Hoteller i Schweiz

Find tilbud på 5.816 hoteller i Schweiz

Schweiz
28. sep. — 29. sep.2
fre. 29.9
tir. 3.10

Populære hoteller til en overnatning i Schweiz

Find det perfekte hotel til dit ophold i Schweiz
Pris
kr.310
kr.1565
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Schweizs bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Schweiz

Pris

1.039 kr. – 1.949 kr.

BILLIGSTE BY I SCHWEIZBasel25% billigereHoteller i Basel er de billigste i Schweiz med kun 1.039 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I SCHWEIZSt. Moritz29% dyrereSt. Moritz har de højeste hotelpriser i Schweiz med værelser til 1.949 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I SCHWEIZZürich72% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Zürich end i andre byer i Schweiz

Oplevelser i Schweiz


Hoteller i populære byer i Schweiz

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Schweiz og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Schweiz?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Schweiz
LavsæsonnovemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonjanuardet dyreste tidspunkt
44%forventet prisfald
38%forventet prisstigning

Rejsepriser

860 kr. - 2.447 kr.

Billigeste dag på ugensøndager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenfredager den dyreste ugedag at booke på
1.277 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
1.644 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Schweiz

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Schweiz

Laveste hotelpris

310 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Visionapartments Glattbrugg

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1052

Gennemsnitslængde på ophold

4 dage
Den billigste pris for et værelse i Schweiz, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 310 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Geneva Hostel, et 2-stjernet hotel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Visionapartments Glattbrugg, det mest populære 5-stjernede hotel i Schweiz(bedømmelse på 7,4/10 ud fra 369 anmeldelser).
Der er 1.052 hoteller i Schweiz tæt på Zürich. Radisson Blu Hotel, Zurich Airport er det nærmeste og ligger 0,9 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 4 dage, når de overnatter på hoteller i Schweiz. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 4 dage i Schweiz lå i sidste uge på 5.765 kr..

Information om overnatning i Schweiz

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Schweiz

Hvilke byer i Schweiz bør du besøge?

Der er utallige byer i Schweiz, som er mere end et enkelt besøg værd. Hovedstaden Zürich er naturligvis altid et godt sted at starte, og her finder du da også et stort udvalg af fremragende schweiziske hoteller, som er perfekte til enhver ferie. Derudover er de gamle byer Lucerne og Genève mindst lige så gode, hvis du leder efter kultur, historie samt fantastiske udsigter over både søer og bjerge. Fra de mange billige hoteller i Schweiz er det nemlig altid nemt at støde på oplevelser, der involverer lige dele by og natur. I Genéve kan du for eksempel nyde en ferie på det fantastiske Hôtel Longemalle, hvorfra du nemt kan besøge byens mange museer eller sejle en tur på den krystalklare sø.

Hvilke populære attraktioner er der i Schweiz?

Listen over populære seværdigheder og attraktioner i Schweiz er uendelig og strækker sig fra de elegante monumenter i Zürich til toppen af det imponerende Matterhorn. I det smukke land finder du både en lang række af byer, som er rig på kultur og historie, samt fantastiske naturoplevelser. Det sidstnævnte er da også grunden til, at landet altid er et besøg værd både sommer og vinter. Smukke søer og bjerge er typisk det, som pryder de fleste postkort fra ferier i Schweiz, og i byen Lucerne er du omringet af maleriske scenerier hele året rundt. I denne historiske by finder du et godt udvalg af de bedste hoteller i Schweiz. Iblandt disse er Des Alpes, hvorfra du kan nyde synet af den smukke sø og tinderne af de fantastiske schweiziske alper.

Hvilke byer i Schweiz har det bedste natteliv?

Det er aldrig svært at finde en by i Schweiz, som byder på et livligt natteliv. Det handler mere om, hvilken type ferie eller rettere sagt: hvilken tid på året, som du rejser på. I de schweiziske alper finder du nemlig mange af Europas bedste bjergbyer, når det kommer til vintersport og naturligvis afterski. Byen Zermatt er muligvis landets mest populære, når det kommer til det bedste natteliv i bjergene. Derudover kan du i de mange andre storbyer, hvad end det er sommer eller vinter, finde utallige restauranter, barer og diskoteker, som er velegnet til en festlig ferie. Storbyen Zürich er et godt valg hele året rundt, og her finder du flere fremragende hoteller. Iblandt det store udvalg er det centrale citizenM. Herfra er du aldrig langt væk fra hverken en god drink eller et godt dansegulv.

Hvilke byer i Schweiz byder på mest historie og kunst?

Det er svært at bedømme præcist, hvilke byer i Schweiz, som byder på mest historie og kultur. Genéve er måske landets mest multikulturelle by takket være FN-hovedkvarteret. Derimod regnes den gamle bjergby Chur for at være landets ældste, og her kan man gå på opdagelse i historie, som rækker flere tusind år tilbage i tiden. Imens er den livlige hovedstad Zürich et perfekt eksempel på en storby, som balancerer moderne kultur og traditionsrig historie. Derudover er byen Basel kendt som landets måske mest kunstneriske by med utallige museer iblandt dens seværdigheder. Hvis det er den sidstnævnte, som du vælger, er det oplagt at bo på et hotel som fx Zum Spalenbrunnen. Det ligger i byens gamle centrum, og herfra er du tæt på byens bedste og mest kulturelle attraktioner. Der er lige så mange fantastiske byer, som der er fantastiske hoteller i Schweiz at vælge imellem, og en ferie i bjerglandet vil altid være svær at glemme.

Hvornår er det billigst at overnatte i Schweiz?

december er den billigste måned at overnatte på hotel i Schweiz og priserne ligger på kun 546 kr. i gennemsnit pr. nat. Denne pris er betydeligt billigere end i februar, som er den dyreste måned.

Hvor i Schweiz vælger de fleste at overnatte?

Der er ingen tvivl om, at rejsende nyder mange forskellige byer i Schweiz, men flertallet af rejsende, der besøger Schweiz, har en tendens til at tilbringe mest tid i Zürich.

Hvilken by i Schweiz har de dyreste hotelværelser?

Zermatt er den dyreste by i Schweiz at bestille et hotelværelse i. Prisen for en overnatning er 1.528 kr., hvilket er 37% højere end en gennemsnitsby i Schweiz.

Hvilken by i Schweiz har de billigste hotelværelser?

Interlaken er i øjeblikket den by, der i gennemsnit tilbyder de laveste, hotelpriser pr. overnatning i Schweiz, til kun 269 kr. pr. nat. Denne pris er ca. 72% lavere end den gennemsnitlige pris pr. nat i Schweiz.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Schweiz?

Fra september 2023 er der 31.348 udbydere at vælge mellem for hoteller i Schweiz.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Schweiz?

Priser for hoteller i Schweiz opdateres hver dag.


momondos yndlingshoteller i Schweiz

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Schweiz

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Schweiz gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Schweiz. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Schweiz?

Det er nemt at finde et godt sted at overnatte i Schweiz med momondo. Filtrer alle søgersultaterne for at finde det sted, der er bedst til dig. Vil du have pool eller døgnåben reception? Vi har filtre til det hele. Gratis morgenmad? momondo kan også vise dig resultater for det. Filtrer efter gæstevurderinger, pris og adskillige andre faktorer, alt sammen gratis, på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Schweiz på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.