Hoteller i Lauterbrunnen, Schweiz

Find tilbud på 68 hoteller i Lauterbrunnen, Schweiz

Lauterbrunnen, Schweiz
30. sep. — 1. okt.2
søn. 1.10
tor. 5.10

Sammenlign 3M+ tilbud på hoteller og indkvartering.


Populære hoteller til en overnatning i Lauterbrunnen

Find det perfekte hotel til dit ophold i Lauterbrunnen
Pris
kr.261
kr.2102
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Lauterbrunnen


Hvornår skal man booke et hotel i Lauterbrunnen?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Lauterbrunnen
LavsæsonjuniDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
75%forventet prisfald
35%forventet prisstigning

Rejsepriser

424 kr. - 2.575 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugensøndager den dyreste ugedag at booke på
625 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
2.142 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Lauterbrunnen er: 3 stjerne, 77 dage før. 4-5 stjerne, 85 dage før.

1-2 stjerne

948 kr. - 1.146 kr.

3 stjerne

1.295 kr. - 1.451 kr.

4-5 stjerne

1.819 kr. - 2.151 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Lauterbrunnen

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Lauterbrunnen

Laveste hotelpris

262 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Camping Jungfrau

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1052

Gennemsnitslængde på ophold

5 dage
Den billigste pris for et værelse i Lauterbrunnen, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 262 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Valley Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Camping Jungfrau, det mest populære 5-stjernede hotel i Lauterbrunnen(bedømmelse på 8,8/10 ud fra 707 anmeldelser).
Der er 1.052 hoteller i Lauterbrunnen tæt på Zürich. Radisson Blu Hotel, Zurich Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 5 dage, når de overnatter på hoteller i Lauterbrunnen. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 5 dage i Lauterbrunnen lå i sidste uge på 6.347 kr..

Rejsetips til Lauterbrunnen

Hvilke kvarterer i Lauterbrunnen skal jeg bo, hvis jeg vil have adgang til offentlig transport?

Selv om Lauterbrunnen er en lille by i Bern-kantonen i Schweiz, så er den velbesøgt. Lauterbrunnen er beliggende midt imellem to bjergsider og fungerer dermed som indgangen til en helt særlig dal. Du kan komme til Lauterbrunnen med tog via Bern eller Lucerne, hvor linjen Bern Oberland-Bahn går lige til den lille by. Det meste af området omkring Lauterbrunnen er bilfrit, men du kan komme rundt til fods, med tog eller med kabelbaner. Der findes flere hoteller i Lauterbrunnen. Bo for eksempel på Hotel Staubbach, som ligger tæt fra Lauterbrunnen Station. Hotellet er byens ældste og er en god base for dine aktiviteter, når du er i byen.


Hvad koster et hotel i Lauterbrunnen pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Lauterbrunnen

3-stjernede hoteller

Billigst 1.236 kr.

Gennemsnitlig 1.721 kr.

Dyrest 2.011 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Lauterbrunnen

Disse billige hoteller og vandrehjem i Lauterbrunnen har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Lauterbrunnen

Disse Lauterbrunnen hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Lauterbrunnen

Hvilket kvarter i Lauterbrunnen skal jeg bo i ud fra grunden til, at jeg rejser?

Da Lauterbrunnen kan virke en smule ufremkommelig på grund af sin beliggenhed i bjergene, kan det være en fordel at planlægge, hvor du skal bo efter formålet med din rejse. Er du på ski, bør du vælge et af de mange skihoteller i området med adgang til skilift – for eksempel Hotel Silberhorn, som har nem adgang til ski- og vandreområderne. Hotellet tilbyder store familieværelser og er især kendt for sin fantastiske udsigt til Staubbachfälle. Lauterbrunnen tiltrækker en god blanding af mennesker, der skal på ski eller på mountainbike, vandrere og andre, som er i området for at nyde naturen. Dette præger naturligvis også områdets hoteller. På Hostel Schutzerbach Backpackers er det for eksempel kun muligt at bo, hvis man er under 35, og den slags hostels er der flere af.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Lauterbrunnen

Hvad er de mest populære attraktioner i Lauterbrunnen?

