Hoteller i Barbados

Hoteller i Barbados

Find tilbud på 196 hoteller i Barbados

Barbados
8. mar. — 9. mar.2
søn. 3.3
tor. 7.3

Populære hoteller til en overnatning i Barbados

Find det perfekte hotel til dit ophold i Barbados
Pris
kr.770
kr.7162
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Oplevelser i Barbados


Hoteller i populære byer i Barbados

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Barbados og nogle af de bedste hoteller i hvert område

Hvornår skal man booke et hotel i Barbados?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Barbados
LavsæsonoktoberDet billigste tidspunkt
Højsæsondecemberdet dyreste tidspunkt
66%forventet prisfald
55%forventet prisstigning

Rejsepriser

637 kr. - 4.164 kr.

Billigeste dag på ugenfredager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugentorsdager den dyreste ugedag at booke på
934 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
3.246 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Nyttig indsigt i hoteller i Barbados

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Barbados

Laveste hotelpris

365 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Sandals Royal Barbados

Hoteller i nærheden af lufthavnen

3342

Gennemsnitslængde på ophold

21 dage
Den billigste pris for et værelse i Barbados, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 365 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mariner Motel.
Få en komfortabel rejse med en booking på Sandals Royal Barbados, det mest populære 5-stjernede hotel i Barbados.
Der er 3.342 hoteller i Barbados tæt på Bridgetown Grantley Adams Intl. Michand Guest Apartment- Cozy one/two bedroom- 5 minutes from airport. er det nærmeste og ligger 1,0 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 21 dage, når de overnatter på hoteller i Barbados. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 21 dage i Barbados lå i sidste uge på 33.748 kr..

Information om overnatning i Barbados

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Barbados

Hvilke byer i Barbados er bedst at bo i?

Barbados er et af de populære turistmål i Caribien. Hoteller i Barbados og de forskellige seværdigheder er den vigtigste årsag til turisme i dette land. Der er flere byer og landsbyer i Barbados, men for en større oplevelse af landet, er der specifikke byer, du bør bo i under dit besøg. Bridgetown, Speightstown og Oistins er de mest populære byer, du kan bo i. Disse byer har velfungerende offentlige bustransportsystemer, hvilket gør det nemt at komme rundt. Færdselsreglerne og kontrollen i Bridgetown gør det nemt for udlændinge at leje biler og køre omkring. Gågaderne i disse byer gør det nemt at bevæge sig rundt til fods. Takket være de klimatiske forhold byder Barbados turister velkommen hele året. Når du bor på hoteller i byen, f.eks. Pirate’s Inn, er det nemt at besøge de forskellige dele af den by, du bor i.

Hvad er de bedste ting at gøre i Barbados?

Der er flere attraktioner spredt i forskellige byer i Barbados. Disse seværdigheder er velegnede til både indendørs og udendørs aktiviteter. En af de populære seværdigheder, du bør se, er Downtown Bridgetown. Bridgetown er hovedstad for flere attraktioner med kulturel og historisk betydning. Alle disse steder, herunder Chamberlain Bridge, ligger tæt på Downtown Bridgetown. Her kan du nyde en bådtur på Constitution-floden og nyde udsigten over de farverigt udsmykkede bygninger. Downtown Bridgetown er populært hele året. De fleste steder er gratis at besøge. Du skal dog betale for bådture og andre udgifter, f.eks. turguidegebyrer for guidede ture. Strandene i Carlisle Bay er en anden populær attraktion i Barbados. Disse strande er også populære på grund af det Varme vejr hele året rundt. Når du bor på hoteller i Barbados, såsom Hilton Barbados Resort, giver det dig gratis adgang til strandene. Du pådrager dig imidlertid yderligere udgifter, når du deltager i strandrelaterede aktiviteter såsom surfing.

Hvilke byer i Barbados har det bedste natteliv?

Barbados er en af de caribiske øer med spændende natteliv oplevelser. En rundtur i dette land ville være ufuldstændig uden at opleve fredagsfiskefolden i Oistins. Lokalbefolkningen og turisterne i Oistins mødes på gaderne for at nyde den varierede madscene fredag aften. Lokalt fangede og tilberedte fisk er hovedmåltidet ved disse lejligheder. For alle natfester og shopping, er Bridgetown den by, du bør besøge. Der er mange shopping- og underholdningscentre i Bridgetown, som er aktive hele natten. Her kan du deltage i live-musikforestillinger eller besøge lokale markeder for smykker og souvenirindkøb. Flere billige hoteller i Barbados tilbyder natteliv oplevelser til deres besøgende. Bestil hoteller i Barbados, såsom Sandals i St Lawrence, der er vært for musikalske forestillinger og spisemuligheder for gæsterne en gang i mellem.

Hvilke byer i Barbados har den mest historie og kunst?

Hvis du elsker historie og kunst, bør Bridgetown være din go-to-destination i Barbados. Der er mange steder med historisk betydning for Barbados og de caribiske øer generelt. parlamentets bygninger i Bridgetown er blandt byens ældste bygninger. efter at have været vært for et af de ældste parlamenter i verden har parlamentets bygninger store historiske optegnelser, som du kan udforske. Andre historiske steder i Bridgetown omfatter Queen's Park, som er vært for et 100 år gammelt baobabtræ. St. Nicholas Abbey i St. Peter er et andet historisk sted at se i Barbados. Denne struktur, der er bygget i 1658, indeholder en masse historie om folket i Barbados. De historiske steder og kunststederne er åbne hele året. De er dog mest populære på ferier, hvor lokale og turister har tid til at besøge dem. Besøgende på disse steder pådrager sig udgifter til guidede ture; ellers er besøg på nogle af stederne gratis. Nogle hoteller, såsom Ocean 15 Hotel, arrangerer ture for deres gæster.

Hvornår er det billigst at overnatte i Barbados?

Til en gennemsnitspris på kun 637 kr. pr. nat, er oktober den billigste måned for en hotelovernatning i Barbados. Den dyreste måned at overnatte på hotel i Barbados er juni.

Hvor i Barbados vælger de fleste at overnatte?

Barbados er fuld af spændende og eventyrlige byer, men det mest populære udflugtssted for turister er Bridgetown.

Hvilken by i Barbados har de dyreste hotelværelser?

Vores data viser, at hotelværelser i Holetown, der i gennemsnit koster 1.218 kr. pr. nat, er ca. 29% dyrere i gennemsnit, end hotelværelser i resten af Barbados.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Barbados?

Fra marts 2024 er der 3.635 udbydere at vælge mellem for hoteller i Barbados.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Barbados?

Priser for hoteller i Barbados opdateres dagligt.


momondos yndlingshoteller i Barbados

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Barbados

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Barbados gennem momondo?

momondo søger på hundredvis af rejsesites, så du kan sammenligne priser på hoteller og andre overnatningsmuligheder i Barbados. momondo samler alle dine muligheder på ét sted og er helt gratis at bruge – ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Barbados?

momondo indeholder adskillige filtre, der kan hjælpe dig med at finde et god sted at overnatte i Barbados. Du kan filtrere efter stjernebedømmelse, gratis ting som f.eks. morgenmad eller internet, eller du kan se på gæstevurderinger, placering og pris.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Barbados på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Barbados


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Ophold i Barbados
søn. 3.3
tor. 7.3
Send mig favorittilbud fra momondo