Find billige flybilletter til Zürich

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Zürich (ZRH)
tor.. 25.2.
tor.. 4.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zürich. De nuværende restriktioner til Zürich er baseret på Schweiz rejserestriktioner.

Se nuværende Schweiz rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Zürich

Find de billigste fly til disse Zürich-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zürich

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zürich

København (CPH) til Lufthavn: Basel Mulhouse Euroairport (BSL)

Fly til Zürich ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Basel Mulhouse Euroairport, hvor den gennemsnitlige pris er 760 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNmaj20% billigereAt flyve fra København til Zürich ​​koster i gennemsnit blot 930 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNjuli17% dyrereDet koster cirka 1.364 kr. at flyve til Zürich ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZÜRICH FRA KØBENHAVNdecember348% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zürich fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zürich?

Hvilket er det absolut billigste fly til Zürich?

Brugere, der bestiller rejser til Zürich fra Barcelona, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zürich. Hvis du vil finde den billigste pris til Zürich fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zürich?

Hvis du ikke kan flyve til Zürich i maj, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Zürich i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.077 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zürich?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Zürich på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.164 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 783 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zürich på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Zürich på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.168 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Zürich for omkring 1.426 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zürich?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Zürich på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Zürich om eftermiddagen helt ned til 1.190 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.241 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zürich?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Zürich. Hvis du har planer om at flyve til Zürich, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Thal St Gallen-Altenrhein (77 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Basel Mulhouse Euroairport (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (80 km fra Zürich centrum), Lufthavn: Belp (94 km fra Zürich centrum) eller Lufthavn: Lugano (155 km fra Zürich centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Zürich på?

Lufthavn: Basel Mulhouse Euroairport har en gennemsnitspris på 1.091 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Zürich. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zürich?

På nuværende tidspunkt inkluderer Schweiz rejserestriktioner rejser til Zürich. Indrejserestriktioner

Schweiz har tilladt rejsende med et schweizisk pas eller en gyldig opholdstilladelse i Schweiz at komme ind. Adgangsbegrænsning kan gælde for alle andre mennesker. Der er ikke længere nogen adgangsbegrænsninger relateret til coronavirus for personer, der ankommer fra Schengen- og EU-lande eller fra de små europæiske stater Andorra, Vatikanet, Monaco og San Marino samt visse tredjelande. De normale adgangskrav gælder for personer, der ankommer fra disse stater. For alle andre tredjelandsborgere, der rejser direkte fra et højrisikoland, gælder adgangsbegrænsninger, når de rejser ind i Schweiz, f.eks. fra en ferie, et besøg eller af anden grund. Personer, der ikke har ret til fri bevægelighed og ikke har en gyldig tilladelse, der tillader dem at bo eller arbejde i Schweiz, har ikke tilladelse til at rejse ind i Schweiz fra et højrisikoland for ophold på mindre end 90 dage, der ikke kræver tilladelse, andet end i tilfælde af særlig nødvendighed. Indrejseregler kan ændre sig meget hurtigt afhængigt af den epidemiologiske situation. Tjek FOPHs liste over højrisikolande for flere detaljer. Rejsende fra Storbritannien og Sydafrika har ikke adgang til Schweiz. UK-statsborgere og andre ikke-schweiziske/Liechtenstein-statsborgere, der ankommer fra et højrisikoland uden for Schengen-området er det ikke tilladt at komme ind i Liechtenstein. Disse begrænsninger gælder ikke britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Schweiz. De får lov til at komme tilbage i landet, men skal fremvise bevis for ophold, dvs. en schweizisk opholdstilladelse (L / B / C / Ci-tilladelser). Indehavere af en tilladelse (G-tilladelse), et FDFA-legitimationskort, et D-visum udstedt af Schweiz og indehavere af en Laissez passer udstedt af en schweizisk repræsentation i tilfælde af individuel særlig nødvendighed kan også komme ind i landet. Rejsende fra andre lande, der har de nødvendige visa og tilladelser til at komme ind, og autoriseret sundhedspersonale kan stadig komme ind i landet. I nogle tilfælde findes der også særlige godtgørelser for rejsende, der ankommer fra Tyskland eller Østrig.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en tilmeldingsformular inden indrejse til Schweiz. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller hurtig antigen testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst. Børn under 12 år er undtaget fra testkravet.

Karantænekrav

Rejsende, der har været i visse lande inden for de sidste 10 dage, er karantænepligtige i 10 dage ved ankomsten. De berørte lande og områder er angivet i FOPH?s liste over højrisikolande . Alle rejsende, der ankommer fra Storbritannien og Sydafrika, er udsat for 10 dages selvisolation, herunder dem, der ankom siden den 14. december. Rejsende der er ankommet til Schweiz fra den 14. december og fremefter, skal være i karantæne på deres bopæl eller overnatningssted senest ved midnat den 22. december og skal underrette deres lokale kantonesiske lægetjeneste senest kl. 12.00 den 24. december.

Transitregler

Transport med samme dag er tilladt; rejsende, der ikke er statsborgere, bosiddende eller familiemedlemmer til statsborgere/bosiddende i EØS-medlemsstater må dog ikke rejse gennem Schweiz, når de ankommer fra en ikke-Schengen-medlemsstat på vej til en anden Schengen-medlemsstat. Der er yderligere undtagelser for nogle kategorier af forretningsrejsende der har fået forhåndstilladelse.

Hvis du planlægger rejser til Zürich nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Zürich

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zürich fundet af momondos brugere for nylig
SAS
15. apr.
14:00
København Kastrup
1t. 45min.
15:45
Zürich
19. apr.
06:20
Zürich
1t. 40min.
08:00
København Kastrup
SWISS
14. mar.
09:10
København Kastrup
2t. 00min.
11:10
Zürich
25. mar.
05:35
Zürich
1t. 50min.
07:25
København Kastrup
SWISS
18. mar.
09:10
København Kastrup
2t. 00min.
11:10
Zürich
25. mar.
05:35
Zürich
1t. 50min.
07:25
København Kastrup
Flere flyselskaber
14. mar.
09:10
København Kastrup
2t. 00min.
11:10
Zürich
25. mar.
06:50
Zürich
3t. 30min.
1 stop
10:20
København Kastrup
1.058 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. mar.
09:10
København Kastrup
2t. 00min.
11:10
Zürich
25. mar.
06:50
Zürich
3t. 30min.
1 stop
10:20
København Kastrup
1.113 kr.
Find lignende
SAS
6. maj
03:55
København Kastrup
1t. 45min.
05:40
Zürich
20. maj
09:40
Zürich
4t. 45min.
1 stop
14:25
København Kastrup
1.070 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Zürich

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Zürich, så se nogle af vores tilbud herunder fra SAS
SAS
12. mar.
12:55
København Kastrup
1t. 40min.
14:35
Zürich
SAS
12. mar.
12:55
København Kastrup
1t. 40min.
14:35
Zürich
SAS
6. jun.
04:00
København Kastrup
1t. 45min.
05:45
Zürich

Hvilke flyselskaber flyver til Zürich?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zürich

Populære fly til Zürich

Find dine flybilletter til Zürich blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zürich
Korteste rejsetid
1t. 40min.
Laveste pris
832 kr.


Find billige flybilletter til andre byer i Schweiz

Schweiz er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class