Årligt afholdes en af Europas mest populære jazzfestivaller i byen, Umbria Jazz. Nogle af byens mest velbesøgte attraktioner er den nærliggende Assisi, der også er på UNESCOs verdensarvsliste. Er du på et kort visit, og ønsker du ikke at forlade byen, er der masser at se lige rundt om hjørnet. Det historiske centrum (centro storico) føles som at træde hundredevis af år tilbage i tiden. Nyd synet af storslåede gotiske paladser og basilikaer fra middelalderen, og slut dagen af med en autentisk gelatto (is) på et af byens mange udsigtspunkter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Perugia?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Perugia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Perugia, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Perugia med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Perugia på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Perugia?

Når du har udført en søgning efter fly til Perugia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Perugia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Perugia. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Perugia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.