Find billige fly til Zürich

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zürich

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zürich

Bedste pris på enkeltbillet

413 kr.

Bedste pris på returbillet

1.044 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 50min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zürich fra Danmark i de seneste 72 timer er 413 kr. (København Kastrup til Zürich).
Den bedste pris på en returbillet til Zürich fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.044 kr. (København Kastrup til Zürich).
Det hurtigste fly til Zürich fra Danmark tager 5t. 50min. (København Kastrup til Zürich).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Zürich, herunder Air France, KLM og SWISS.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zürich

Find de billigste fly til disse Zürich-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zürich

København (CPH) til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (BSL)

Fly til Zürich ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss, hvor den gennemsnitlige pris er 1.260 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Zürich ​​koster i gennemsnit blot 1.384 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 2.508 kr. at flyve til Zürich ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli372% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zürich fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zürich?

Skal du fra Danmark til Zürich Lufthavn (ZRH) i Schweiz, har du flere muligheder. Den mest direkte flyrute er fra Københavns Lufthavn (CPH) med fly direkte til Zürich. Den tur tager lidt under et par timer. Vil du hellere flyve fra Jylland, så kan det også lade sig gøre. Flyvetiden er dog noget længere. Vil du flyve fra Billund Lufthavn, (BLL) skal du mellemlande undervejs. Vælger du et fly, der mellemlander i Amsterdam (AMS), varer flyveturen fra mellem fire og elleve timer. Andre afgange fra Billund mellemlander i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG), hvilket kan få flyveturen op på næsten 20 timer. Din flyvetid fra Danmark til Zürich afhænger altså af, hvorfra du flyver, og hvor du skal mellemlande. Så du bør på forhånd overveje nøje, hvor meget tid du ønsker at bruge på din flyvetur, og om du kan rejse på alle tidspunkter af døgnet og på ugen, set i forhold til, hvor mange penge du reelt sparer på din flybillet.

Det eneste sted i Danmark, hvorfra du kan flyve direkte til Zürich (ZRH), er fra Københavns Lufthavn (CPH). Det er også på denne strækning, at du finder de bedste flytilbud. Du bør derfor overveje, om ikke det kan betale sig at tage turen til København, når du ønsker at flyve til Zürich. For eksempel kan du flyve fra Billund, Aarhus eller Karup til København eller alternativt tage toget. En anden mulighed, som særligt gælder for dig, der bor på Fyn eller i Jylland, er at tage turen syd for grænsen til fx Hamborg Lufthavn (HAM). Du har nemlig mulighed for at flyve direkte til Zürich herfra.

Brugere, der booker rejser til Zürich fra Palma de Mallorca, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zürich. Hvis du vil finde den billigste pris til Zürich fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke vil rejse til Zürich i marts, så bør du vente til august til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.413 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 55 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Zürich. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.815 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Zürich udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Zürich for 1.044 kr..

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Zürich fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.642 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Zürich er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.111 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Zürich, hvor du kan finde priser helt ned til 1.737 kr.. Hvis du flyver fra Zürich om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.876 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zürich. Hvis du har planer om at flyve til Zürich, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Thal St Gallen-Altenrhein (77 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Belp (94 km fra Zürich centrum) eller Lufthavn: Lugano (155 km fra Zürich centrum).

Lufthavn: Mulhouse EuroAirport har en gennemsnitspris på 1.124 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zürich. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Zürich

