Find billige flybilletter til Pisa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Pisa. De nuværende restriktioner til Pisa er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pisa

Find de billigste fly til disse Pisa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pisa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pisa

København (CPH) til Parma (PMF)

Fly til Pisa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Parma, hvor den gennemsnitlige pris er 1.032 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNmarts23% billigereAt flyve fra København til Pisa ​​koster i gennemsnit blot 1.086 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli41% dyrereDet koster cirka 1.976 kr. at flyve til Pisa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PISA FRA KØBENHAVNjuli538% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pisa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pisa?

Italien er et yndet rejsemål for mange danske turister – og ikke mindst området Toscana, som Pisa også hører under. Byen oplever ret milde temperaturer hele året, men det bedste tidspunkt at rejse til Pisa er fra maj til september, hvor perioden juni til august er højsæsonen der ligeledes oplever årets varmeste dage. De billigste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

Toscana-regionen, et skævt tårn, middelalderarkitektur og UNESCO-bevaring i Pisa.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Pisa?

  Brugere, der bestiller rejser til Pisa fra Berlin, har fundet fly, der er 88% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Pisa. Hvis du vil finde den billigste pris til Pisa fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Pisa?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Pisa fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.086 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Pisa i marts, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Pisa i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.294 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Pisa?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Pisa fra Danmark, når du bestiller 53 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Pisa for omkring 1.405 kr., når du søger 53 dage forud. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Pisa udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Pisa for 221 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pisa på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Pisa er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.268 kr.. Den dyreste dag at flyve til Pisa er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.824 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pisa?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Pisa normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Pisa om morgenen helt ned til 1.456 kr.. Fly til Pisa koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.881 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pisa?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pisa. Hvis du har planer om at flyve til Pisa, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Firenze Peretola (65 km fra Pisa centrum), Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island (66 km fra Pisa centrum), Lufthavn: Campo nell'Elba Marina Di Campo (108 km fra Pisa centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (115 km fra Pisa centrum) eller Lufthavn: Parma (123 km fra Pisa centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Pisa på?

  Lufthavn: San Dalmazio San Domino Island har en gennemsnitspris på 1.246 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Pisa. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Pisa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Pisa. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Pisa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Pisa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Pisa fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
11. aug.
BLL06:05Billund
2t. 15min.
PSA08:20Pisa Galileo Galilei
15. aug.
PSA02:30Pisa Galileo Galilei
2t. 15min.
BLL04:45Billund
Ryanair
11. aug.
BLL06:05Billund
2t. 15min.
PSA08:20Pisa Galileo Galilei
15. aug.
PSA02:30Pisa Galileo Galilei
2t. 15min.
BLL04:45Billund
Ryanair
4. aug.
BLL06:05Billund
2t. 15min.
PSA08:20Pisa Galileo Galilei
11. aug.
PSA03:20Pisa Galileo Galilei
2t. 15min.
BLL05:35Billund
Ryanair
4. aug.
BLL06:05Billund
2t. 15min.
PSA08:20Pisa Galileo Galilei
11. aug.
PSA03:20Pisa Galileo Galilei
2t. 15min.
BLL05:35Billund
Ryanair
11. aug.
BLL06:05Billund
2t. 15min.
PSA08:20Pisa Galileo Galilei
15. aug.
PSA18:30Pisa Galileo Galilei
11t. 15min.
1 stop
BLL05:45Billund
Ryanair
1. aug.
BLL05:15Billund
2t. 15min.
PSA07:30Pisa Galileo Galilei
4. aug.
PSA11:30Pisa Galileo Galilei
18t. 15min.
1 stop
BLL05:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Pisa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Pisa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og Vueling
Ryanair
15. aug.
BLL05:15Billund
2t. 15min.
PSA07:30Pisa Galileo Galilei
Norwegian
22. sep.
CPH15:00København Kastrup
2t. 20min.
PSA17:20Pisa Galileo Galilei
Vueling
7. aug.
CPH06:55København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
PSA17:05Pisa Galileo Galilei

Hvilke flyselskaber flyver til Pisa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pisa

Når turen går til Pisa kan du vælge mellem lavprisselskaber som Ryanair, easyJet, Norwegian og Air Berlin eller de klassiske flyselskaber som eksempelvis KLM, Lufthansa eller Finnair. En rejse med direkte fly fra København til Pisa tager ca. 2 timer og 20 minutter.


