Find billige flybilletter til Kajaani

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kajaani

Find de billigste fly til disse Kajaani-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kajaani

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kajaani

København (CPH) til Oulu (OUL)

Fly til Kajaani ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oulu, hvor den gennemsnitlige pris er 2.231 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KAJAANI FRA KØBENHAVNnovember17% billigereAt flyve fra København til Kajaani ​​koster i gennemsnit blot 1.801 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KAJAANI FRA KØBENHAVNmarts46% dyrereDet koster cirka 3.181 kr. at flyve til Kajaani ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KAJAANI FRA KØBENHAVNoktober440% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kajaani fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kajaani?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kajaani, lå på 152 kr./pr. person fra Helsinki, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kajaani. Hvis du vil finde de billigste priser til Kajaani fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Kajaani på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.801 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Kajaani i november, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.815 kr..

Lufthavn: Kuopio eller Lufthavn: Oulu kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kajaani.

Med en gennemsnitspris på 1.849 kr. pr. person er Lufthavn: Kajaani den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kajaani. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Kajaani

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kajaani fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Kajaani?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kajaani

Hvilke flyselskaber flyver til Kajaani?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Kajaani fra Danmark, Finnair. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kajaani


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Kajaani, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Kajaani, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Kajaani, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kajaani.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kajaani, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kajaani spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.