Find billige flybilletter til Santa Barbara

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Barbara

Find de billigste fly til disse Santa Barbara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Barbara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Barbara

København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Fly til Santa Barbara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Los Angeles Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA BARBARA FRA KØBENHAVNaugust49% billigereAt flyve fra København til Santa Barbara ​​koster i gennemsnit blot 3.016 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA BARBARA FRA KØBENHAVNoktober68% dyrereDet koster cirka 9.880 kr. at flyve til Santa Barbara ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA BARBARA FRA KØBENHAVNmarts700% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Barbara fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Barbara?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Santa Barbara fra Las Vegas for 414 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Santa Barbara. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Santa Barbara fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Santa Barbara fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.016 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Santa Barbara i august, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.739 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Santa Barbara fra Danmark på en fredag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en fredag helt ned til 6.006 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Santa Barbara på en søndag på 9.162 kr..

Rejsende, som flyver til Santa Barbara, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Santa Maria Public (87 km fra Santa Barbara centrum), Lufthavn: Santa Monica (123 km fra Santa Barbara centrum), Lufthavn: San Luis Obispo County (125 km fra Santa Barbara centrum), Lufthavn: Burbank Bob Hope (126 km fra Santa Barbara centrum) eller Lufthavn: Los Angeles Intl (130 km fra Santa Barbara centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Santa Barbara Lufthavn: San Luis Obispo County, hvor gennemsnitsprisen er 3.754 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Santa Barbara

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Barbara fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 25min.
SBASanta Barbara

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Barbara

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Barbara, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
24t. 25min.
SBASanta Barbara

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Barbara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Barbara

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Barbara?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Santa Barbara fra Danmark, Lufthansa og United Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Lufthansa-fly til Santa Barbara

Der er 2 fly med Lufthansa til Santa Barbara på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Los Angeles Intl, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 3.133 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Santa Barbara). Lufthansa har en bedømmelse på 7,3 fra 309 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til Santa Barbara

Find dine flybilletter til Santa Barbara blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Barbara
Hurtigste flyvetid24t. 25min.
Laveste pris8.376 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Barbara


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Santa Barbara.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Santa Barbara, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning efter fly til Santa Barbara, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Santa Barbara og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.