Lufthavne i nærheden af Pisa

Neden for finder du alle lufthavne i Pisa samt deres afstand til centrum

Pisa Lufthavn – også kendt som Galileo Galilei efter byens kendte astronom – er hovedlufthavn i Toscana og er ligeledes base for Ryanair. Lufthavnen har én hovedterminal og servicerer mere end 5 millioner passagerer om året. Bus, taxi og billeje er de tre muligheder, når man skal ind til centrum.

En LAM-bus er billigst til en pris på ca. 11 DKK samt en rejsetid på omkring 20 minutter (Information tjekket 23/06/2017).


Populære fly til Pisa

Find dine flybilletter til Pisa blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Pisa
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris202 kr.
Fly fra København til Pisa
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris486 kr.
Fly fra Aalborg til Pisa
Hurtigste flyvetid9t. 35min.
Laveste pris1.029 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Pisa?

Pisa er en blanding af storby og provins med omkring 90.000 indbyggere, og du kan uden besvær opleve byen til fods. I Pisa finder du også de røde “Hop on hop off” busser som er i mange Europæiske storbyer, og en tur med den kan give fødderne en tiltrængt pause, og samtidig give dig muligheden for at se alle de største seværdigheder.

Vil du se mere af Toscana-regionen er det oplagt at leje en bil, eller benytte det lokale tog- og busnetværk.


Kan man rejse til Pisa uden pas eller visum?

Italien er medlem af Schengen-aftalen, hvilket giver dig 90 dages visumfrit ophold. Husk altid at medbringe et gyldigt pas, da det fungerer som ID under hele opholdet. Husk derudover at tjekke de nyeste visumregler hos den italienske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pisa


Tips og gode råd til Pisa

Hvordan får man den billigste flybillet til Pisa?

Sommermånederne er lig med højsæsonen hvor priserne er højest, og de fleste rejsende ankommer for at afholde årets sommerferie. Derfor får man de billigste flybilletter i det sene efterår, henover vinteren samt i det tidlige forår, hvor november er vådest og januar er koldest. De laveste flypriser finder du i marts og november (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Pisa, januar 2018).

Hvad skal man se i Pisa?

Det skæve tårn i Pisa er næsten uundgåeligt, og med en hældning på 3,97 grader er der tale om et ganske unikt stykke arkitektur. Hele området med tårnet; Duomo di Pisa-katedralen og Battistero-dåbskapellet, er UNESCO-bevaret, og netop der på Piazza dei Miracoli har man hovedattraktionerne samlet. Husk at bestille billet til tårnet online på forhånd for at undgå kø. En tur langs floden Arno er også et must, hvor man kan slå sig ned og smage en lækker lokal pizza samt en omgang gelati til dessert.

Pisa er fyldt med kirker, og man bør gå ind i alle dem, man kan nå på en gåtur, da de er super smukke indvendig – prøv Santa Maria della Spina, Santo Sepolcro og San Michele in Borgo. San Matteo-museet er også en kulturel oplevelse, hvor man kan se på renæssancekunst og originale værker fra alle de forskellige kirker i Pisa.

Aktiviteter for børn

En tur i en 4×4 jeep til Carrara og se på marmorbrud er en sjov og anderledes oplevelse for de børn der kan lide fart over feltet, og hvor køreturen er en oplevelse i sig selv. Man kan også booke en tid på et af byens mange mad-hold, hvor hele familien kan få lov at kokkerere på Pisa-manér.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid, at investere i en rejseforsikring, så du er sikret skulle uheldet være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Man kan godt drikke vand fra hanen i Pisa.

Giver man drikkepenge i Pisa?

På nogle restauranter er der et tillæg inklusive på regningen, men 5-10% er et godt ekstra beløb at give ved en tilfredsstillende service.

Hvor er der god shopping?

I områderne Corso Italia, Borgo Stretto og Borgo Largo finder man gode shoppingmuligheder.