Find billige fly til Bergamo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bergamo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bergamo

Bedste pris på enkeltbillet

94 kr.

Bedste pris på returbillet

188 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bergamo fra Danmark i de seneste 72 timer er 94 kr. (Billund til Bergamo).
Den bedste pris på en returbillet til Bergamo fra Danmark i de seneste 72 timer er 188 kr. (Billund til Bergamo).
Det hurtigste fly til Bergamo fra Danmark tager 2t. 00min. (Billund til Bergamo).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Bergamo, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bergamo

Find de billigste fly til disse Bergamo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bergamo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bergamo

Aarhus (AAR) til Milano (MIL)

Fly til Bergamo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Milano, hvor den gennemsnitlige pris er 841 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjanuar61% billigereAt flyve fra København til Bergamo ​​koster i gennemsnit blot 348 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjuli104% dyrereDet koster cirka 1.805 kr. at flyve til Bergamo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERGAMO FRA KØBENHAVNjuli530% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bergamo fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bergamo?

Hvis du flyver fra København til Bergamo Lufthavn (BGY) i Milano, vil du finde flere muligheder for direkte flyvninger samt ture med enkelte stop på vejen. Turen tager omkring to timer, hvis den altså er direkte. Vælger du en ture med stop på vejen, vil varigheden afhænge af mellemlandingernes placering og varighed. Hvis du flyver fra Aarhus, er der ikke mulighed for direkte flyvninger. Typisk vil du have et enkelt stop undervejs, som oftest ligger i en større europæisk lufthavn. Det samme gælder for Aalborg, hvor der desværre heller ikke er direkte flyvninger, men muligheder for ture med en enkelt mellemlanding.

Fra Københavns Lufthavn i Kastrup har du mulighed for at flyve direkte til Bergamo Lufthavn i Italien. Det er også den hurtigste rute, hvis du flyver fra Danmark. Fra Aarhus og Aalborg Lufthavn, findes der desværre ingen direkte fly til Milano. Mellemlandingen sker til tider i København, men kan også forekomme i London eller Budapest. Her skifter du til et direkte fly, der tager dig til Bergamo Lufthavn. Hvis du ønsker at komme fra Danmark til Milano, er den hurtigste vej Københavns Lufthavn. Hvis du flyver fra Aarhus eller Aalborg, kan du vælge at kombinere din mellemlanding med en overnatning i den by, flyet mellemlander i. Så får du to ferier i én.

Du kan sagtens overnatte i Bergamo Lufthavn. Du kan blandt andet vælge at overnatte i de moderne kapsler, hvor du kan få en god nats søvn, inden du skal videre. Hvis du vil være helt tæt på dit fly, kommer du ikke nærmere end disse kapsler, der er lokaliseret på stueplan i Bergamo Lufthavn. Dette bør du koordinere med personalet ved din ankomst til hotellet. Det er også muligt at booke en overnatning på et almindeligt hotel i nærheden af lufthavnen. Flere af dem tilbyder lufthavnsbusser fra ankomsthallen til hotellet, som du også kan benytte dig af, når du skal tilbage morgenen efter. Bergamo Lufthavn er en stor og international lufthavn, hvilket betyder, at der er en bred vifte af overnatningsmuligheder for dig, som har brug for en god nats søvn inden afgang. Har du et tidligt fly, er det muligt at bestille vækning samt transfer til lufthavnen.

Flyvetiden til Bergamo i Italien kommer meget an på, hvor du flyver fra. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH) til Bergamo (BGY) tager turen to timer med en direkte afgang. Det samme gør sig gældende fra Billund (BLL). Her er der dog stor forskel på priserne, og med en mellemlanding – og deraf længere rejsetid – kan der være mulighed for at finde billigere flytilbud. Fra Aalborg (AAL) kan du med en mellemlanding klare turen på omkring seks timer. Det er også muligt at flyve fra Aarhus (AAR) med en enkelt mellemlanding, hvor turen typisk tager mellem fem og syv timer.

Ja, det er muligt at flyve direkte til Il Caravaggio Internationale Lufthavn (BGY) i Bergamo. Det gælder fra både Københavns Lufthavn og Billund. Fra Aalborg og Aarhus er det desværre ikke muligt at flyve direkte til Bergamo på nuværende tidspunkt. Her kræver det en mellemlanding, som for Aalborgs vedkommende typisk vil være i København, London Stansted (STN) eller Dublin (DUB). Fra Aarhus vil mellemlandingen ofte være i Dublin eller Zadar i Kroatien (ZAD). Hvis du ikke har lyst til en mellemlanding og længere rejsetid, er du derfor nødt til at finde en flybillet med afgang fra København eller Billund.

Brugere, der booker rejser til Bergamo fra Palma de Mallorca, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Bergamo. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergamo fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Bergamo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 348 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Bergamo fra Danmark i marts i stedet. Fly til Bergamo i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 500 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bergamo fra Danmark, når du booker 28 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bergamo for omkring 884 kr., når du søger 28 dage forud. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 188 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bergamo er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 848 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bergamo for omkring 1.397 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Bergamo på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 763 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.419 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bergamo. Hvis du har planer om at flyve til Bergamo, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Milano Linate (41 km fra Bergamo centrum), Lufthavn: Milano Malpensa (74 km fra Bergamo centrum), Lufthavn: Verona (100 km fra Bergamo centrum) eller Lufthavn: Parma (109 km fra Bergamo centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.229 kr. pr. person er Lufthavn: Bergamo den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergamo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Bergamo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bergamo fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
5. sep.
BLL18:15Billund
2t. 00min.
BGY20:15Bergamo
10. sep.
BGY09:40Bergamo
2t. 05min.
BLL11:45Billund
Ryanair
22. okt.
BLL07:15Billund
2t. 00min.
BGY09:15Bergamo
26. okt.
BGY02:20Bergamo
2t. 05min.
BLL04:25Billund
Ryanair
24. okt.
CPH05:00København Kastrup
2t. 05min.
BGY07:05Bergamo
31. okt.
BGY02:15Bergamo
2t. 10min.
CPH04:25København Kastrup
Ryanair
23. okt.
CPH04:45København Kastrup
2t. 05min.
BGY06:50Bergamo
30. okt.
BGY03:00Bergamo
2t. 10min.
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
27. okt.
CPH04:25København Kastrup
2t. 05min.
BGY06:30Bergamo
3. nov.
BGY02:45Bergamo
2t. 10min.
CPH04:55København Kastrup
Ryanair
12. sep.
BLL18:15Billund
2t. 00min.
BGY20:15Bergamo
19. sep.
BGY15:45Bergamo
2t. 05min.
BLL17:50Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Bergamo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bergamo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. sep.
BLL18:15Billund
2t. 00min.
BGY20:15Bergamo
Ryanair
31. aug.
BLL04:50Billund
2t. 00min.
BGY06:50Bergamo
Ryanair
24. aug.
BLL04:50Billund
2t. 00min.
BGY06:50Bergamo

Hvilke flyselskaber flyver til Bergamo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bergamo

Hvilke flyselskaber flyver til Bergamo?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Bergamo. Scandinavian Airlines, Lufthansa og easyJet er også populære valg på flyrejser til Bergamo fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Bergamo, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Wizz Air-fly til Bergamo

Wizz Air flyver omkring 12 fly til Bergamo om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Tirana Rinas, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Wizz Air var på 587 kr. (Billund til Bergamo). Brugerne har bedømt Wizz Air med 7,1/10 i over 130 anmeldelser på momondo.

Ryanair-fly til Bergamo

Ryanair-fly til Bergamo kan fås fra helt ned til 117 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 28 fly, som Ryanair flyver til Bergamo på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Ryanair til Bergamo er fra Bari Palese. Ryanair er blevet bedømt med 7,0/10 af momondo-brugere i 823 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Bergamo

Neden for finder du alle lufthavne i Bergamo samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Bergamo?

Il Caravaggio Internationale Lufthavn er også kendt som Orio al Serio eller som Milan Bergomo Airport grundet den forholdsvis korte afstand fra Milano. Det er en mindre lufthavn, der har oplevet stor vækst, siden de åbnede op for lavprisselskaber. I dag er lufthavnen den lufthavn i Italien, der modtager tredjeflest internationale passagerer. Lufthavnen er centralt placeret meget tæt på centrum af Bergamo. Det er muligt at køre med bus eller letbane fra lufthavnen til centrum. Busserne afgår med cirka 20 minutters interval. Alternativt kan du bestille en taxa eller leje en bil.


Populære fly til Bergamo

Find dine flybilletter til Bergamo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 05min.
Laveste pris261 kr.
Fly fra Billund til Milano
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris275 kr.
Fly fra Aarhus til Milano
Hurtigste flyvetid8t. 20min.
Laveste pris594 kr.
Fly fra Aalborg til Milano
Hurtigste flyvetid9t. 15min.
Laveste pris1.768 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bergamo

Hver dag kan du direkte fra ankomsthallen benytte dig af lufthavnsbusser, som bringer dig indtil Milano centrum. Autostradale Airport Bus Express forbinder Bergamo Lufthavn med Milans centralstation. Typisk er der tre afgange i timen, men hold øje med afgangstavlerne i ankomsthallen for præcise afgange. Normalt tager turen omkring en time. Det er også muligt at benytte Flixbus, hvis du skal til Milano Centrum fra Bergamo Lufthavn. Ønsker du total fleksibilitet, kan du altid vælge at leje en bil. Dette gør du online eller ved biludlejningsfirmaernes skranker, der er placeret i ankomsthallen. Du henter bilen udenfor lufthavnen. Det er også muligt at leje en chauffør, som henter dig direkte efter ankomsten og tager dig til din ønskede destination.


Visumkrav for Bergamo

Skal du bruge visum for at besøge Bergamo

Italien er en del af Schengen-samarbejdet, og det er derfor visumfrit at besøge Bergamo ved ophold på op til 90 dage. Ønsker du at opholde dig i Bergamo i længere tid, skal du registrere dig ved de lokale myndigheder. Italien accepterer provisoriske pas (nødpas) og forlængede pas ved både ind- og udrejse. Det samme er gældende for EU-nødpas. Husk at dit pas skal være gyldigt i hele opholdsperioden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergamo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bergamo

Bergamo ligger i Lombardiet i det nordlige Italien på grænsen til Alperne. Byen har en rig historie og blev i år 49 f.v.t. en del af Romerriget. Den gamle bydel Citta Alta (øvre by) var en del af det venetianske forsvarsanlæg og er omkranset af mure anlagt i det 16. århundrede. Anlægget er siden blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Når du alligevel skal besøge Citta Alta, kan du med fordel benytte den gamle kabelbane, der er populær hos både lokale og turister. En anden kabelbane får dig endnu længere op på San Vigilio-bakken, der byder på en fremragende udsigt over Citta Alta og den nedre del af byen lidt længere væk. I Bergamo findes der naturligvis fantastiske restauranter, der serverer italiensk mad. Til frokost kan du fx prøve Il Coccio på Sant’Alessandro. Men kom i god tid, da restauranten har begrænsede åbningstider. Et bud på aftensmaden kunne være den hyggelige La Scagna Cucina Tipica. Den familieejede restaurant serverer god italiensk mad baseret på lokale råvarer og med et smil. Hvis du vil være sikker på en plads, så ring til restauranten i god tid, og reserver din plads. Der er også rig mulighed for at tage på dagsrejser til byerne Milano og Verona, der begge ligger kort afstand fra Bergamo.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Bergamo på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Bergamo, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Bergamo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Bergamo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Bergamo. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Bergamo

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Bergamo

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.