Find billige fly til Bergamo fra 204 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bergamo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bergamo

Bedste pris på enkeltbillet

204 kr.

Bedste pris på returbillet

299 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bergamo fra Danmark i de seneste 72 timer er 204 kr. (Billund til Bergamo).
Den bedste pris på en returbillet til Bergamo fra Danmark i de seneste 72 timer er 299 kr. (Billund til Bergamo).
Det hurtigste fly til Bergamo fra Danmark tager 2t. 05min. (Billund til Bergamo).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Bergamo, herunder Ryanair, Wizz Air Malta og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Bergamo

Få indsigter om din flyrejse til Bergamo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bergamo?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bergamo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 414 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Bergamo fra Danmark i marts i stedet. Fly til Bergamo i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 556 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bergamo?

Brugere, der booker rejser til Bergamo fra Aarhus, har fundet fly, der er 83% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bergamo. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergamo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bergamo på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bergamo er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 782 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bergamo for omkring 1.292 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bergamo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Bergamo på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 736 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.076 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Bergamo?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Bergamo (Milano Malpensa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 2t. 05min. og 4t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bergamo?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bergamo fra Danmark, når du booker 26 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bergamo for omkring 830 kr., når du søger 26 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bergamo

Find de billigste fly til disse Bergamo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bergamo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bergamo

Aarhus (AAR) til Milano Malpensa Lufthavn (MXP)

Fly til Bergamo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano Malpensa, hvor den gennemsnitlige pris er 404 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjanuar50% billigereAt flyve fra København til Bergamo ​​koster i gennemsnit blot 414 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjuli106% dyrereDet koster cirka 1.710 kr. at flyve til Bergamo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjuli353% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bergamo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bergamo

Hvor lang tid tager det at flyve til Bergamo?

Hvis du flyver fra København til Bergamo Lufthavn (BGY) i Milano, vil du finde flere muligheder for direkte flyvninger samt ture med enkelte stop på vejen. Turen tager omkring to timer, hvis den altså er direkte. Vælger du en ture med stop på vejen, vil varigheden afhænge af mellemlandingernes placering og varighed. Hvis du flyver fra Aarhus, er der ikke mulighed for direkte flyvninger. Typisk vil du have et enkelt stop undervejs, som oftest ligger i en større europæisk lufthavn. Det samme gælder for Aalborg, hvor der desværre heller ikke er direkte flyvninger, men muligheder for ture med en enkelt mellemlanding.

Hvor kan du flyve direkte til Bergamo fra?

Fra Københavns Lufthavn i Kastrup har du mulighed for at flyve direkte til Bergamo Lufthavn i Italien. Det er også den hurtigste rute, hvis du flyver fra Danmark. Fra Aarhus og Aalborg Lufthavn, findes der desværre ingen direkte fly til Milano. Mellemlandingen sker til tider i København, men kan også forekomme i London eller Budapest. Her skifter du til et direkte fly, der tager dig til Bergamo Lufthavn. Hvis du ønsker at komme fra Danmark til Milano, er den hurtigste vej Københavns Lufthavn. Hvis du flyver fra Aarhus eller Aalborg, kan du vælge at kombinere din mellemlanding med en overnatning i den by, flyet mellemlander i. Så får du to ferier i én.

Kan du sove i Bergamo Lufthavn?

Du kan sagtens overnatte i Bergamo Lufthavn. Du kan blandt andet vælge at overnatte i de moderne kapsler, hvor du kan få en god nats søvn, inden du skal videre. Hvis du vil være helt tæt på dit fly, kommer du ikke nærmere end disse kapsler, der er lokaliseret på stueplan i Bergamo Lufthavn. Dette bør du koordinere med personalet ved din ankomst til hotellet. Det er også muligt at booke en overnatning på et almindeligt hotel i nærheden af lufthavnen. Flere af dem tilbyder lufthavnsbusser fra ankomsthallen til hotellet, som du også kan benytte dig af, når du skal tilbage morgenen efter. Bergamo Lufthavn er en stor og international lufthavn, hvilket betyder, at der er en bred vifte af overnatningsmuligheder for dig, som har brug for en god nats søvn inden afgang. Har du et tidligt fly, er det muligt at bestille vækning samt transfer til lufthavnen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bergamo?

Flyvetiden til Bergamo i Italien kommer meget an på, hvor du flyver fra. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Bergamo (BGY) tager turen to timer med en direkte afgang. Det samme gør sig gældende fra Billund (BLL). Her er der dog stor forskel på priserne, og med en mellemlanding – og deraf længere rejsetid – kan der være mulighed for at finde billigere flytilbud. Fra Aalborg (AAL) kan du med en mellemlanding klare turen på omkring seks timer. Det er også muligt at flyve fra Aarhus (AAR) med en enkelt mellemlanding, hvor turen typisk tager mellem fem og syv timer.

Kan du flyve direkte til Bergamo?

Ja, det er muligt at flyve direkte til Il Caravaggio Internationale Lufthavn (BGY) i Bergamo. Det gælder fra både Københavns Lufthavn og Billund. Fra Aalborg og Aarhus er det desværre ikke muligt at flyve direkte til Bergamo på nuværende tidspunkt. Her kræver det en mellemlanding, som for Aalborgs vedkommende typisk vil være i København, London Stansted (STN) eller Dublin (DUB). Fra Aarhus vil mellemlandingen ofte være i Dublin eller Zadar i Kroatien (ZAD). Hvis du ikke har lyst til en mellemlanding og længere rejsetid, er du derfor nødt til at finde en flybillet med afgang fra København eller Billund.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bergamo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bergamo. Hvis du har planer om at flyve til Bergamo, kan du overveje at booke flyrejse til Milano Linate Lufthavn (41 km fra Bergamo centrum), Milano Malpensa Lufthavn (74 km fra Bergamo centrum), Verona Lufthavn (100 km fra Bergamo centrum) eller Parma Lufthavn (109 km fra Bergamo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bergamo på?

