Find billige fly til Zürich fra 425 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zürich

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zürich

Bedste pris på enkeltbillet

425 kr.

Bedste pris på returbillet

1.088 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 45min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zürich fra Danmark i de seneste 72 timer er 425 kr. (København Kastrup til Zürich).
Den bedste pris på en returbillet til Zürich fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.088 kr. (København Kastrup til Zürich).
Det hurtigste fly til Zürich fra Danmark tager 1t. 45min. (København Kastrup til Zürich).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Zürich, herunder KLM, Scandinavian Airlines og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Zürich

Få indsigter om din flyrejse til Zürich, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zürich?

Hvis du ikke vil rejse til Zürich i marts, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.687 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Zürich?

Brugere, der booker rejser til Zürich fra København, har fundet fly, der er 62% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zürich. Hvis du vil finde den billigste pris til Zürich fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zürich på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Zürich fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.719 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Zürich er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.053 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zürich?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Zürich, hvor du kan finde priser helt ned til 1.448 kr.. Hvis du flyver fra Zürich om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.991 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Zürich?

Rejsetiden fra Danmark til Zürich afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Zürich tager det i gennemsnit 1t. 45min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Zürich. Zürich er den mest populære lufthavn i Zürich.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Zürich?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Zürich. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.941 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zürich

Find de billigste fly til disse Zürich-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zürich

København (CPH) til Basel (EAP)

Fly til Zürich ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel, hvor den gennemsnitlige pris er 1.343 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Zürich ​​koster i gennemsnit blot 1.645 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 2.670 kr. at flyve til Zürich ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli262% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zürich fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Zürich

Hvor lang tid tager det at flyve til Zürich?

Skal du fra Danmark til Zürich Lufthavn (ZRH) i Schweiz, har du flere muligheder. Den mest direkte flyrute er fra Københavns Lufthavn (CPH) med fly direkte til Zürich. Den tur tager lidt under et par timer. Vil du hellere flyve fra Jylland, så kan det også lade sig gøre. Flyvetiden er dog noget længere. Vil du flyve fra Billund Lufthavn, (BLL) skal du mellemlande undervejs. Vælger du et fly, der mellemlander i Amsterdam (AMS), varer flyveturen fra mellem fire og elleve timer. Andre afgange fra Billund mellemlander i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG), hvilket kan få flyveturen op på næsten 20 timer. Din flyvetid fra Danmark til Zürich afhænger altså af, hvorfra du flyver, og hvor du skal mellemlande. Så du bør på forhånd overveje nøje, hvor meget tid du ønsker at bruge på din flyvetur, og om du kan rejse på alle tidspunkter af døgnet og på ugen, set i forhold til, hvor mange penge du reelt sparer på din flybillet.

Hvorfra kan du flyve direkte til Zürich?

Det eneste sted i Danmark, hvorfra du kan flyve direkte til Zürich (ZRH), er fra Københavns Lufthavn (CPH). Det er også på denne strækning, at du finder de bedste flytilbud. Du bør derfor overveje, om ikke det kan betale sig at tage turen til København, når du ønsker at flyve til Zürich. For eksempel kan du flyve fra Billund, Aarhus eller Karup til København eller alternativt tage toget. En anden mulighed, som særligt gælder for dig, der bor på Fyn eller i Jylland, er at tage turen syd for grænsen til fx Hamborg Lufthavn (HAM). Du har nemlig mulighed for at flyve direkte til Zürich herfra.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zürich?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zürich. Hvis du har planer om at flyve til Zürich, kan du overveje at booke flyrejse til Thal St Gallen-Altenrhein Lufthavn (77 km fra Zürich centrum), Basel EuroAirport Swiss Lufthavn (80 km fra Zürich centrum), Mulhouse EuroAirport Lufthavn (80 km fra Zürich centrum), Belp Lufthavn (94 km fra Zürich centrum) eller Lugano Lufthavn (155 km fra Zürich centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Zürich på?

Basel EuroAirport Swiss Lufthavn har en gennemsnitspris på 1.349 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zürich. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Zürich Lufthavn?

Priser for fly til Zürich Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Zürich Lufthavn?

