Find billige fly til San Diego

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til San Diego

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til San Diego

Bedste pris på enkeltbillet

2.472 kr.

Bedste pris på returbillet

2.941 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 30min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til San Diego fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.472 kr. (København Kastrup til San Diego).
Den bedste pris på en returbillet til San Diego fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.941 kr. (Billund til San Diego).
Det hurtigste fly til San Diego fra Danmark tager 15t. 30min. (København Kastrup til San Diego).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til San Diego, herunder American Airlines, United Airlines og British Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til San Diego

Få indsigter om din flyrejse til San Diego, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Diego?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til San Diego fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.603 kr.. Hvis du ikke kan rejse til San Diego i marts, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.766 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til San Diego?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Diego fra San Francisco for 189 kr.. Det er 97% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Diego. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Diego fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Diego på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til San Diego er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.589 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.551 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til San Diego.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Diego?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til San Diego normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til San Diego om aftenen helt ned til 4.591 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.329 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til San Diego?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i San Diego du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 14t. 50min. at flyve fra København Kastrup til San Diego. På den anden side tager det i gennemsnit 28t. 46min. at flyve fra Billund til San Diego. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til San Diego?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Diego. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 5.232 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Diego

Find de billigste fly til disse San Diego-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Diego

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Diego

København (CPH) til San Diego (SAN)

Fly til San Diego ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Diego, hvor den gennemsnitlige pris er 5.232 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til San Diego ​​koster i gennemsnit blot 4.603 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 7.153 kr. at flyve til San Diego ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNjuli292% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Diego fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Diego

USA har mange stater at vælge imellem, når du søger inspiration til en ferie “over there”. Californien på den amerikanske vestkyst er en af de mest velbesøgte stater blandt lokale og udenlandske turister grundet det skønne klima. Du kan rejse med fly til San Diego året rundt, da temperaturerne stort set aldrig når under ca. 21 °C. Perioden fra marts til april samt perioden fra september til november er alligevel to af de mest attraktive tidspunkter at rejse med fly til San Diego, da det er måneder med masser af sol og ingen vind. Vinteren er kendetegnet ved at være lidt køligere, mens der ofte er overskyet i maj og juni måned.

august anses generelt for at være det bedste tidspunkt at tage til San Diego på for at besøge strande i området som f.eks. Pacific Beach Park.

Lufthavn: San Diego Carlsbad-Palomar, Lufthavn: Santa Ana John Wayne, Lufthavn: Palm Springs Mnpl, Lufthavn: Imperial County eller Lufthavn: Ontario kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Diego.

Med en gennemsnitspris på 3.627 kr. pr. person er Lufthavn: Ontario den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Diego. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til San Diego

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Diego fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til San Diego?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til San Diego

Hvilke flyselskaber flyver til San Diego?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til San Diego fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er British Airways, Lufthansa, KLM og American Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til San Diego, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Delta-fly til San Diego

Der er 28 fly med Delta til San Diego på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Atlanta Hartsfield Jackson, og den bedste pris på en Delta-billet, der er set på momondo, er 4.168 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til San Diego). Delta har en bedømmelse på 7,8 fra 676 brugeranmeldelser på momondo.

Finnair-fly til San Diego

Finnair flyver normalt til San Diego 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til San Diego fra London Heathrow. Finnair (bedømmelse: 7,7, 322 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til San Diego, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Finnair-billet, der er fundet på momondo til San Diego, var fra København Kastrup (3.279 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af San Diego

Neden for finder du alle lufthavne i San Diego samt deres afstand til centrum

Du kan tage med Airport Flyer Bus nummer 992 fra San Diego Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og prisen for en enkeltbillet er ca. 2.25 USD (ca. 15 DKK). Det er også muligt at køre med taxi til centrum til en pris af ca. 15 USD (ca. 99 DKK).


Populære fly til San Diego

Find dine flybilletter til San Diego blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til San Diego
Hurtigste flyvetid14t. 50min.
Laveste pris3.076 kr.
Fly fra Billund til San Diego
Hurtigste flyvetid28t. 46min.
Laveste pris2.941 kr.
Fly fra Aarhus til San Diego
Hurtigste flyvetid19t. 26min.
Laveste pris10.016 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i San Diego

Planlægger du at se mere af den amerikanske vestkyst end blot San Diego centrum, er det oplagt at leje en bil. Ellers kommer du nemmest rundt i San Diegos midtby til fods kombineret med byens busser og tog. Et Day Pass til ubegrænset kørsel med offentlige transportmidler koster ca. 5 USD (ca. 33 DKK).


Visumkrav for San Diego

Du kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage. Inden du når så vidt, skal du ansøge om en ESTA-tilladelse på forhånd, hvilket kan gøres online. Derudover skal du kunne forevise en gyldig returbillet samt pas ved ankomst.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Diego


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Diego

San Diego byder på mange seværdigheder og ligger blot ca. 15 min kørsel fra Mexico. Strande som Ocean Beach, Mission Beach og La Jolla er værd at opleve med deres beliggenhed ud til Stillehavet. Balboa Park er også en unik attraktion med hele 17 museer, blomsterparker, springvand og en zoo.

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, når du skal på ferie i San Diego. En rejseforsikring kan skræddersys dine individuelle dækningsbehov, hvad enten du har brug for sygeforsikring, bagagedækning, tyveriforsikring eller andet.

Vand fra hanen i USA kan drikkes.

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Gaslamp Quarter er stedet, hvor du finder mange butikker. Las Americas Premium Outlets er også et populært sted med mere end 100 butikker.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til San Diego. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til San Diego på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til San Diego.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til San Diego lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til San Diego og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.