Find billige flybilletter til Pisa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Pisa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Pisa

Bedste pris på enkeltbillet

261 kr.

Bedste pris på returbillet

543 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Pisa fra Danmark i de seneste 72 timer er 261 kr. (København Kastrup til Pisa Galileo Galilei).
Den bedste pris på en returbillet til Pisa fra Danmark i de seneste 72 timer er 543 kr. (København Kastrup til Pisa Galileo Galilei).
Det hurtigste fly til Pisa fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Pisa Galileo Galilei).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Pisa, herunder Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pisa

Find de billigste fly til disse Pisa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pisa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pisa

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Pisa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.314 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNfebruar53% billigereAt flyve fra København til Pisa ​​koster i gennemsnit blot 649 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli58% dyrereDet koster cirka 2.167 kr. at flyve til Pisa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli628% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pisa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pisa?

Italien er et yndet rejsemål for mange danske turister – og ikke mindst området Toscana, som Pisa også hører under. Byen oplever ret milde temperaturer hele året, men det bedste tidspunkt at rejse til Pisa er fra maj til september, hvor perioden juni til august er højsæsonen der ligeledes oplever årets varmeste dage. De billigste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

Toscana-regionen, et skævt tårn, middelalderarkitektur og UNESCO-bevaring i Pisa.

Brugere, der booker rejser til Pisa fra Wrocław, har fundet fly, der er 99% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Pisa. Hvis du vil finde den billigste pris til Pisa fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Pisa fra Danmark, med flest priser fundet omkring 649 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Pisa i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Pisa i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 967 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Pisa fra Danmark, når du booker 36 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Pisa for omkring 1.370 kr., når du søger 36 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Pisa udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Pisa for 543 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Pisa er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.428 kr.. Den dyreste dag at flyve til Pisa er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.426 kr..

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Pisa normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Pisa om aftenen helt ned til 1.109 kr.. Fly til Pisa koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.076 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pisa. Hvis du har planer om at flyve til Pisa, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Firenze Peretola (65 km fra Pisa centrum), Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island (66 km fra Pisa centrum), Lufthavn: Campo nell'Elba Marina Di Campo (108 km fra Pisa centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (115 km fra Pisa centrum) eller Lufthavn: Parma (123 km fra Pisa centrum).

Lufthavn: Pisa Galileo Galilei har en gennemsnitspris på 1.590 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Pisa. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Pisa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pisa fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
23. sep.
CPH18:20København Kastrup
25t. 35min.
1 stop
PSA19:55Pisa Galileo Galilei
27. sep.
PSA05:55Pisa Galileo Galilei
25t. 25min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
23. sep.
CPH18:20København Kastrup
25t. 35min.
1 stop
PSA19:55Pisa Galileo Galilei
27. sep.
PSA05:55Pisa Galileo Galilei
28t. 20min.
2 stop
CPH10:15København Kastrup
Flere flyselskaber
7. okt.
BLL08:25Billund
9t. 25min.
1 stop
PSA17:50Pisa Galileo Galilei
14. okt.
PSA15:10Pisa Galileo Galilei
27t. 10min.
1 stop
BLL18:20Billund
Norwegian
24. aug.
CPH15:10København Kastrup
2t. 20min.
PSA17:30Pisa Galileo Galilei
31. aug.
PSA18:10Pisa Galileo Galilei
2t. 20min.
CPH20:30København Kastrup
Norwegian
24. aug.
CPH15:10København Kastrup
2t. 20min.
PSA17:30Pisa Galileo Galilei
31. aug.
PSA18:10Pisa Galileo Galilei
2t. 20min.
CPH20:30København Kastrup
Flere flyselskaber
6. jul.
BLL10:00Billund
27t. 35min.
1 stop
PSA13:35Pisa Galileo Galilei
13. jul.
PSA02:10Pisa Galileo Galilei
7t. 50min.
1 stop
BLL10:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Pisa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Pisa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
6. okt.
CPH03:15København Kastrup
16t. 05min.
1 stop
PSA19:20Pisa Galileo Galilei
Ryanair
17. jul.
BLL18:55Billund
24t. 50min.
1 stop
PSA19:45Pisa Galileo Galilei
Norwegian
3. aug.
CPH02:00København Kastrup
2t. 20min.
PSA04:20Pisa Galileo Galilei

Hvilke flyselskaber flyver til Pisa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pisa

Hvilke flyselskaber flyver til Pisa?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Pisa fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Ryanair, Norwegian, Lufthansa og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Pisa, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Pisa

KLM flyver omkring 2 fly til Pisa om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 1.149 kr. (Aalborg til Pisa). Brugerne har bedømt KLM med 7,7/10 i over 133 anmeldelser på momondo.

