Hoteller i Zürich, Schweiz

Find tilbud på 196 hoteller i Zürich, Schweiz

Zürich, Schweiz
2. dec. — 3. dec.2
lør. 3.12
ons. 7.12

Populære hoteller til en overnatning i Zürich

Find det perfekte hotel til dit ophold i Zürich
Pris
kr.330
kr.3137
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Zürichs bedste områder at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære områder i Zürich

Pris

1.047 kr. – 2.233 kr.

BILLIGSTE OMRÅDE I ZÜRICHAussersihl30% billigereHoteller i Aussersihl er de billigste i Zürich med kun 1.047 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE OMRÅDE I ZÜRICHEnge33% dyrereEnge har de højeste hotelpriser i Zürich med værelser til 2.233 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE OMRÅDE I ZÜRICHAltstadt77% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Altstadt end i andre områder i Zürich

Oplevelser i Zürich


Hoteller i populære bydele i Zürich

Nedenfor vises de mest populære bydele til overnatning i Zürich og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Zürich?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Zürich
LavsæsonjuliDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
62%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

513 kr. - 2.065 kr.

Billigeste dag på ugentorsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
1.742 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
665 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Zürich er: 4-5 stjerne, 16 dage før.

1-2 stjerne

682 kr. - 732 kr.

3 stjerne

861 kr. - 1.033 kr.

4-5 stjerne

1.392 kr. - 1.500 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Zürich

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Zürich

Laveste hotelpris

237 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Zurich Marriott Hotel

Hoteller i nærheden af lufthavnen

929

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Zürich, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 237 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Hotel X-Tra, et 3-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Zurich Marriott Hotel, det mest populære 5-stjernede hotel i Zürich(bedømmelse på 7,8/10 ud fra 1.334 anmeldelser).
Der er 929 hoteller i Zürich tæt på Zürich. Radisson Blu Hotel, Zurich Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Zürich. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Zürich lå i sidste uge på 4.240 kr..

Rejsetips til Zürich

I Zürich kan du finde ferielejligheder til 93 CHF (ca. 600 DKK) per nat, mens prisen for et dobbeltværelse på et centralt hotel i Zürich svinger mellem 124 og 186 CHF (ca. 800 og 1200 DKK) per nat. Du kan bo billigere, hvis du booker et dobbeltværelse på et vandrehjem, hvor prisen kan være på 93 CHF (ca. 600 DKK), hvis du vælger at bo ca. 3 km fra centrum af byen. Derudover kan du bo endnu billigere, hvis du vælger en køjeseng for omkring 46 CHF (ca. 300 DKK) per nat.

Ja, du kan for eksempel besøge den botaniske have på Zurich Universitet, som har mere end 9000 forskellige planter. Det koster ingenting at gå en tur i haven, som også byder på et tropisk drivhus. Der er mange grønne områder i byen. Du kan besøge den største park i byen, som hedder Rieter Park, og her kan du nyde en smuk udsigt ud over Glarus Alperne. Det er gratis at besøge byens museum for byens fodboldhold FCZ. Byens zoologiske museum med mere end 1500 dyr er også gratis at besøge, og det samme gælder byens arkæologiske samling. Dette er blot få eksempler på de gratis glæder, som du kan nyde i forbindelse med din ferie i Zürich.

Zürich er kendt for sit meget effektive og sikre transportsystem. Der er både sporvogne, busser, kabelbaner og toge der minder om de danske S-toge (i Zürich hedder de S-Bahn). Ligesom i København er centrum i Zürich delt op i forskellige zoner, og prisen på billetten afhænger af, hvor mange zoner du skal igennem, før du når din endestation. Du kan leje gratis cykler i byen. Du skal lægge dit pas som garanti samt ca. 20 CHF (ca. 130 DKK) i depositum. Derudover ligger hovedbanegården, den gamle bydel og promenaden ved søen alt sammen inden for gåafstand.

