Find billige fly til Long Beach

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Long Beach

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Long Beach

Bedste pris på enkeltbillet

11.231 kr.

Bedste pris på returbillet

5.547 kr.

Hurtigste flyvetid

19t. 15min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Long Beach fra Danmark i de seneste 72 timer er 11.231 kr. (København Kastrup til Long Beach Municipal).
Den bedste pris på en returbillet til Long Beach fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.547 kr. (København Kastrup til Long Beach Municipal).
Det hurtigste fly til Long Beach fra Danmark tager 19t. 15min. (København Kastrup til Long Beach Municipal).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Long Beach, herunder Delta.

Indsigter og trends for flyrejser til Long Beach

Få indsigter om din flyrejse til Long Beach, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Long Beach?

191 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Long Beach. Dette fly er fra San Francisco og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Long Beach. Hvis du vil finde den billigste pris til Long Beach fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Long Beach?

Rejsetiden fra Danmark til Long Beach afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Los Angeles Intl tager det i gennemsnit 11t. 15min., imens det i gennemsnit tager 19t, hvis du flyver fra Billund til Los Angeles Intl. Los Angeles Intl er den mest populære lufthavn i Long Beach.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Long Beach

Find de billigste fly til disse Long Beach-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Los Angeles

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Long Beach

København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Fly til Long Beach ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Los Angeles Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.576 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Long Beach

Flyrejser til Long Beach, Californien, USA (LGB) tager fra Kastrup Lufthavn 19 timer og ni minutter, og retur tager 16 timer og 10 minutter med to mellemlandinger i Amsterdam (AMS) og Salt Lake City (SLC). Flyvning fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Long Beach tager 19 timer og ni minutter og retur 19 timer og 10 minutter. Der er de samme mellemlandinger som fra København, Amsterdam og Salt Lake City. Fra Århus Lufthavn er der ingen fly til Long Beach, USA. Det kan godt betale sig at booke flybilletter på internettet og samtidig bestille hotel og evt. lejebil. En samlet bestilling kan udløse gode rabatter.

At flyve direkte til Long Beach er ikke muligt fra en dansk lufthavn. Der er som regel mindst to mellemlandinger, den ene i Amsterdam eller London og så i Salt Lake City. At der er mellemlandinger, skal ikke ses som noget negativt. Det kan være rart at komme ud og strække benene på lange flyrejser. Det kan være hårdt for kroppen at sidde stille så længe, som en tur uden mellemlandinger ville være, så en tur med mellemlandinger gør flyveturen knap så hård. Derudover giver mellemlandinger en mulighed for at tage en dag eller to i en by, som man ellers ikke havde tænkt sig at besøge. Ofte er det spændende storbyer, som i sig selv er en tur værd. Har du mange timer i transit, kan du undersøge mulighederne for at forlade lufthavnen og besøge byen, frem for at vente i lufthavnen.

Rejsende, som flyver til Long Beach, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Hawthorne (22 km fra Long Beach centrum), Lufthavn: Los Angeles Intl (28 km fra Long Beach centrum), Lufthavn: Santa Ana John Wayne (31 km fra Long Beach centrum), Lufthavn: Santa Monica (37 km fra Long Beach centrum) eller Lufthavn: Burbank Bob Hope (51 km fra Long Beach centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 4.726 kr. pr. person er Lufthavn: Burbank Bob Hope den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Long Beach. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Long Beach

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Long Beach fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Long Beach

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Long Beach

Hvilke flyselskaber flyver til Long Beach?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Long Beach

Hvilke flyselskaber flyver til Long Beach?

Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Long Beach regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Long Beach med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Long Beach

Neden for finder du alle lufthavne i Long Beach samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Long Beach fra lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme fra Long Beach Lufthavn og ned til Long Beach centrum. Det er muligt at tage toget fra lufthavnen til Long Beach Lufthavn. Du kan også vælge at tage bussen, rute 102, 104 og 111. Herudover har mange hoteller lufthavnsbusser som en del af deres service. Det er selvfølgelig også muligt at komme til centrum med en minibus eller en limousine. Et alternativ er at leje en bil og selv køre. Du kan med fordel leje en bil hjemmefra. Det er som regel billigere at leje en bil samtidig med at du bestiller flybilletter og bilen står klar når du ankommer til lufthavnen.


Populære fly til Long Beach

Find dine flybilletter til Long Beach blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Long Beach
Hurtigste flyvetid19t. 46min.
Laveste pris3.466 kr.

Visumkrav for Long Beach

Det er visumfrit at besøge USA i op til 90 dage, men du skal søge ESTA. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold. Skal du på krydstogt skal du være opmærksom på at de kan kræve at dit pas er gyldig mindst seks måneder længere end din rejse varer.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Long Beach


De bedste oplevelser og seværdigheder i Long Beach

Der er mange ting man kan se og lave i Long Beach, Californien. Den mest populære seværdighed er Aquarium of the Pacific. Du er ved vandet som Long Beach antyder, så en anden populær seværdighed er at besøge Naple Canals. Det er et sted der bliver sammenlignet med Venedig, og det kan besøges hele året rundt. Omkring juletid vil det blive pyntet op. Long Beach Waterfront er også et besøg værd, når du nu er ved vandet. Shoreline Village er et hyggeligt område at besøge. Der er spøjse butikker og gode restauranter for ikke at sige god live musik. Er du mere til natur og gerne vil lære mere om naturen i og omkring Long Beach, er El Dorado Nature Center stedet at besøge og ønsker du at gå en lang vandretur er Belmont Shore det sted du skal opsøge. Er du til natur der er lidt mere ordnet, er Earl Burns Miller Japanese Garden et besøg værd.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Long Beach. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Long Beach med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Long Beach vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Long Beach er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.