Lufthansa-fly til Pisa

Flytilbud med Lufthansa til Pisa begynder fra 876 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med Lufthansa oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Frankfurt Intl er det mest populære afgangssted med Lufthansa til Pisa, så generelt er der større tilgængelighed. Lufthansa har fået en bedømmelse på 7,3/10 i 308 anmeldelser.


Bedste fly på første klasse til Pisa

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Pisa
FlyselskabVurderingFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.220 kr.Første klasseVurdering
7,2
7,6

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,8

Underholdning

6,9

Mad

Anmeldelser

Fordele: Meget søde, venlige, hjælpsomme og smilende stewardesser

Ulemper: Under COVID-19 omstændighederne, lader det sig vel ikke gøre, men en kop varm kaffe på en kl 0600 afgang, ville have været prikken over i’et

1 / 3
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

   Lufthavne i nærheden af Pisa

   Neden for finder du alle lufthavne i Pisa samt deres afstand til centrum

   Pisa Lufthavn – også kendt som Galileo Galilei efter byens kendte astronom – er hovedlufthavn i Toscana og er ligeledes base for Ryanair. Lufthavnen har én hovedterminal og servicerer mere end 5 millioner passagerer om året. Bus, taxi og billeje er de tre muligheder, når man skal ind til centrum.

   En LAM-bus er billigst til en pris på ca. 11 DKK samt en rejsetid på omkring 20 minutter.


   Populære fly til Pisa

   Find dine flybilletter til Pisa blandt disse populære flyafgange
   Fly fra Billund til Pisa
   Hurtigste flyvetid2t. 15min.
   Laveste pris678 kr.
   Fly fra København til Pisa
   Hurtigste flyvetid2t. 20min.
   Laveste pris882 kr.
   Fly fra Aalborg til Pisa
   Hurtigste flyvetid28t. 35min.
   Laveste pris1.694 kr.

   Hvordan rejser jeg rundt i Pisa

   Pisa er en blanding af storby og provins med omkring 90.000 indbyggere, og du kan uden besvær opleve byen til fods. I Pisa finder du også de røde “Hop on hop off” busser som er i mange Europæiske storbyer, og en tur med den kan give fødderne en tiltrængt pause, og samtidig give dig muligheden for at se alle de største seværdigheder.

   Vil du se mere af Toscana-regionen er det oplagt at leje en bil, eller benytte det lokale tog- og busnetværk.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Pisa

   Sommermånederne er lig med højsæsonen hvor priserne er højest, og de fleste rejsende ankommer for at afholde årets sommerferie. Derfor får man de billigste flybilletter i det sene efterår, henover vinteren samt i det tidlige forår, hvor november er vådest og januar er koldest. De laveste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

   Det skæve tårn i Pisa er næsten uundgåeligt, og med en hældning på 3,97 grader er der tale om et ganske unikt stykke arkitektur. Hele området med tårnet; Duomo di Pisa-katedralen og Battistero-dåbskapellet, er UNESCO-bevaret, og netop der på Piazza dei Miracoli har man hovedattraktionerne samlet. Husk at bestille billet til tårnet online på forhånd for at undgå kø. En tur langs floden Arno er også et must, hvor man kan slå sig ned og smage en lækker lokal pizza samt en omgang gelati til dessert.Pisa er fyldt med kirker, og man bør gå ind i alle dem, man kan nå på en gåtur, da de er super smukke indvendig – prøv Santa Maria della Spina, Santo Sepolcro og San Michele in Borgo. San Matteo-museet er også en kulturel oplevelse, hvor man kan se på renæssancekunst og originale værker fra alle de forskellige kirker i Pisa.

   Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring, så du er sikret skulle uheldet være ude.

   Man kan godt drikke vand fra hanen i Pisa.

   På nogle restauranter er der et tillæg inklusive på regningen, men 5-10% er et godt ekstra beløb at give ved en tilfredsstillende service.

   I områderne Corso Italia, Borgo Stretto og Borgo Largo finder man gode shoppingmuligheder.


   Hvorfor vælge momondo?

   For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Pisa.

   Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Pisa, som overholder denne regel.

   Når alle potentielle fly til Pisa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

   Prisagenter på fly til Pisa er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.