Hoteller i Lausanne, Schweiz

Find tilbud på 52 hoteller i Lausanne, Schweiz

Lausanne, Schweiz
7. juni — 8. juni2
tor. 8.6
man. 12.6

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Lausanne

Find det perfekte hotel til dit ophold i Lausanne
Pris
kr.459
kr.4679
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Lausanne


Hvornår skal man booke et hotel i Lausanne?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lausanne
LavsæsonfebruarDet billigste tidspunkt
Højsæsonjunidet dyreste tidspunkt
54%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

624 kr. - 1.936 kr.

Billigeste dag på ugenonsdagis the cheapest day of the week to book
Dyreste dag på ugentorsdagis the most expensive day of the week to book
1.602 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
665 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Lausanne er: 3 stjerne, 32 dage før. 4-5 stjerne, 88 dage før.

1-2 stjerne

689 kr. - 800 kr.

3 stjerne

974 kr. - 1.114 kr.

4-5 stjerne

1.107 kr. - 1.343 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Lausanne

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lausanne

Laveste hotelpris

459 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Royal Savoy Hotel & Spa

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1414
Den billigste pris for et værelse i Lausanne, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 459 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Lausanne Youth Hostel Jeunotel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Royal Savoy Hotel & Spa, det mest populære 5-stjernede hotel i Lausanne(bedømmelse på 9,1/10 ud fra 1.665 anmeldelser).
Der er 1.414 hoteller i Lausanne tæt på Genève Intle. ibis budget Genève Palexpo Aéroport er det nærmeste og ligger 0,6 km fra denne lufthavn.

Rejsetips til Lausanne

Den schweiziske by Lausanne er forbundet af et godt og pålideligt offentlig transportsystem, der består af både metro, bus og regionaltog. Hvis du vil have let adgang til dette system, kan du med fordel booke hoteller i Lausanne nær Lausanne-Flon, der fungerer som centralstation for både metro- og regionaltog. Denne station ligger i centrum af byen og tilbyder blandt andet en metrolinje (M1) til Renens. Ligeledes kan du fra stationen rejse med regionaltog og bus til andre steder i landet og byen. Eksempelvis afgår buslinje 17, 18, 6 og 60 fra stationen. Eventuelt kan du indlogere dig på det firestjernede Hotel Continental, hvis du vil bo nær stationen.


Hvad koster et hotel i Lausanne pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lausanne

2-stjernede hoteller

Billigst 968 kr.

Gennemsnitlig 991 kr.

Dyrest 1.013 kr.

Søg efter 2-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Lausanne

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lausanne har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Lausanne

Disse Lausanne hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Lausanne

Der kan være forskellige årsager til, at du vil finde billige hoteller i Lausanne. Besøger du byen i forbindelse med en ferie, er du som ofte godt stillet med et af de billige hoteller i Lausanne nær søen og de mange seværdigheder, som ligger i centrum af byen. Det vil sige et hotel i enten Ouchy eller Le Flon. Besøger du byen som en del af en forretningsrejse, kan du ligeledes vælge at bo i Ouchy eller Le Flon. Det placerer dig nær gode transportmuligheder og mange caféer. Carlton Lausanne Boutique Hotel ligger i centrum nær Grancy Metrostation. Dette hotel tilbyder blandt andet et forretningscenter, hvilket gør hotellet velegnet for forretningsrejsende.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Lausanne

Hoteller i Lausanne centrum placerer dig side om side med mange af byens seværdigheder. Eksempelvis kan du søge efter billige hoteller i Lausanne i enten Le Flon eller Ouchy. Med et hotel i en af disse to centrale kvarterer vil du komme til at bo nær Olympic Museum, Place de la Palud og den imponerende Notre Dame-katedral. Vælger du et hotel i Ouchy, som for eksempel Hotel du Port, vil du ligeledes kunne se frem til en fantastisk udsigt over Lac Léman eller Genevesøen, som den hedder på dansk. Denne sø udgør i sig selv en stor attraktion i Lausanne.

Du finder barer og restauranter spredt ud over store dele af Lausanne. Dog kan det som oftest betale sig at søge efter hoteller i Lausanne i enten Le Flon eller Ouchy, hvis du vil bo i nærheden af byens medrivende aften- og natteliv. Eksempelvis kan du indlogere dig på det topmoderne og firestjernede Hotel Agora Swiss Night by Fassbind i Le Flon og derved bo side om side med mange af byens anerkendte restauranter. Hos disse restauranter bør du forkæle smagsløgene med schweizisk ost i enten en kold udgave eller som en del af schweizerklassikeren, ostefondue.


Information about staying in Lausanne

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Lausanne

Hoteller i Lausanne tilbyder forskellige priser for deres værelser. Disse priser afhænger af faktorer såsom tilgængelighed, placering og faciliteter. I gennemsnit vil værelserne koste omkring 1.399 kr. pr. nat.

Værelsespriser for hoteller i Lausanne kan være helt op til 54% lavere i februar, så det er et godt tidspunkt at booke og spare penge.


momondos yndlingshoteller i Lausanne

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Lausanne

Hvorfor vælge momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Lausanne. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

momondo finder et godt sted at overnatte i Lausanne for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lausanne