Hoteller i Bergamo, Italien

Find tilbud på 171 hoteller i Bergamo, Italien

Bergamo, Bergamo, Italien
8. okt. — 9. okt.2
søn. 9.10
tor. 13.10

Populære hoteller til en overnatning i Bergamo

Find det perfekte hotel til dit ophold i Bergamo
Pris
kr.377
kr.1381
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Bergamo


Hvornår skal man booke et hotel i Bergamo?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Bergamo
LavsæsonjanuarDet billigste tidspunkt
Højsæsonoktoberdet dyreste tidspunkt
58%forventet prisfald
30%forventet prisstigning

Rejsepriser

318 kr. - 1.081 kr.

Dyreste dag på ugenfredagis the most expensive day of the week to book
Billigeste dag på ugenmandagis the cheapest day of the week to book
1.201 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
331 kr.is the average per night cost for a hotel on this day
Billigste tidspunkt at bookeDet billigste tidspunkt at booke hoteller i Bergamo er: 4-5 stjerne, 27 dage før.

1-2 stjerne

506 kr. - 588 kr.

3 stjerne

551 kr. - 588 kr.

4-5 stjerne

724 kr. - 815 kr.


Nyttig indsigt i hoteller i Bergamo

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Bergamo

Laveste hotelpris

113 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Relais San Lorenzo

Hoteller i nærheden af lufthavnen

166

Gennemsnitslængde på ophold

3 dage
Den billigste pris for et værelse i Bergamo, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 113 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos La Rosa Scarlatta Atelier.
Få en komfortabel rejse med en booking på Relais San Lorenzo, det mest populære 5-stjernede hotel i Bergamo.
Der er 166 hoteller i Bergamo tæt på Milano Malpensa. Zzzleepandgo Mxp er det nærmeste og ligger 1,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 3 dage, når de overnatter på hoteller i Bergamo. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 3 dage i Bergamo lå i sidste uge på 2.453 kr..

Rejsetips til Bergamo

Hvordan finder man et billigt hotel i Bergamo?

Hvis du vil bo billigt på hotel i Bergamo, skal du gå på kompromis med den centrale placering. Især Citta Alta er dyr at bo i for de lokale, men heldigvis er hotellerne ikke lige så dyre som huspriserne. Du skal stadig et stykke uden for centrum, hvad enten det er syd for Citta Bassa i Malpensata eller vest for i Citta Mercato. Det tager dog ikke længere end omkring et kvarter at nå ind til byen, så det er til at overkomme.

Det er især private bed & breakfasts, der byder på billige overnatninger. Som ekstra bonus oplever du en lokal stemning med hyggelig indretning og morgenmad langt de fleste steder. Det er også billigt at bo på vandrehjem, hvor der er mulighed for at møde mange andre turister, og du skal regne med en pris på ca. 40 EUR (300 DKK) pr. overnatning.

Kan man rejse på budget?

Der er mange gratis fornøjelser i Bergamo, hvor torve, kirker og parker er en stor del af de udendørsoplevelser, du suger til dig ved blot at slentre rundt i byen. En tur langs den venetianske mur koster ikke noget, og dermed kan du opleve UNESCO-noterede seværdigheder til ingen penge. Ikke blot muren, men også indgangsportene til Citta Alta venter på at blive foreviget på fotos.

Porta San Giacomo er en af de smukkeste med sin marmorfacade og flotte søjler. Torvet Piazza Vecchia i den gamle by er også et sted, hvor du vil hænge ud og beundre de smukke fontæner og livet på pladsen, hvad enten det er med en hjemmelavet sandwich eller en traditionel ret med polenta. En tur i Orto Botanico er både et forfriskende åndehul, og samtidig kan du nærstudere lokal flora og fauna, der kendetegner regionen Lombardiet, som Bergamo også hører under.

Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

Byen Bergamo oplever du bedst til fods på de brostensbelagte gader, som skal gås tynde. Når du skal fra Bassa til Alta eller omvendt, er det også nemt, for der kører en svævebane-lignende sporvogn op til den gamle by, og turen er kun 240 meter. Det er fornuftigt at købe et Bergamo Card, der giver fri transport samt gratis adgang til flere af museerne. Prisen for et 48-timers kort er ca. 15 EUR (112 DKK).

Hvor gammel skal man være for at checke ind på et hotel i Bergamo?

De italienske hoteller arbejder med en myndighedsalder, der hedder 18 år, som dermed også er minimumsgrænsen, når du checker ind på hotel i Bergamo.

Skal man lægge depositum?

At betale et depositum er en del af ens hotelophold i Bergamo, hvad enten du stiller garantien med kreditkort eller kontanter.

Hvor meget skal man give i drikkepenge?

