Mest populære hoteller
Byer
Indsigter
FAQ
Hoteller i Jamaica

Hoteller i Jamaica

Find tilbud på 1.020 hoteller i Jamaica

Jamaica
30. apr — 1. maj2
tors 25.4
mån 29.4
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Populære hoteller til en overnatning i Jamaica

Find det perfekte hotel til dit ophold i Jamaica
Pris
kr.1175
kr.4189
Gæstevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Jamaica

Nedenfor vises de mest populære byer til overnatning i Jamaica og nogle af de bedste hoteller i hvert område

momondos yndlingshoteller i Jamaica

Læs mere om brugernes yndlingshoteller i Jamaica

Nyttig indsigt i hoteller i Jamaica

Få et hurtigt overblik over priser og overnatningstendenser for dit besøg i Jamaica

Laveste hotelpris

161 kr.

Mest populære hotel (5-stjernet)

Castlevue B&B

Hoteller i nærheden af lufthavnen

1567

Gennemsnitslængde på ophold

8 dage
Den billigste pris for et værelse i Jamaica, der er blevet fundet i løbet af de seneste 7 dage, kostede 161 kr./nat. Prisen er tilgængelig hos Mobay Kotch.
Få en komfortabel rejse med en booking på Castlevue B&B, det mest populære 5-stjernede hotel i Jamaica(bedømmelse på 8/10 ud fra 136 anmeldelser).
Der er 1.567 hoteller i Jamaica tæt på Montego Bay Sangster Intl. Villa Panorama er det nærmeste og ligger 0,3 km fra denne lufthavn.
I gennemsnit er folk der i 8 dage, når de overnatter på hoteller i Jamaica. Gennemsnitsprisen for en overnatning på 8 dage i Jamaica lå i sidste uge på 25.756 kr..

Hvornår skal man booke et hotel i Jamaica?

Brug oplysningerne nedenfor til at finde det bedste tilbud på et hotelværelse i Jamaica
LavsæsonseptemberDet billigste tidspunkt
Højsæsonfebruardet dyreste tidspunkt
92%forventet prisfald
69%forventet prisstigning

Rejsepriser

238 kr. - 9.872 kr.

Billigeste dag på ugentorsdager den billigste ugedag at booke på
Dyreste dag på ugenlørdager den dyreste ugedag at booke på
762 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag
23.004 kr.er gennemsnitsprisen per nat for et hotel på denne dag

Jamaicas bedste byer at booke hotel i

Nedenfor vises gennemsnitspriserne for hoteller i de mest populære byer i Jamaica

Pris

693 kr. – 784 kr.

BILLIGSTE BY I JAMAICAMontego Bay8% billigereHoteller i Montego Bay er de billigste i Jamaica med kun 693 kr. pr. nat i gennemsnit
DYRESTE BY I JAMAICAKingston4% dyrereKingston har de højeste hotelpriser i Jamaica med værelser til 784 kr. pr. nat i gennemsnit
MEST POPULÆRE BY I JAMAICAMontego Bay64% flere brugere besøgte stedetDer er flere momondo-brugere, som søger efter hoteller i Montego Bay end i andre byer i Jamaica

Information om overnatning i Jamaica

Læs disse vigtige rejsetips, inden du booker hotel i Jamaica

Hvilke byer i Jamaica er bedst at bo i?

Jamaica er et af de populære turistmål i Caribien. Landet har en række attraktioner, der er velegnede til folk med forskellig smag. Der er flere billige hoteller i Jamaica, som du kan tjekke ind på under dit besøg. Disse hoteller er fordelt i forskellige byer, hvilket gør det nemt for dig at få indkvartering, når du besøger bestemte steder. Nogle af de byer, du bør bo i under dit besøg, er Kingston og New Kingston. Kingston er betjent af et veldrevet offentlig bustransport system, hvilket gør det nemt at komme rundt. Selv om nogle områder omkring byerne er utilgængelige for offentlig transport, er de fleste dele af disse byer sikre og fodgængervenlige. Dette betyder, at du kan gå til forskellige destinationer. Det er nemt at køre i Jamaicas byer, og man kan leje en bil og køre rundt, mens man udforsker landet. Når du bor på Spanish Court Hotel, får du en forsmag på det urbane liv i Jamaicas byer.

Hvad er de bedste ting at gøre i Jamaica?

At besøge Jamaica som turist er en af de bedste måder at tilbringe din ferie på. Landet har forskellige seværdigheder fordelt på forskellige byer. Når du besøger stederne, giver det dig mulighed for at lære om forskellige kulturer, når du interagerer med mennesker. Hovedattraktionen i Jamaica er de uberørte strande. Mens du er i landet, kan du nyde terapeutiske vandreture på ekspansive strande i Montego-bugten. Strandene i Montego Bay er populære hele året på grund af landets klimaforhold. De fleste strande i Jamaica er offentlige; det betyder, at du måske ikke behøver at betale for at komme ind. Du vil dog pådrage dig udgifter til yderligere aktiviteter, du deltager i, mens du er på stranden. Dette omfatter betalingsguider til personlige ture på stranden. Mayfield Falls er en anden attraktion at se, mens du er i Jamaica. Dette vandfald ligger dybt inde i regnskovene og giver en betagende udsigt at fotografere. Besøg til Mayfield Falls finder sted hele året. Men lejlighedsvise vejrændringer kan påvirke tilgængeligheden. Der er således oftest ture i morgentimerne. Jamaica-hoteller såsom Samsara Resort er bekvemt placeret, så det er nemt at tage på ture til seværdigheder.