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zürich fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
23. aug.
CPH16:00København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:45Zürich
31. aug.
ZRH08:15Zürich
1t. 45min.
CPH10:00København Kastrup
1.044 kr.
Find lignende
easyJet
20. sep.
CPH06:50København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
ZRH17:55Zürich
27. sep.
ZRH18:30Zürich
18t. 25min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
1.051 kr.
Find lignende
easyJet
23. nov.
CPH15:45København Kastrup
13t. 55min.
1 stop
ZRH05:40Zürich
27. nov.
ZRH16:25Zürich
12t. 25min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
1.058 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH16:25København Kastrup
12t. 30min.
1 stop
ZRH04:55Zürich
11. okt.
ZRH17:30Zürich
13t. 50min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
1.065 kr.
Find lignende
KLM
7. okt.
CPH02:00København Kastrup
26t. 35min.
1 stop
ZRH04:35Zürich
14. okt.
ZRH13:35Zürich
15t. 05min.
1 stop
CPH04:40København Kastrup
1.087 kr.
Find lignende
easyJet
22. nov.
CPH15:45København Kastrup
22t. 55min.
1 stop
ZRH14:40Zürich
24. nov.
ZRH06:15Zürich
9t. 00min.
1 stop
CPH15:15København Kastrup
1.102 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zürich

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zürich, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia og easyJet
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH18:15København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
ZRH05:05Zürich
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH18:15København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
ZRH05:05Zürich
Flere flyselskaber
26. sep.
CPH18:20København Kastrup
23t. 35min.
1 stop
ZRH17:55Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Zürich fra Danmark, SWISS, Scandinavian Airlines, KLM og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Zürich

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Zürich på momondo er KLM, som flyver 32 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Zürich kostede 1.005 kr. (returrejse fra Aalborg til Zürich fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 154 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,6.

Lufthansa-fly til Zürich

Lufthansa-fly til Zürich kan fås fra helt ned til 1.260 kr. (returrejse fra Aarhus fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 39 fly, som Lufthansa flyver til Zürich på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Lufthansa til Zürich er fra Frankfurt Intl. Lufthansa er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 345 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Zürich

Neden for finder du alle lufthavne i Zürich samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Zürich Lufthavn?

Zürich er den største by i Schweiz, og byen har et veludbygget offentligt transportsystem. Du kan køre med både tog, sporvogn og bus fra lufthavnen. Er du ikke meget for offentlig transport, kan du benytte dig af de officielle Airport Taxis, som holder uden for Arrival 1 og 2 i lufthavnen, og som nemt fragter dig ind til byen. Vær opmærksom på, at mange af de større hoteller har deres egne shuttlebusser, som kan køre dig til og fra lufthavnen. De holder typisk og venter ved Arrival 2. Der er naturligvis også rig mulighed for at leje en bil hjemmefra eller direkte i lufthavnen fra flere forskellige biludlejningssteder.


Populære fly til Zürich

Find dine flybilletter til Zürich blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zürich
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris978 kr.

Visumkrav for Zürich

Der kræves ikke visum fra danske statsborgere, der rejser til Zürich og Schweiz. For Schweiz er ligesom Danmark en del af Schengen-aftalen. Skal du opholde dig i Schweiz i mere end 3 måneder, skal du dog have gyldigt visum. Når du booker flybilletter og rejser til Zürich, skal du dog altid have gyldigt pas. Har du nødpas – et såkaldt provisorisk pas – gælder dette også, når du skal flyve til Zürich og Schweiz.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zürich


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zürich

Zürich er en livlig by og er et ganske populært rejsemål, som byder på rige muligheder for at shoppe og se på for eksempel moderne kunst. Når du er i byen, så er Kunsthaus Zürich et besøg værd. Her finder du en af de vigtigste kunstsamlinger i Schweiz med værker af blandt andet Andy Warhol og Vincent Van Gogh. Et andet kunstmuseum, der er en udflugt værd, er Museum Ritberg. Kan du lide historie og arkitektur, er den gamle del af Zürich, området Hochschulen, et godt sted at gå en tur. Området, der ligger ca. 10 minutters gang fra banegården, har ofte guidede ture, som man kan deltage i. Du kan også nyde byen fra søsiden. For eksempel med et minicruise på søen Zürichsee. Ønsker du at opleve nattelivet i Zürich, så står der omtrent 500 klubber og barer til din rådighed. Kort sagt byder Zürich på lidt for en hver smag.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Zürich. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Zürich på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Zürich.

Prisagenter på fly til Zürich er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.