Naturen og de smukke omgivelser er helt sikkert det, der tiltrækker flest gæster til Lauterbrunnen. Hvad enten det er skisportsturisterne om vinteren eller sommergæster, der vil besøge den kendte dal med de mange vandfald. Gør dig selv den tjeneste at tage mindst én overnatning i dalen, og vågn til lyden af et af de mere end 70 vandfald, der findes i området. Du kan enten bo i det fri eller overnatte på et af de billige hoteller i Lauterbrunnen. For eksempel på Hostel Schutzenbach Backpackers tæt på Staubbach Falls, for der er ingen tvivl om at vandfaldene Staubbachfälle og Trummelbachfälle hører til blandt områdets største attraktioner sammen med Jungfraujoch, som er det højeste bjerg i Jungfrau-massivet.

Hvilke kvarterer i Lauterbrunnen har et stort udvalg af barer og restauranter?

Nu er Lauterbrunnen en meget lille by, men trods dens størrelse byder den alligevel på nogle gode spisesteder. Inde i selve byen er udvalget begrænset, men alsidigt. Besøg for eksempel Hotel Oberland Restaurant, som ligger meget tæt på togstationen. Den byder på en god blanding af det lokale schweiziske køkken og retter fra hele Europa. Airtime er en populær café og bar i Lauterbrunnen. Her finder du klassiske caféretter, brunch og morgenmad. Flere hoteller i Lauterbrunnen har som Hotel Oberland også deres egen restaurant eller udskænkningssted. Detter gælder fx for Hotel Hornerpub i selve Lauterbrunnen, der som navnet indikerer både tilbyder overnatning og pub.

Hvilke populære begivenheder og festivaler afholdes i Lauterbrunnen?

I Lauterbrunnen finder du interessante events eller begivenheder både sommer og vinter. Sommeren igennem kan du ofte finde spændende workshops, hvor du kan lære om traditionelt schweiziske håndværk, såsom træarbejde. Der arrangeres også mange guidede cykel- og vandreture hele sommeren. Så det er bare at holde øjnene åbne. Om vinteren finder det populær skiløb Internationale Lauberhornrennen sted. Du kan komme og se på det traditionelle skiløb som en del af publikum. Har du børn med på ferien, kan du med fordel planlægge din rejse efter, hvornår landsbyens friluftsbad åbner for sæsonen. Svømmebadet ligger meget tæt på togstationen og på Hotel Oberland i Lauterbrunnen.


Information om overnatning i Lauterbrunnen

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Lauterbrunnen

Hvor længe bor vores brugere i Lauterbrunnen?

Det gennemsnitlige ophold i Lauterbrunnen varer 5 nights.

Hvad koster et hotel i Lauterbrunnen?

Den gennemsnitlige pris for et værelse, når du booker et hotel i Lauterbrunnen, er 3.515 kr.. Prisen afhænger af faktorer såsom antal stjerner, sæsonen og placeringen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Lauterbrunnen?

juni er den billigste måned at booke et hotel i Lauterbrunnen. Priserne kan være 75% lavere end andre måneder, så det er et godt tidspunkt at få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste at bo i Lauterbrunnen?

onsdag er den billigste dag at bo på hotel i Lauterbrunnen, og lørdag er den dyreste.

Hvad koster et luksushotel i Lauterbrunnen?

Luksushoteller i Lauterbrunnen koster ca. 2.619 kr. pr. nat pr. person. Et luksushotel koster 48%% mere end et gennemsnitligt hotel i Lauterbrunnen, der koster ca. 3.515 kr. pr. nat pr. person.

Har Lauterbrunnen ferieboliger?

Ja, der er 655 ferieboliger i Lauterbrunnen. I øjeblikket er Chalet Belmont 3: Top Central Location den mest populære feriebolig i Lauterbrunnen, baseret på vores brugerdata. Søg efter ferieboliger i Lauterbrunnen.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Lauterbrunnen?

Fra september 2023 er der 529 udbydere at vælge mellem for hoteller i Lauterbrunnen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Lauterbrunnen?

Priser for hoteller i Lauterbrunnen opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Lauterbrunnen

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Lauterbrunnen

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Lauterbrunnen gennem momondo?

momondo er gratis! Vi udfører en omfattende søgning på hundredvis af websites, så du ser hoteller og andre overnatningsmuligheder i Lauterbrunnen fra alt fra velkendte hoteller-grupper til små uafhængige virksomheder. momondo gør det derefter nemt at filtrere alle disse muligheder, så du kan finde det perfekte sted at overnatte.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Lauterbrunnen?

Når alle dine muligheder for overnatning i Lauterbrunnen er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Lauterbrunnen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.