Du skal være minimum 18 år for at checke ind alene på et hotel i Zürich.

Ja, du bliver bedt om et sikkerhedsdepositum i forbindelse med opholdet på dit hotel i Zürich.

Der vil typisk været inkluderet drikkepenge på din restaurantregning i Zürich, men derfor er det stadigvæk velset at give mellem 10 og 15 % i drikkepenge. Derudover er det kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge til taxachauffører og ca. 1-2 CHF (ca. 7 til 13 DKK) i drikkepenge til stuepigen på dit hotel i Zürich.

Der er meget sikkert i Zürich, som ligger i Schweiz, der er et af de mest sikre lande i Europa.

Nej, du behøver ikke at medbringe en adapter på din ferie til Zürich, da de har den samme form for C-stik, som du også er vant til i Danmark.


Hvad koster et hotel i Zürich pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Zürich

3-stjernede hoteller

Billigst 424 kr.

Gennemsnitlig 904 kr.

Dyrest 1.223 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Zürich

Disse billige hoteller og vandrehjem i Zürich har gode priser til det lille rejsebudget
Find hostels i Zürich

Hoteller med mest værdi for pengene i Zürich

Disse Zürich hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Zürich

Hvis du gerne vil bo på et centralt hotel i Zürich, skal du sigte efter Bahnhofstrasse, som er hovedgaden i centrum af byen. Gaden er en af de mest dyre og eksklusive indkøbsgader i verden, hvor du finder store designernavne. Gaden starter foran Zürich Hovedbanegård, og den ender ca. 1,5 km senere ved pladsen Bürkliplatz, som ligger ud til Lake Zürich.

Områderne Gewerbeschule og Langstrasse ligger ved siden af hinanden. Her kan du komme i gastronomihimlen i en af de mange restauranter, der byder på lokale og internationale retter. Dette er også et godt område for naturelskere, da hotellerne i Langstrasse ligger tæt på Kasernenareal Parken samt Sihl-floden.

Du kan vælge at bo i Dietikon, som er en af de største byer i Schweiz. Byen ligger i forstæderne ved Zürich ca. 12,5 km uden for byen. Her kan du blandt andet udforske romerske ruiner eller besøge Fahr Klosteret, som blev bygget mellem 1743 og 1746.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Zürich

I den nordlige del af Schweiz, ved den nordlige ende af søen “Lake Zürich”, ligger den store globale bank- og finansby Zürich. Det er en travl by, hvor der også tales flere forskellige sprog som fast sprog i byen, nemlig tysk, fransk og italiensk. Og så naturligvis forretningssproget engelsk. Det var i denne by, at Albert Einstein studerede.

I Zürich er der mange muligheder for oplevelser. Derfor skal du beslutte dig for, om du vil se på seværdigheder i bjergene omkring byen eller i selve byen. Der er flere måder at gøre det på. Du kan selv gå på opdagelse i byen, eller du kan vælge guidede ture. Endelig er der også mulighed for at se byen fra vandsiden.

Du bør se den gamle bydel omkring National Museet og St. Peter’s Kirken. Kirkerne Fraumünster og Grossmünster er også et besøg værd. Du bør også planlægge en tur forbi rådhuset, og så må du heller ikke snyde sig selv for en tur langs floden Limmat. Noget andet du absolut heller ikke må snyde dig selv for er at smage chokoladen og de lækre oste, som produceres overalt i Schweiz.


Information about staying in Zürich

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Zürich

Et ophold på 3 nætter er mest populært for personer, der besøger Zürich.

Hoteller i Zürich tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.375 kr. pr. nat.

I juli er priserne på et hotelværelse billigst i Zürich. Prisen på dit værelse kan være op til 62% billigere.

onsdag er typisk den billigste dag for hotelværelser i Zürich. Den dyreste er typisk torsdag.

Et luksushotel i 2.375 kr. koster ca. Zürich. Det er i gennemsnit 301 kr.% dyrere end prisen for et gennemsnitligt hotel i Zürich, der koster ca. 1.375 kr. pr. nat.

