Find billige flybilletter til San Diego

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
San Diego (SAN)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til San Diego. De nuværende restriktioner til San Diego er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af San Diego

Find de billigste fly til disse San Diego-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San Diego

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL San Diego

København (CPH) til Santa Ana (SNA)

Fly til San Diego ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Ana John Wayne, hvor den gennemsnitlige pris er 3.157 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNnovember14% billigereAt flyve fra København til San Diego ​​koster i gennemsnit blot 3.238 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNjuli59% dyrereDet koster cirka 5.961 kr. at flyve til San Diego ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SAN DIEGO FRA KØBENHAVNseptember370% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til San Diego fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Diego?

USA har mange stater at vælge imellem, når du søger inspiration til en ferie “over there”. Californien på den amerikanske vestkyst er en af de mest velbesøgte stater blandt lokale og udenlandske turister grundet det skønne klima. Du kan rejse med fly til San Diego året rundt, da temperaturerne stort set aldrig når under ca. 21 °C. Perioden fra marts til april samt perioden fra september til november er alligevel to af de mest attraktive tidspunkter at rejse med fly til San Diego, da det er måneder med masser af sol og ingen vind. Vinteren er kendetegnet ved at være lidt køligere, mens der ofte er overskyet i maj og juni måned.

Hvilket er det absolut billigste fly til San Diego?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til San Diego fra Las Vegas for 348 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til San Diego. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til San Diego fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til San Diego?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til San Diego fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.238 kr.. Hvis du ikke kan rejse til San Diego i november, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.244 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til San Diego?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 32 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til San Diego. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.746 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til San Diego på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til San Diego er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 3.363 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.705 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til San Diego.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til San Diego?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til San Diego normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til San Diego om formiddagen helt ned til 3.123 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 4.145 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Diego?

Lufthavn: San Diego Carlsbad-Palomar, Lufthavn: Santa Ana John Wayne, Lufthavn: Palm Springs, Lufthavn: Long Beach Municipal eller Lufthavn: Ontario kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Diego.

Findes der en billigere måde at flyve til San Diego på?

Med en gennemsnitspris på 2.591 kr. pr. person er Lufthavn: Santa Ana John Wayne den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til San Diego. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for San Diego?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til San Diego. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til San Diego nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til San Diego

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Diego fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
6. nov.
CPH02:45København Kastrup
18t. 45min.
1 stop
SAN21:30San Diego
8. nov.
SAN13:35San Diego
13t. 50min.
1 stop
CPH03:25København Kastrup
4.768 kr.
Find lignende
SAS
6. nov.
CPH08:30København Kastrup
17t. 24min.
1 stop
SAN01:54San Diego
8. nov.
SAN07:42San Diego
15t. 38min.
1 stop
CPH23:20København Kastrup
7.038 kr.
Find lignende
American Airlines
13. aug.
CPH03:20København Kastrup
18t. 35min.
1 stop
SAN21:55San Diego
17. sep.
SAN15:00San Diego
19t. 40min.
1 stop
CPH10:40København Kastrup
4.761 kr.
Find lignende
KLM
6. nov.
CPH02:00København Kastrup
19t. 56min.
2 stop
SAN21:56San Diego
8. nov.
SAN02:25San Diego
18t. 55min.
2 stop
CPH21:20København Kastrup
4.608 kr.
Find lignende
KLM
13. aug.
CPH02:00København Kastrup
26t. 16min.
2 stop
SAN04:16San Diego
17. sep.
SAN04:00San Diego
15t. 40min.
2 stop
CPH19:40København Kastrup
4.260 kr.
Find lignende
American Airlines
13. aug.
CPH03:20København Kastrup
18t. 35min.
1 stop
SAN21:55San Diego
17. sep.
SAN02:15San Diego
23t. 30min.
2 stop
CPH01:45København Kastrup
4.670 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til San Diego

Hvis du leder efter enkeltbilletter til San Diego, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
3. jun.
CPH07:20København Kastrup
20t. 20min.
2 stop
SAN03:40San Diego
4.223 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
5. jun.
BLL02:50Billund
24t. 50min.
2 stop
SAN03:40San Diego
4.162 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jun.
BLL02:50Billund
24t. 50min.
2 stop
SAN03:40San Diego
4.223 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til San Diego?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til San Diego

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tager turen til den amerikanske solkyst. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med fly til San Diego med udbydere som United Airlines, Delta Air Lines, SAS og Finnair. Fra Billund Lufthavn kan du eksempelvis rejse på flybilletter til San Diego med selskaber som Lufthansa, Air Canada og British Airlines. Hos de store selskaber er check-in bagage, sædevalg samt forplejning ombord ofte inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til San Diego?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly fra Danmark. Til gengæld kan du rejse fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aarhus Lufthavn og Aalborg Lufthavn med en eller flere mellemlandinger undervejs. De billige flybilletter til San Diego er ofte dem med flere stop og længere rejsetid.

Hvor lang tid tager det at flyve til San Diego?

Den hurtigste flyafgang fra Københavns Lufthavn til San Diego med en mellemlanding tager ca. 15 t og 15 min til en pris af ca. 8300 DKK. En tilsvarende rejse med to mellemlandinger tager ca. 20 t og 40 min til en pris af ca. 7000 DKK i julimåned eksempelvis.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i San Diego samt afstand til centrum

Du kan tage med Airport Flyer Bus nummer 992 fra San Diego Lufthavn til centrum. Turen tager ca. 20 min, og prisen for en enkeltbillet er ca. 2.25 USD (ca. 15 DKK). Det er også muligt at køre med taxi til centrum til en pris af ca. 15 USD (ca. 99 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i San Diego?

Planlægger du at se mere af den amerikanske vestkyst end blot San Diego centrum, er det oplagt at leje en bil. Ellers kommer du nemmest rundt i San Diegos midtby til fods kombineret med byens busser og tog. Et Day Pass til ubegrænset kørsel med offentlige transportmidler koster ca. 5 USD (ca. 33 DKK).


Kan man rejse til San Diego uden pas eller visum?

Du kan rejse visumfrit til USA i op til 90 dage. Inden du når så vidt, skal du ansøge om en ESTA-tilladelse på forhånd, hvilket kan gøres online. Derudover skal du kunne forevise en gyldig returbillet samt pas ved ankomst.


Tips og gode råd til San Diego

Hvad skal man se i San Diego?

San Diego byder på mange seværdigheder og ligger blot ca. 15 min kørsel fra Mexico. Strande som Ocean Beach, Mission Beach og La Jolla er værd at opleve med deres beliggenhed ud til Stillehavet. Balboa Park er også en unik attraktion med hele 17 museer, blomsterparker, springvand og en zoo.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er nok at opleve med børn i San Diego. En bådtur fra Big Bay er et sikkert hit, da det ofte inkluderer synet af hvaler, delfiner og andet spændende marineliv. Birch Aquarium er også en populær attraktion blandt børn, da stedet består af læringsplatformer samt store akvarier.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, når du skal på ferie i San Diego. En rejseforsikring kan skræddersys dine individuelle dækningsbehov, hvad enten du har brug for sygeforsikring, bagagedækning, tyveriforsikring eller andet.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i USA kan drikkes.

Giver man drikkepenge i San Diego?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Gaslamp Quarter er stedet, hvor du finder mange butikker. Las Americas Premium Outlets er også et populært sted med mere end 100 butikker. (Priser checket: 23/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class