Hvilke byer i Jamaica har det bedste natteliv?

Jamaicas byer byder på et varieret natteliv for besøgende og lokalbefolkningen. Nogle af byerne med det bedste natteliv er Kingston og Montego Bay. Kingston, som er hovedstaden, er normalt aktiv hele natten. Adskillige restauranter og natklubber i Kingston tilbyder mad og underholdning for besøgende og lokalbefolkningen. Nogle hoteller i Jamaica organiserer oplevelser i nattelivet for deres gæster. Mens du bor på sådanne hoteller, især dem i Montego Bay, kan du blive forkælet med live musikforestillinger og traditionelle danse. Da Jamaica er en ø, omfatter de vigtigste måltider i dette land fisk og skaldyr. Restauranter tilbyder forskellige opskrifter, der imødekommer kundernes ønsker. Der afholdes reggae-koncerter i weekenden i New Kingston. Ved at deltage i sådanne koncerter kan du interagere og lære om Jamaicas kultur. Hvis du bor på centralt beliggende hoteller som f.eks. Couples Negril, kan du nemt opleve nattelivet.

Hvilke byer i Jamaica har mest historie og kunst?

Nogle af de betydelige historiske steder i Jamaica findes i Kingston og Montego Bay. Devon House, som ligger i Kingston, er et af de mest populære historiske steder i byen. Huset, der i øjeblikket fungerer som en restaurant, huser en bred vifte af historiske artefakter, der er indsamlet siden slutningen af 1800-tallet, da det blev bygget. Bob Marley Museum er et andet vigtigt sted for historie- og kunstelskere. Museet er vært for publikationer og artefakter, der er produceret og brugt af den legendariske reggae-musiker Bob Marley. Disse museer er normalt åbne hele året og kræver et mindre adgangsgebyr. Men de bliver overfyldte i ferien, da mange mennesker har tendens til at besøge dem. Nogle hoteller, såsom Sunset Beach Resort, tilbyder ture til historiske seværdigheder, når besøgende beder om det.

Hvornår er det billigst at overnatte i Jamaica?

Du kan rejse billigt ved at besøge Jamaica i april, da hotelovernatninger på dette tidspunkt kun koster 948 kr. pr. nat i gennemsnit. Undgå at rejse i februar hvis du vil spare penge, da dette i gennemsnit er den dyreste måned for overnatninger.

Hvor i Jamaica vælger de fleste at overnatte?

Ud af alle turistmålene i Jamaica viser vores data, at rejsende har en tendens til at besøge Montego Bay oftere end alle andre byer.

Hvilken by i Jamaica har de dyreste hotelværelser?

Da det er en af de populære turistattraktioner i Jamaica, er det ikke overraskende at Runaway Bay har de dyreste hotelværelser, men en pris på 2.159 kr. i gennemsnit pr. nat, hvilket er 111% mere end landets gennemsnitlige hotelværelsespris.

Hvilken by i Jamaica har de billigste hotelværelser?

Hvis du rejser til Jamaica på budget, så overvej at overnatte i Port Antonio, som i gennemsnit har landets billigste hotelværelser. Hotelpriserne i Port Antonio ligger ca. 67% under landets gennemsnitspriser, og koster typisk ca. 148 kr. pr. nat.

Hvor mange udbydere søger momondo på for hoteller i Jamaica?

Fra april 2024 er der 7.251 udbydere at vælge mellem for hoteller i Jamaica.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for hoteller i Jamaica?

Priser for hoteller i Jamaica opdateres dagligt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg booke overnatning i Jamaica gennem momondo?

Ved at søge på hundredvis af rejsesites finder momondo hoteller og overnatningsmuligheder i Jamaica, som du kan filtrere efter behov. Det er gratis at bruge momondo, og der er ingen skjulte bookinggebyrer eller -omkostninger.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde et godt sted at overnatte i Jamaica?

momondo finder et godt sted at overnatte i Jamaica for dig ved at gøre det muligt for dig at filtrere og tilpasse din søgning. Du kan filtrere efter pris, placering, faciliteter, gæstevurderinger og meget mere.


Spar penge, når du booker hotel med momondo
De bedste hoteltilbud
De bedste hoteltilbud
Se tilbud fra tusindvis af hoteller og overnatningssteder på ét sted.
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Brug vores filter til at finde overnatningssteder med gratis afbestilling.
Millioner af anmeldelser
Millioner af anmeldelser
Tjek vurderinger fra millioner af ægte gæstevurderinger.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Jamaica på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tors 25.4
mån 29.4
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Jamaica

Populære byer i Jamaica
Hoteller i byer inden for det samme land bliver vist