Langt de fleste restauranter i Bergamo har tilføjet et beløb på omkring 20 % på regningen, men mange turister vælger alligevel at lægge omkring 1-2 EUR (7.5-15 DKK), når man er tilfreds med betjeningen.

Hvor sikkert er der i Bergamo?

Bergamo er en sikker by, men husk alligevel at passe godt på de personlige værdier, for lommetyve kan være på spil.

Skal man medbringe adapter?

Man anvender tre stiktyper i Italien (C, F og L), så det kan være nødvendigt at medbringe en adapter. Type L passer ikke til danske opladere, men tjek med hotellet inden afrejse.


Hvad koster et hotel i Bergamo pr. nat?

Brug oplysningerne herunder til at finde billige priser på hotelværelser af god kvalitet i Bergamo

3-stjernede hoteller

Billigst 452 kr.

Gennemsnitlig 545 kr.

Dyrest 694 kr.

Søg efter 3-stjernede hoteller
2 eller færre stjerner
3 stjerner
4+ stjerner

Bedste priser fundet af momondo brugere de seneste 24 timer.


Hostels og billige hoteller i Bergamo

Disse billige hoteller og vandrehjem i Bergamo har gode priser til det lille rejsebudget

Hoteller med mest værdi for pengene i Bergamo

Disse Bergamo hoteller har de bedste priser set ud fra deres vurderinger

Overnatning i Bergamo

Det kan være svært at vælge mellem de mange italienske byer, for de har alle hver deres charme. Mange turister forbinder Italien med storbyferier, men du kan også drosle lidt ned og mærke intensiteten i skønne Bergamo nørdøst for Milano.

Der findes ikke smukkere omgivelser end områderne i Citta Alta, der også er kendt som den øverste by og den gamle by. Den ligger oppe på en bakke, hvorfra udsigten ned over byen og bjergene er fantastisk. Bergamo ligger ved foden af Alperne, så der er god grund til at holde øjnene åbne. Det er oplagt at bo tæt på byens store stolthed Basilica di Santa Maria Maggiore – kirke og vartegn fra 1137. I samme område finder du også Piazza Vecchia, der er den gamle by-plads og torv, som er omringet af lækre iscafeer og adskillige restauranter, så du ikke går sulten i seng.

Når man taler om placeringen af hoteller i Bergamo, er det de to bydele, som kendetegner opbygningen. Citta Alta ligger med udsigt i den gamle by omgivet af en bymur, der er på UNESCOs liste, samt historiske kirker, mens den sydlige del af Bergamo går under navnet Citta Bassa. Det er en mere moderne bydel med lidt nyere arkitektur. Der skal du bo, hvis du er til byliv og shopping. Særligt omkring Sentierone finder du masser af butikker i hjertet af centrum, hvor smukke bygninger og cafeer også er en del af kulisserne. Husk også at gå ned i de små sidegader, der huser specialbutikker og andet godt.


Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Bergamo

Mange turister forbinder måske Bergamo med en lufthavn, man lander i, når man har bestilt billige flybilletter til Milano. Men du bør kraftigt overveje at tage nogle dage i byen, for den kan byde på væsentlig mere spænding end blot et besøg i lufthavnen.

Byens lange historie ses overalt i byen – bedst repræsenteret ved Citta Alta, der huser bygninger fra Middelalderen, hvor kirken Basilica di Santa Maria Maggiore og det gamle rådhus Palazzo della Ragione er de mest besøgte. Det er ikke kun i selve Bergamo, at du kan få tiden til at gå, for der er aktiviteter hele året rundt – også i yderområderne. Om sommeren er der jazzkoncerter og andre kulturelle events for voksne, der samtidig kan nyde den lokalproducerede vin. Gå heller ikke glip af Accademia Carrara, som byder på kunstneriske mesterværker.

Bergamo er ikke kun for par og ældre folk, som nyder arkitekturen og de kulturelle skatte. Om vinteren er byen oplagt for unge folk, for de sneklædte alper findes lige i baghaven. Byens vandrehjem, bed & breakfasts samt budgethoteller er attraktive for alle typer af rejsende. Det betyder nemlig en solid base, så du kan opleve den historiske stemning med kameraet eller skitseblokken klar.

En smuttur til Milano er også oplagt, men ellers finder du også designermærker i Bergamo omkring Sentierone. Du kommer ikke til at gå ned på delikatesser i denne norditalienske by, for ost, vin, salami, olivenolie, mineralvand og gelato kan købes overalt i byen – perfekt til en omgang tapas inde eller ude!


Information about staying in Bergamo

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Bergamo

Det gennemsnitlige ophold i Bergamo varer 3 nights.

