Find billige fly til Pisa fra 948 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Pisa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Pisa

Bedste pris på enkeltbillet

948 kr.

Bedste pris på returbillet

1.023 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Pisa fra Danmark i de seneste 72 timer er 948 kr. (Billund til Pisa Galileo Galilei).
Den bedste pris på en returbillet til Pisa fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.023 kr. (Billund til Pisa Galileo Galilei).
Det hurtigste fly til Pisa fra Danmark tager 6t. 15min. (Billund til Pisa Galileo Galilei).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Pisa, herunder British Airways, Lufthansa og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Pisa

Få indsigter om din flyrejse til Pisa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Pisa?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Pisa fra Danmark, med flest priser fundet omkring 804 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Pisa i januar, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Pisa i august har en gennemsnitlig pris på omkring 1.106 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Pisa?

Brugere, der booker rejser til Pisa fra Billund, har fundet fly, der er 71% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Pisa. Hvis du vil finde den billigste pris til Pisa fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pisa på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Pisa er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.246 kr.. Den dyreste dag at flyve til Pisa er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.559 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pisa?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Pisa normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Pisa om aftenen helt ned til 1.281 kr.. Fly til Pisa koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.336 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Pisa?

Rejsetiden fra Danmark til Pisa afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi tager det i gennemsnit 2t. 10min., imens det i gennemsnit tager 3t. 35min., hvis du flyver fra Billund til Bologna Guglielmo Marconi. Bologna Guglielmo Marconi er den mest populære lufthavn i Pisa.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Pisa?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Pisa fra Danmark, når du booker 27 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Pisa for omkring 1.509 kr., når du søger 27 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pisa

Find de billigste fly til disse Pisa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pisa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pisa

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Pisa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.269 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjanuar47% billigereAt flyve fra København til Pisa ​​koster i gennemsnit blot 804 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli65% dyrereDet koster cirka 2.500 kr. at flyve til Pisa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli566% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pisa fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Pisa

Italien er et yndet rejsemål for mange danske turister – og ikke mindst området Toscana, som Pisa også hører under. Byen oplever ret milde temperaturer hele året, men det bedste tidspunkt at rejse til Pisa er fra maj til september, hvor perioden juni til august er højsæsonen der ligeledes oplever årets varmeste dage. De billigste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

Toscana-regionen, et skævt tårn, middelalderarkitektur og UNESCO-bevaring i Pisa.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pisa?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pisa. Hvis du har planer om at flyve til Pisa, kan du overveje at booke flyrejse til Firenze Peretola Lufthavn (65 km fra Pisa centrum), Campo nell'Elba Marina Di Campo Lufthavn (108 km fra Pisa centrum), Bologna Guglielmo Marconi Lufthavn (115 km fra Pisa centrum), Parma Lufthavn (123 km fra Pisa centrum) eller Genova Cristoforo Colombo Lufthavn (146 km fra Pisa centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Pisa på?

Pisa Galileo Galilei Lufthavn har en gennemsnitspris på 749 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Pisa. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Pisa Galileo Galilei Lufthavn?

Priser for fly til Pisa Galileo Galilei Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Pisa Galileo Galilei Lufthavn?

Fra december 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Pisa Galileo Galilei Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Pisa Galileo Galilei Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Pisa Galileo Galilei Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Pisa Galileo Galilei Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Pisa Galileo Galilei Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Pisa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pisa fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
5. apr.
BLL19:25Billund
14t. 15min.
1 stop
PSA09:40Pisa Galileo Galilei
8. apr.
PSA18:20Pisa Galileo Galilei
15t. 55min.
1 stop
BLL10:15Billund
1.023 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. apr.
BLL19:25Billund
14t. 15min.
1 stop
PSA09:40Pisa Galileo Galilei
8. apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
13t. 00min.
2 stop
BLL23:15Billund
1.216 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. apr.
BLL10:50Billund
6t. 55min.
1 stop
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
7. apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
8t. 20min.
1 stop
BLL18:35Billund
1.305 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. apr.
CPH06:25København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
15. apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
12t. 00min.
1 stop
CPH22:15København Kastrup
1.401 kr.
Find lignende
Lufthansa
3. apr.
BLL10:50Billund
6t. 55min.
1 stop
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
7. apr.
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
13t. 00min.
2 stop
BLL23:15Billund
1.422 kr.
Find lignende
Lufthansa
10. maj
BLL06:15Billund
11t. 30min.
1 stop
PSA17:45Pisa Galileo Galilei
16. maj
PSA10:15Pisa Galileo Galilei
8t. 15min.
1 stop
BLL18:30Billund
1.477 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Pisa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Pisa, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM, Lufthansa og Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
12. dec.
BLL16:10Billund
23t. 05min.
1 stop
PSA15:15Pisa Galileo Galilei
Lufthansa
20. mar.
BLL19:00Billund
18t. 50min.
1 stop
PSA13:50Pisa Galileo Galilei
KLM
26. dec.
CPH21:40København Kastrup
11t. 20min.
1 stop
PSA09:00Pisa Galileo Galilei
1.113 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Pisa

Pisa er en blanding af storby og provins med omkring 90.000 indbyggere, og du kan uden besvær opleve byen til fods. I Pisa finder du også de røde “Hop on hop off” busser som er i mange Europæiske storbyer, og en tur med den kan give fødderne en tiltrængt pause, og samtidig give dig muligheden for at se alle de største seværdigheder.

Vil du se mere af Toscana-regionen er det oplagt at leje en bil, eller benytte det lokale tog- og busnetværk.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pisa

Hvordan får man den billigste flybillet til Pisa?

Sommermånederne er lig med højsæsonen hvor priserne er højest, og de fleste rejsende ankommer for at afholde årets sommerferie. Derfor får man de billigste flybilletter i det sene efterår, henover vinteren samt i det tidlige forår, hvor november er vådest og januar er koldest. De laveste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

Hvad skal man se i Pisa?

Det skæve tårn i Pisa er næsten uundgåeligt, og med en hældning på 3,97 grader er der tale om et ganske unikt stykke arkitektur. Hele området med tårnet; Duomo di Pisa-katedralen og Battistero-dåbskapellet, er UNESCO-bevaret, og netop der på Piazza dei Miracoli har man hovedattraktionerne samlet. Husk at bestille billet til tårnet online på forhånd for at undgå kø. En tur langs floden Arno er også et must, hvor man kan slå sig ned og smage en lækker lokal pizza samt en omgang gelati til dessert. Pisa er fyldt med kirker, og man bør gå ind i alle dem, man kan nå på en gåtur, da de er super smukke indvendig – prøv Santa Maria della Spina, Santo Sepolcro og San Michele in Borgo. San Matteo-museet er også en kulturel oplevelse, hvor man kan se på renæssancekunst og originale værker fra alle de forskellige kirker i Pisa.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring, så du er sikret skulle uheldet være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Pisa.

Giver man drikkepenge i Pisa?

På nogle restauranter er der et tillæg inklusive på regningen, men 5-10% er et godt ekstra beløb at give ved en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

I områderne Corso Italia, Borgo Stretto og Borgo Largo finder man gode shoppingmuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Pisa?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Pisa.

Kan jeg finde fly til Pisa med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Pisa, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Pisa?

Når alle potentielle fly til Pisa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Pisa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Pisa er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pisa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.