Med en gennemsnitspris på 802 kr. pr. person er Bergamo Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergamo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bergamo Lufthavn?

Priser for fly til Bergamo Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bergamo Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bergamo Lufthavn er 7 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bergamo Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bergamo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bergamo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Bergamo Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Bergamo Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Bergamo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bergamo fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
23. feb.
BLL06:35Billund
2t. 05min.
BGY08:40Bergamo
25. feb.
BGY20:15Bergamo
2t. 05min.
BLL22:20Billund
Ryanair
23. jan.
CPH06:45København Kastrup
2t. 05min.
BGY08:50Bergamo
27. jan.
BGY11:30Bergamo
2t. 10min.
CPH13:40København Kastrup
Ryanair
2. feb.
CPH08:35København Kastrup
2t. 05min.
BGY10:40Bergamo
4. feb.
BGY11:20Bergamo
2t. 10min.
CPH13:30København Kastrup
Ryanair
2. feb.
CPH08:35København Kastrup
2t. 05min.
BGY10:40Bergamo
4. feb.
BGY11:20Bergamo
2t. 10min.
CPH13:30København Kastrup
Ryanair
25. jan.
CPH17:10København Kastrup
2t. 05min.
BGY19:15Bergamo
28. jan.
BGY11:20Bergamo
2t. 10min.
CPH13:30København Kastrup
Ryanair
23. feb.
BLL11:35Billund
5t. 15min.
1 stop
BGY16:50Bergamo
25. feb.
BGY20:15Bergamo
2t. 05min.
BLL22:20Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Bergamo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bergamo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Wizz Air
Ryanair
29. dec.
BLL06:35Billund
2t. 05min.
BGY08:40Bergamo
Ryanair
4. mar.
CPH11:55København Kastrup
2t. 05min.
BGY14:00Bergamo
Ryanair
31. dec.
CPH17:00København Kastrup
2t. 05min.
BGY19:05Bergamo

Hvordan rejser jeg rundt i Bergamo

Hvordan kommer du til det centrale Milano fra Bergamo Lufthavn?

Hver dag kan du direkte fra ankomsthallen benytte dig af lufthavnsbusser, som bringer dig indtil Milano centrum. Autostradale Airport Bus Express forbinder Bergamo Lufthavn med Milans centralstation. Typisk er der tre afgange i timen, men hold øje med afgangstavlerne i ankomsthallen for præcise afgange. Normalt tager turen omkring en time. Det er også muligt at benytte Flixbus, hvis du skal til Milano Centrum fra Bergamo Lufthavn. Ønsker du total fleksibilitet, kan du altid vælge at leje en bil. Dette gør du online eller ved biludlejningsfirmaernes skranker, der er placeret i ankomsthallen. Du henter bilen udenfor lufthavnen. Det er også muligt at leje en chauffør, som henter dig direkte efter ankomsten og tager dig til din ønskede destination.


Visumkrav for Bergamo

Skal du bruge visum for at besøge Bergamo

Italien er en del af Schengen-samarbejdet, og det er derfor visumfrit at besøge Bergamo ved ophold på op til 90 dage. Ønsker du at opholde dig i Bergamo i længere tid, skal du registrere dig ved de lokale myndigheder. Italien accepterer provisoriske pas (nødpas) og forlængede pas ved både ind- og udrejse. Det samme er gældende for EU-nødpas. Husk at dit pas skal være gyldigt i hele opholdsperioden.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bergamo

Hvad er der at lave i Bergamo?

Bergamo ligger i Lombardiet i det nordlige Italien på grænsen til Alperne. Byen har en rig historie og blev i år 49 f.v.t. en del af Romerriget. Den gamle bydel Citta Alta (øvre by) var en del af det venetianske forsvarsanlæg og er omkranset af mure anlagt i det 16. århundrede. Anlægget er siden blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Når du alligevel skal besøge Citta Alta, kan du med fordel benytte den gamle kabelbane, der er populær hos både lokale og turister. En anden kabelbane får dig endnu længere op på San Vigilio-bakken, der byder på en fremragende udsigt over Citta Alta og den nedre del af byen lidt længere væk. I Bergamo findes der naturligvis fantastiske restauranter, der serverer italiensk mad. Til frokost kan du fx prøve Il Coccio på Sant’Alessandro. Men kom i god tid, da restauranten har begrænsede åbningstider. Et bud på aftensmaden kunne være den hyggelige La Scagna Cucina Tipica. Den familieejede restaurant serverer god italiensk mad baseret på lokale råvarer og med et smil. Hvis du vil være sikker på en plads, så ring til restauranten i god tid, og reserver din plads. Der er også rig mulighed for at tage på dagsrejser til byerne Milano og Verona, der begge ligger kort afstand fra Bergamo.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bergamo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bergamo på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bergamo, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Bergamo med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Bergamo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bergamo?

Når du har udført en søgning efter fly til Bergamo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bergamo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Bergamo. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bergamo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.