Hostels og hoteller op til 2 stjerner i Zürich koster ca. 1.172 kr. for en seng pr. person. Du kan spare 204 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Zürich.

Folk booker ofte hoteller i Altstadt, Seefeld, Altstetten og Fluntern, når de besøger Zürich.

Hvis du gerne vil bo på hotel i Zürich i december, er det godt at vide, at der med en gennemsnitstemperatur på 1 °C og ca. 83 mm forventet nedbør findes nogle aktivieteter og seværdigheder, som er velegnede til vejret.

Yes, Zürich does have vacation rentals. Of the 160 vacation rentals in Zürich, Guesthouse Dienerstrasse is the most popular among our users. Find vacation rentals in Zürich.

Der er 102 hostels i Zürich, hvis du vil spare penge på ophold under din rejse. Zurich Youth Hostel er tilfældigvis det mest populære hostel i Zürich i øjeblikket. Find tilbud på hostels i Zürich.


momondos yndlingshoteller i Zürich

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Zürich
Hotel St-Georges

Hotel St-Georges

Weberstrasse 11, Zurich, Zurich, Switzerland

8,3
667 kr.
Inside Five City Apartments

Inside Five City Apartments

Motorenstrasse 11, Zurich, Zurich, Switzerland

7,1
746 kr.
Aparthotel Adagio Zurich Center

Aparthotel Adagio Zurich Center

Stampfenbachstrasse 60, Zurich, Zurich, Switzerland

7,9
940 kr.
The Dolder Grand

The Dolder Grand

Kurhausstrasse 65, Zurich, Zurich, Switzerland

9,0
4.047 kr.
Swiss Chocolate by Fassbind

Swiss Chocolate by Fassbind

Zähringerstrasse 46, Zurich, Zurich, Switzerland

8,2
1.005 kr.
25hours Hotel Zurich Langstrasse

25hours Hotel Zurich Langstrasse

Langstraße 150, Zurich, Zurich, Switzerland

8,7
1.356 kr.
Mercure Stoller Zurich

Mercure Stoller Zurich

Badenerstrasse 357, Wiedikon, Zurich, Zurich, Switzerland

7,8
811 kr.
The Flag Zurich

The Flag Zurich

Baslerstrasse 100, Zurich, Zurich, Switzerland

8,1
746 kr.
Hotel Schweizerhof Zürich

Hotel Schweizerhof Zürich

Bahnhofplatz 7, Zurich, Zurich, Switzerland

8,9
2.372 kr.
Olympia Hotel Zurich

Olympia Hotel Zurich

Badenerstrasse 324, Zurich, Zurich, Switzerland

7,0
725 kr.
easyHotel Zürich City Centre

easyHotel Zürich City Centre

Zwinglistrasse 14, Zurich, Zurich, Switzerland

6,6
646 kr.
Baur au Lac

Baur au Lac

Talstrasse 1, Zurich, Zurich, Switzerland

9,1
4.457 kr.
easyHotel Zürich West

easyHotel Zürich West

1 Dammstrasse, Zurich, Zurich, Switzerland

6,6
639 kr.
Trip Inn Zurich Hotel

Trip Inn Zurich Hotel

18 Hohlstrasse, Zurich, Zurich, Switzerland

7,5
969 kr.
Apartments Swiss Star Marc Aurel

Apartments Swiss Star Marc Aurel

Zürich, Zurich, Schweiz

6,1
710 kr.
Oldtown Hostel Otter

Oldtown Hostel Otter

Oberdorfstrasse 7, Zurich, Zurich, Switzerland

8,1
359 kr.
Widder Hotel

Widder Hotel

Rennweg 7, Zurich, Zurich, Switzerland

9,3
3.610 kr.

Overnat i disse bydele i Zürich

Find gode tilbud på hoteller i disse populære bydele i Zürich