Find billige flybilletter til Zürich

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Zürich (ZRH)
tor.. 29.7.
tor.. 5.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zürich. De nuværende restriktioner til Zürich er baseret på Schweiz rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Schweiz

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zürich

Find de billigste fly til disse Zürich-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zürich

København (CPH) til Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (BSL)

Fly til Zürich ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel EuroAirport Swiss, hvor den gennemsnitlige pris er 783 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNmaj20% billigereAt flyve fra København til Zürich ​​koster i gennemsnit blot 957 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 1.404 kr. at flyve til Zürich ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNdecember348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zürich fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zürich?

Hvilket er det absolut billigste fly til Zürich?

Brugere, der bestiller rejser til Zürich fra Barcelona, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zürich. Hvis du vil finde den billigste pris til Zürich fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zürich?

Hvis du ikke vil rejse til Zürich i maj, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.108 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zürich?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Zürich. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.199 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Zürich udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Zürich for 157 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zürich på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Zürich fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 1.202 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Zürich er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.469 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zürich?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Zürich, hvor du kan finde priser helt ned til 1.206 kr.. Hvis du flyver fra Zürich om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.272 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zürich?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zürich. Hvis du har planer om at flyve til Zürich, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Thal St Gallen-Altenrhein (77 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Belp (94 km fra Zürich centrum) eller Lufthavn: Lugano (155 km fra Zürich centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Zürich på?

Lufthavn: Basel EuroAirport Swiss har en gennemsnitspris på 1.170 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zürich. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zürich?

På nuværende tidspunkt inkluderer Schweiz rejserestriktioner rejser til Zürich. Indrejserestriktioner

Schweiz har tilladt rejsende med et schweizisk pas eller en gyldig opholdstilladelse i Schweiz at komme ind. Adgangsbegrænsning kan gælde for alle andre mennesker. Der er ikke længere nogen adgangsbegrænsninger relateret til coronavirus for personer, der ankommer fra Schengen- og EU-lande eller fra de små europæiske stater Andorra, Vatikanet, Monaco og San Marino samt visse tredjelande. De normale adgangskrav gælder for personer, der ankommer fra disse stater. For alle andre tredjelandsborgere, der rejser direkte fra et højrisikoland, gælder adgangsbegrænsninger, når de rejser ind i Schweiz, f.eks. fra en ferie, et besøg eller af anden grund. Personer, der ikke har ret til fri bevægelighed og ikke har en gyldig tilladelse, der tillader dem at bo eller arbejde i Schweiz, har ikke tilladelse til at rejse ind i Schweiz fra et højrisikoland for ophold på mindre end 90 dage, der ikke kræver tilladelse, andet end i tilfælde af særlig nødvendighed. Indrejseregler kan ændre sig meget hurtigt afhængigt af den epidemiologiske situation. Tjek FOPHs liste over højrisikolande for flere detaljer. Rejsende fra Storbritannien og Sydafrika har ikke adgang til Schweiz. UK-statsborgere og andre ikke-schweiziske/Liechtenstein-statsborgere, der ankommer fra et højrisikoland uden for Schengen-området er det ikke tilladt at komme ind i Liechtenstein. Disse begrænsninger gælder ikke britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Schweiz. De får lov til at komme tilbage i landet, men skal fremvise bevis for ophold, dvs. en schweizisk opholdstilladelse (L / B / C / Ci-tilladelser). Indehavere af en tilladelse (G-tilladelse), et FDFA-legitimationskort, et D-visum udstedt af Schweiz og indehavere af en Laissez passer udstedt af en schweizisk repræsentation i tilfælde af individuel særlig nødvendighed kan også komme ind i landet. Rejsende fra andre lande, der har de nødvendige visa og tilladelser til at komme ind, og autoriseret sundhedspersonale kan stadig komme ind i landet. I nogle tilfælde findes der også særlige godtgørelser for rejsende, der ankommer fra Tyskland eller Østrig.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en tilmeldingsformular inden indrejse til Schweiz. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller hurtig antigen testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. Børn under 12 år er undtaget fra testkravet.

Karantænekrav

Rejsende, der har været i visse lande inden for de sidste 10 dage, er karantænepligtige i 10 dage ved ankomsten. De berørte lande og områder er angivet i FOPH?s liste over højrisikolande . Alle rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Sydafrika, er udsat for 10 dages selvisolation, herunder dem, der ankom siden den 14. december. Rejsende der er ankommet til Schweiz fra den 14. december og fremefter, skal være i karantæne på deres bopæl eller overnatningssted senest ved midnat den 22. december og skal underrette deres lokale kantonesiske lægetjeneste senest kl. 12.00 den 24. december.

Transitregler

Transport med samme dag er tilladt; rejsende, der ikke er statsborgere, bosiddende eller familiemedlemmer til statsborgere/bosiddende i EØS-medlemsstater må dog ikke rejse gennem Schweiz, når de ankommer fra en ikke-Schengen-medlemsstat på vej til en anden Schengen-medlemsstat. Der er yderligere undtagelser for nogle kategorier af forretningsrejsende der har fået forhåndstilladelse.

Hvis du planlægger rejser til Zürich nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Zürich

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zürich fundet af momondos brugere for nylig
SWISS
27. aug.
CPH16:10København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:55Zürich
31. aug.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup
SWISS
4. aug.
CPH05:40København Kastrup
1t. 45min.
ZRH07:25Zürich
10. aug.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup
SWISS
27. sep.
CPH16:10København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:55Zürich
4. okt.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup
SWISS
21. aug.
CPH16:10København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:55Zürich
31. aug.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup
SWISS
27. aug.
CPH10:45København Kastrup
1t. 45min.
ZRH12:30Zürich
3. sep.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup
SWISS
17. sep.
CPH10:45København Kastrup
1t. 45min.
ZRH12:30Zürich
27. sep.
ZRH03:00Zürich
1t. 45min.
CPH04:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Zürich

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Zürich, så se nogle af vores tilbud herunder fra SWISS
SWISS
25. okt.
CPH16:10København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:55Zürich
SWISS
25. okt.
CPH16:10København Kastrup
1t. 45min.
ZRH17:55Zürich
SAS
25. okt.
CPH02:00København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
ZRH09:00Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zürich

Populære fly til Zürich

Find dine flybilletter til Zürich blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zürich
Korteste rejsetid
1t. 45min.
Laveste pris
523 kr.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class