Find billige flybilletter til Bergamo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bergamo. De nuværende restriktioner til Bergamo er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bergamo

Find de billigste fly til disse Bergamo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bergamo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bergamo

København (CPH) til Bergamo (BGY)

Fly til Bergamo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergamo Bergamo, hvor den gennemsnitlige pris er 633 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjanuar49% billigereAt flyve fra København til Bergamo ​​koster i gennemsnit blot 321 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjuli61% dyrereDet koster cirka 1.019 kr. at flyve til Bergamo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNoktober178% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bergamo fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bergamo?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bergamo?

  Brugere, der bestiller rejser til Bergamo fra Hamborg, har fundet fly, der er 86% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bergamo. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergamo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bergamo?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bergamo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 321 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Bergamo fra Danmark i november i stedet. Fly til Bergamo i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 365 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bergamo?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bergamo fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bergamo for omkring 633 kr., når du søger 60 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 201 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bergamo på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Bergamo er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 468 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bergamo for omkring 879 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bergamo?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Bergamo på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 525 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.009 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bergamo?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bergamo. Hvis du har planer om at flyve til Bergamo, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Milano Linate (41 km fra Bergamo centrum), Lufthavn: Milano Malpensa (74 km fra Bergamo centrum), Lufthavn: Verona (100 km fra Bergamo centrum) eller Lufthavn: Parma (109 km fra Bergamo centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bergamo på?

  Med en gennemsnitspris på 857 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergamo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bergamo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Bergamo. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Bergamo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bergamo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bergamo fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. aug.
BLL05:40Billund
2t. 00min.
BGY07:40Bergamo Bergamo
17. aug.
BGY06:25Bergamo Bergamo
2t. 05min.
BLL08:30Billund
Ryanair
27. aug.
CPH18:20København Kastrup
2t. 00min.
BGY20:20Bergamo Bergamo
30. aug.
BGY02:35Bergamo Bergamo
2t. 00min.
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
15. sep.
CPH05:00København Kastrup
2t. 00min.
BGY07:00Bergamo Bergamo
22. sep.
BGY02:35Bergamo Bergamo
2t. 00min.
CPH04:35København Kastrup
Ryanair
10. aug.
BLL08:55Billund
2t. 00min.
BGY10:55Bergamo Bergamo
24. aug.
BGY06:25Bergamo Bergamo
2t. 05min.
BLL08:30Billund
Ryanair
24. aug.
CPH17:40København Kastrup
2t. 00min.
BGY19:40Bergamo Bergamo
31. aug.
BGY15:15Bergamo Bergamo
2t. 00min.
CPH17:15København Kastrup
Ryanair
20. aug.
CPH18:20København Kastrup
2t. 00min.
BGY20:20Bergamo Bergamo
31. aug.
BGY15:15Bergamo Bergamo
2t. 00min.
CPH17:15København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Bergamo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bergamo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. aug.
BLL05:40Billund
2t. 00min.
BGY07:40Bergamo Bergamo
Ryanair
3. aug.
CPH17:40København Kastrup
2t. 00min.
BGY19:40Bergamo Bergamo
Ryanair
5. aug.
BLL05:40Billund
2t. 00min.
BGY07:40Bergamo Bergamo

Hvilke flyselskaber flyver til Bergamo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bergamo

Populære fly til Bergamo

Find dine flybilletter til Bergamo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris264 kr.
Fly fra Billund til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris321 kr.
Fly fra Aarhus til Milano
Hurtigste flyvetid8t. 15min.
Laveste pris327 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Hurtigste flyvetid5t. 45min.
Laveste pris1.170 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergamo