Hoteller i Bergamo

Find de bedste tilbud på 746 hoteller i Bergamo, Italien

Check ind
Check-out
Sammenlign momondo med |
-
1
Check ind
Check-out

Populære hoteller til en overnatning i Bergamo

Der er mange skønne hoteller i Bergamo. Hvad med et hotelophold på et af disse?


Det bedste tidspunkt at booke hotel i Bergamo

Brug oplysningerne herunder til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bergamo
Lavsæson
februar
Højsæson
juni

Det billigste tidspunkt

28%

forventet prisfald

det dyreste tidspunkt

46%

forventet prisstigning

Pris
361 kr. - 928 kr.
Dyreste dag på ugen
mandag
Billigeste dag på ugen
onsdag

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (hverdag)

469 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Gennemsnitlig pris (weekend)

438 kr.

gennemsnitlig pris i løbet af de sidste to uger

Billigste tidspunkt at bestille
Det billigste tidspunkt at bestille hoteller i Bergamo er: 1-2 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 3 stjerne, samme dag som dit ophold begynder. 4-5 stjerne, 58 dage før.
1-2 stjerne
351 kr. - 401 kr.
3 stjerne
401 kr. - 463 kr.
4-5 stjerne
532 kr. - 601 kr.

Godt at vide

Vores bedste tips til Bergamo

Hvordan finder man et billigt hotel i Bergamo?

Hvis du vil bo billigt på hotel i Bergamo, skal du gå på kompromis med den centrale placering. Især Citta Alta er dyr at bo i for de lokale, men heldigvis er hotellerne ikke lige så dyre som huspriserne. Du skal stadig et stykke uden for centrum, hvad enten det er syd for Citta Bassa i Malpensata eller vest for i Citta Mercato. Det tager dog ikke længere end omkring et kvarter at nå ind til byen, så det er til at overkomme.

Det er især private bed & breakfasts, der byder på billige overnatninger. Som ekstra bonus oplever du en lokal stemning med hyggelig indretning og morgenmad langt de fleste steder. Det er også billigt at bo på vandrehjem, hvor der er mulighed for at møde mange andre turister, og du skal regne med en pris på ca. 40 EUR (300 DKK) pr. overnatning.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis fornøjelser i Bergamo, hvor torve, kirker og parker er en stor del af de udendørsoplevelser, du suger til dig ved blot at slentre rundt i byen. En tur langs den venetianske mur koster ikke noget, og dermed kan du opleve UNESCO-noterede seværdigheder til ingen penge. Ikke blot muren, men også indgangsportene til Citta Alta venter på at blive foreviget på fotos.

Porta San Giacomo er en af de smukkeste med sin marmorfacade og flotte søjler. Torvet Piazza Vecchia i den gamle by er også et sted, hvor du vil hænge ud og beundre de smukke fontæner og livet på pladsen, hvad enten det er med en hjemmelavet sandwich eller en traditionel ret med polenta. En tur i Orto Botanico er både et forfriskende åndehul, og samtidig kan du nærstudere lokal flora og fauna, der kendetegner regionen Lombardiet, som Bergamo også hører under.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Byen Bergamo oplever du bedst til fods på de brostensbelagte gader, som skal gås tynde. Når du skal fra Bassa til Alta eller omvendt, er det også nemt, for der kører en svævebane-lignende sporvogn op til den gamle by, og turen er kun 240 meter. Det er fornuftigt at købe et Bergamo Card, der giver fri transport samt gratis adgang til flere af museerne. Prisen for et 48-timers kort er ca. 15 EUR (112 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bergamo?

De italienske hoteller arbejder med en myndighedsalder, der hedder 18 år, som dermed også er minimumsgrænsen, når du checker ind på hotel i Bergamo.

Skal man lægge depositum?

At betale et depositum er en del af ens hotelophold i Bergamo, hvad enten du stiller garantien med kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Langt de fleste restauranter i Bergamo har tilføjet et beløb på omkring 20 % på regningen, men mange turister vælger alligevel at lægge omkring 1-2 EUR (7.5-15 DKK), når man er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Bergamo?

Bergamo er en sikker by, men husk alligevel at passe godt på de personlige værdier, for lommetyve kan være på spil.

Skal man medbringe adapter?

Man anvender tre stiktyper i Italien (C, F og L), så det kan være nødvendigt at medbringe en adapter. Type L passer ikke til danske opladere, men tjek med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Bergamo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bergamo
4 stjerner og op efter
Hotel Executive
#1 Mest populær

Hotel Executive

8,4

481 kr.

Se hoteltilbud
Winter Garden Hotel Bergamo Airport
#2 Mest populær

Winter Garden Hotel Bergamo Airport

9,0

550 kr.

Se hoteltilbud
Mercure Bergamo Aeroporto
Mest for pengene

Mercure Bergamo Aeroporto

8,7

400 kr.

Se hoteltilbud

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.

Hostels og billige hoteller i Bergamo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bergamo har gode priser til det lille rejsebudget
Mercure Bergamo Aeroporto

Mercure Bergamo Aeroporto

8,7

401 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Executive

Hotel Executive

8,4

482 kr.