Der er 9 udbydere for fly til Zürich Lufthavn fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Zürich Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Zürich Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Zürich Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Zürich Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Zürich Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Zürich

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zürich fundet af momondos brugere for nylig
Eurowings
18. jan.
CPH03:50København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
ZRH16:15Zürich
22. jan.
ZRH08:40Zürich
6t. 05min.
1 stop
CPH14:45København Kastrup
1.088 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
18. jan.
CPH13:00København Kastrup
1t. 45min.
ZRH20:45Zürich
22. jan.
ZRH05:25Zürich
1t. 45min.
CPH07:10København Kastrup
1.122 kr.
Find lignende
easyJet
19. jan.
CPH15:40København Kastrup
17t. 50min.
1 stop
ZRH15:30Zürich
22. jan.
ZRH15:15Zürich
13t. 35min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
1.150 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH10:10København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
ZRH23:10Zürich
19. nov.
ZRH12:30Zürich
5t. 00min.
1 stop
CPH17:30København Kastrup
1.185 kr.
Find lignende
KLM
18. okt.
CPH02:00København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
ZRH13:05Zürich
25. okt.
ZRH13:35Zürich
4t. 55min.
1 stop
CPH18:30København Kastrup
1.213 kr.
Find lignende
KLM
3. nov.
CPH08:05København Kastrup
6t. 20min.
1 stop
ZRH19:25Zürich
5. nov.
ZRH01:55Zürich
6t. 40min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
1.220 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zürich

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zürich, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet, Scandinavian Airlines og easyJet
Flere flyselskaber
28. nov.
CPH17:05København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
ZRH20:40Zürich
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH18:05København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
ZRH12:10Zürich
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH18:05København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
ZRH12:10Zürich

Andre kabineklasser på fly til Zürich

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

LOT-fly til Zürich

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Zürich på momondo er LOT, som flyver 20 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Warszawa Chopin, hvor det bedste tilbud på LOT-fly til Zürich kostede 1.635 kr. (returrejse fra København Kastrup til Zürich fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 347 anmeldelser af LOT giver momondo-brugere bedømmelsen 7,6.

Brussels Airlines-fly til Zürich

Brussels Airlines-fly til Zürich kan fås fra helt ned til 2.251 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 17 fly, som Brussels Airlines flyver til Zürich på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Brussels Airlines til Zürich er fra Bruxelles-National. Brussels Airlines er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 83 anmeldelser.


Populære fly til Zürich

Find dine flybilletter til Zürich blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zürich
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris920 kr.

Visumkrav for Zürich

Er der krav til pas og visum for at besøge Zürich?

Der kræves ikke visum fra danske statsborgere, der rejser til Zürich og Schweiz. For Schweiz er ligesom Danmark en del af Schengen-aftalen. Skal du opholde dig i Schweiz i mere end 3 måneder, skal du dog have gyldigt visum. Når du booker flybilletter og rejser til Zürich, skal du dog altid have gyldigt pas. Har du nødpas – et såkaldt provisorisk pas – gælder dette også, når du skal flyve til Zürich og Schweiz.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zürich


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zürich

Hvad kan du se i Zürich?

Zürich er en livlig by og er et ganske populært rejsemål, som byder på rige muligheder for at shoppe og se på for eksempel moderne kunst. Når du er i byen, så er Kunsthaus Zürich et besøg værd. Her finder du en af de vigtigste kunstsamlinger i Schweiz med værker af blandt andet Andy Warhol og Vincent Van Gogh. Et andet kunstmuseum, der er en udflugt værd, er Museum Ritberg. Kan du lide historie og arkitektur, er den gamle del af Zürich, området Hochschulen, et godt sted at gå en tur. Området, der ligger ca. 10 minutters gang fra banegården, har ofte guidede ture, som man kan deltage i. Du kan også nyde byen fra søsiden. For eksempel med et minicruise på søen Zürichsee. Ønsker du at opleve nattelivet i Zürich, så står der omtrent 500 klubber og barer til din rådighed. Kort sagt byder Zürich på lidt for en hver smag.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Zürich?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Zürich. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Zürich med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Zürich på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Zürich?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Zürich.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Zürich lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Zürich er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Zürich på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.