Prisen for et hotel i Bergamo afhænger af en række faktorer såsom antal stjerner, placering og efterspørgsel. Generelt er den gennemsnitlige pris for et hotel omkring 730 kr. pr. nat.

Den billigste måned at booke et hotel i Bergamo er januar. Prisen på dit værelse kan være helt op til 58% billigere end i de dyreste måneder.

Prisen på et hotelværelse i Bergamo varierer fra dag til dag, men generelt er søndag billigst, og torsdag er dyrest.

Med gode temperaturer på omkring 13 °C og kun en moderat chance for regn kan rejsende, der bor på et hotel i Bergamo overveje at besøge populære steder i nærheden af Bergamo.

Ja, Bergamo har 158 ledige ferieboliger. Hvis du er interesseret i en feriebolig i Bergamo, er Made in Italy den mest populære i byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Bergamo.


momondos yndlingshoteller i Bergamo

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Bergamo
Angolo Del Poeta

Angolo Del Poeta

Borgo Palazzo 39, Bergamo, Bergamo, Italy

8,9
785 kr.
Donizetti Royal

Donizetti Royal

via Torquato Tasso 94, Bergamo, Bergamo, Italy

9,5
400 kr.

bnb Bergamo

1 Via Borgo Palazzo, Bergamo, Bergamo, Italy

8,1
272 kr.

iride

via pizzo redorta n.10 bergamo, Bergamo, Bergamo, Italy

9,3
370 kr.
Residence Bonomelli

Residence Bonomelli

Bergamo, Bergamo, Italy

5,9
324 kr.
Hotel Post

Hotel Post

Via Borgo Palazzo 191, Bergamo, Bergamo, Italy

6,6
468 kr.
Ciccio B&B

Ciccio B&B

24 Via Sant'Alessandro, Bergamo, Bergamo, Italy

8,4
385 kr.
Antica Brianza Alloggi

Antica Brianza Alloggi

Via Broseta 61/a, Bergamo, Bergamo, Italy

392 kr.
Bergamo Inn 43

Bergamo Inn 43

Via Sentierone 43, Bergamo, Bergamo, Italy

8,8
528 kr.
Made in Italy

Made in Italy

Bergamo, Bergamo, Italy

9,1
588 kr.
City's House Guest House

City's House Guest House

Via Giorgio E Guido Paglia,31, Bergamo, Bergamo, Italy

8,0
362 kr.

Bergamo & Dintorni

2 Via Innocenzo XI, Bergamo, Bergamo, Italy

9,4
347 kr.
Residence & Suites Solaf

Residence & Suites Solaf

Via Milano 3, Bergamo, Bergamo, Italy

8,6
332 kr.
GombitHotel

GombitHotel

Via Mario Lupo 6, Bergamo, Bergamo, Italy

9,1
1.200 kr.
Borghetto Airport/Hospital

Borghetto Airport/Hospital

Via Boccaleone 1, Bergamo, Bergamo, Italy

9,0
985 kr.
Central Hostel Bg

Central Hostel Bg

Via Antonio Ghislanzoni 30, Bergamo, Bergamo, Italy

8,6
536 kr.
Le Funi Hotel

Le Funi Hotel

Via San Vigilio 1, Bergamo, Bergamo, Italy

9,1
853 kr.
Arli Hotel Business and Wellness

Arli Hotel Business and Wellness

Largo Porta Nuova 12, Bergamo, Bergamo, Italy

8,3
702 kr.

Malpensata

1 Via Santa Costanza Cerioli, Bergamo, Bergamo, Italy

5,7
257 kr.

Maison Castelli

20 Via Giuseppe Mazzini, Bergamo, Bergamo, Italy

8,5
279 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergamo


Hvorfor vælge momondo?

Ved hurtigt at finde og vise hoteller og andre overnatningsmuligheder i Bergamo kan momondo spare dig tid og penge. Vi søger efter hoteller og overnatningstilbud blandt adskillige uafhængige og større virksomheder. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor du vil overnatte.

Når alle dine muligheder for overnatning i Bergamo er fundet, hjælper momondo dig med at finde et godt sted at overnatte ved at lade dig filtrere resultaterne. Hvis du er på udkig efter steder, der tilbyder gratis morgenmad, har vi et filter til det. Har du brug for gratis internet eller gratis afbestilling? Du kan filtrere efter alt dette og meget mere på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Omfattende rejsesøgning
momondo sammenligner over 3 mio. hoteller og andre former for overnatning for at sikre, at du kan finde det bedste overnatningssted.
Intuitive søgefiltre
Filtrer efter pris, faciliteter, gratis afbestilling, øget rengøring, gratis morgenmad med mere.
Smarte prisagenter
Hvis du har fundet et sted, kan momondo holde øje med prisen og underrette dig, når den ændrer sig.