Se hoteltilbud
Winter Garden Hotel Bergamo Airport

Winter Garden Hotel Bergamo Airport

9,0

551 kr.

Se hoteltilbud

Hoteller med mest værdi for pengene i Bergamo

Disse hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger
Mercure Bergamo Aeroporto

Mercure Bergamo Aeroporto

8,7

401 kr.

Se hoteltilbud
Hotel Executive

Hotel Executive

8,4

482 kr.

Se hoteltilbud
Winter Garden Hotel Bergamo Airport

Winter Garden Hotel Bergamo Airport

9,0

551 kr.

Se hoteltilbud

Hvor skal man bo på hotel i Bergamo?

Det kan være svært at vælge mellem de mange italienske byer, for de har alle hver deres charme. Mange turister forbinder Italien med storbyferier, men du kan også drosle lidt ned og mærke intensiteten i skønne Bergamo nørdøst for Milano.

Der findes ikke smukkere omgivelser end områderne i Citta Alta, der også er kendt som den øverste by og den gamle by. Den ligger oppe på en bakke, hvorfra udsigten ned over byen og bjergene er fantastisk. Bergamo ligger ved foden af Alperne, så der er god grund til at holde øjnene åbne. Det er oplagt at bo tæt på byens store stolthed Basilica di Santa Maria Maggiore – kirke og vartegn fra 1137. I samme område finder du også Piazza Vecchia, der er den gamle by-plads og torv, som er omringet af lækre iscafeer og adskillige restauranter, så du ikke går sulten i seng.

Når man taler om placeringen af hoteller i Bergamo, er det de to bydele, som kendetegner opbygningen. Citta Alta ligger med udsigt i den gamle by omgivet af en bymur, der er på UNESCOs liste, samt historiske kirker, mens den sydlige del af Bergamo går under navnet Citta Bassa. Det er en mere moderne bydel med lidt nyere arkitektur. Der skal du bo, hvis du er til byliv og shopping. Særligt omkring Sentierone finder du masser af butikker i hjertet af centrum, hvor smukke bygninger og cafeer også er en del af kulisserne. Husk også at gå ned i de små sidegader, der huser specialbutikker og andet godt.


Om Bergamo

Mange turister forbinder måske Bergamo med en lufthavn, man lander i, når man har bestilt billige flybilletter til Milano. Men du bør kraftigt overveje at tage nogle dage i byen, for den kan byde på væsentlig mere spænding end blot et besøg i lufthavnen.

Byens lange historie ses overalt i byen – bedst repræsenteret ved Citta Alta, der huser bygninger fra Middelalderen, hvor kirken Basilica di Santa Maria Maggiore og det gamle rådhus Palazzo della Ragione er de mest besøgte. Det er ikke kun i selve Bergamo, at du kan få tiden til at gå, for der er aktiviteter hele året rundt – også i yderområderne. Om sommeren er der jazzkoncerter og andre kulturelle events for voksne, der samtidig kan nyde den lokalproducerede vin. Gå heller ikke glip af Accademia Carrara, som byder på kunstneriske mesterværker.

Bergamo er ikke kun for par og ældre folk, som nyder arkitekturen og de kulturelle skatte. Om vinteren er byen oplagt for unge folk, for de sneklædte alper findes lige i baghaven. Byens vandrehjem, bed & breakfasts samt budgethoteller er attraktive for alle typer af rejsende. Det betyder nemlig en solid base, så du kan opleve den historiske stemning med kameraet eller skitseblokken klar.

En smuttur til Milano er også oplagt, men ellers finder du også designermærker i Bergamo omkring Sentierone. Du kommer ikke til at gå ned på delikatesser i denne norditalienske by, for ost, vin, salami, olivenolie, mineralvand og gelato kan købes overalt i byen – perfekt til en omgang tapas inde eller ude!

Priser er tjekket 16-02-2018.


Rejseinformation: Bergamo

Hvor længe bor vores brugere i Bergamo?

Det gennemsnitlige ophold i Bergamo varer 2 nights.

Hvad koster et hotel i Bergamo?

Prisen for et hotel i Bergamo afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 515 kr. pr. nat.

Hvornår er det bedste tidspunkt at booke et hotel i Bergamo?

Den billigste måned at booke et hotel i Bergamo er februar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 28% billigere end i de dyreste måneder.

Hvilken dag er den billigste at bo i Bergamo?

Prisen på et hotelværelse i Bergamo varierer fra dag til dag, men generelt er tirsdag billigst, og søndag er dyrest.

Hvad koster et hotel i Bergamo?

Prisen for et hostel (og et hotel op til 2 stjerner) i Bergamo er 479 kr. pr. nat. Du kan spare 35 kr. ved at booke et hostel sammenlignet med et gennemsnitligt hotel i Bergamo.

Hvis vi tager højde for vejret i Bergamo, hvilke seværdigheder er så populære i juni?

Med gode temperaturer på omkring 20 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Bergamo overveje at besøge populære steder i nærheden af Bergamo.